Moja dziewczyna nie przeżywa orgazmów, promocy...
Moderator: modTeam
Moja dziewczyna nie przeżywa orgazmów, promocy...
Proszę o jakąś małą podpowiedź co mam robić...
Moja dziewczyna ma 18 lat, bardzo się kochamy itd.
Zaczęła masturbować się w wieku 14 lat i niegdy nie zaznała orgazmu, chociaż jestem już jej drugim stałym partnerem seksualnym. Czy to brak jej doświadczenia w osiąganiu orgazmów?
Próbowałem już wielu środków: Mineta, paluszki, długi stosunek, ostry też...
nie działa...
jest tak możliwość, że ona przeżywa orgazmy ale o tym nie wie?
Myślę, że wina nie jest spowodowana moim niewielkim doświadczeniem, gdyż wcześniejsze kobiety orgazmy przeżywały...
Da się kobiet nauczyć orgazmów?
Seks z nią jest dla mnie fantastyczny, tylko boję się, że tylko dla mnie, a chciałbym dać jej to czego tak bardzo chce...
Proszę o pomoc...
Moja dziewczyna ma 18 lat, bardzo się kochamy itd.
Zaczęła masturbować się w wieku 14 lat i niegdy nie zaznała orgazmu, chociaż jestem już jej drugim stałym partnerem seksualnym. Czy to brak jej doświadczenia w osiąganiu orgazmów?
Próbowałem już wielu środków: Mineta, paluszki, długi stosunek, ostry też...
nie działa...
jest tak możliwość, że ona przeżywa orgazmy ale o tym nie wie?
Myślę, że wina nie jest spowodowana moim niewielkim doświadczeniem, gdyż wcześniejsze kobiety orgazmy przeżywały...
Seks z nią jest dla mnie fantastyczny, tylko boję się, że tylko dla mnie, a chciałbym dać jej to czego tak bardzo chce...
Proszę o pomoc...
Re: Moja dziewczyna nie przeżywa orgazmów, promocy...
Hardcore pisze:jest tak możliwość, że ona przeżywa orgazmy ale o tym nie wie?
no jasne. Ja tak mam notorycznie, dopiero mi mój facet mówi ze szczytowałam.
aha, tak jak pieska aportować
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
TRAFIŁES po prostu na taka kobiete i tyle ! są też i takie !! nie wierze iz ma orgazmy ale o tym nie wie ! to nie to!!! tego sie nie da nie wiedziec !! a i Ty być to wyczuł
Musi sie nauczyc orgazmu i tyle ale to potrwac moze i nawet lata , niestety
powodzenia , ja to juz też przerabiałem
:564:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:TRAFIŁES po prostu na taka kobiete i tyle ! są też i takie !! nie wierze iz ma orgazmy ale o tym nie wie ! to nie to!!! tego sie nie da nie wiedziec !! a i Ty być to wyczuł![]()
Pewnie masz rację...
w ogóle to dzięki za jakiś odzew 4 ALL, bo się nie spodziewałem odpowiedzi
crystal pisze:wpadnij z ta laska do mnie to Ci pokaze co i jak , nie ma bata by niemiala orgazmu :570:
Takie teksty mnie po prostu wk....wiiają , jestm niemal pewnien , ze i te które ciupciałes też nie zawsze miały orgazmm , a jedynie go udawały . i stawiam 5000 zł ,ze jak sie kolega zgłosi z nia do Ciebie, to też nie bedzie miała orgazmu ! zakładasz sie
co Ty myslisz iż kobieta ma orgazm na zawołanie ! pewnie i takie kobiety też są , ale wiekszosc jednak

krzys pisze:TRAFIŁES po prostu na taka kobiete i tyle ! są też i takie !! nie wierze iz ma orgazmy ale o tym nie wie ! to nie to!!! tego sie nie da nie wiedziec !! a i Ty być to wyczuł![]()
Musi sie nauczyc orgazmu i tyle ale to potrwac moze i nawet lata , niestetypowodzenia , ja to juz też przerabiałem
matko,kilka lat..?!
też mam problemy z osiagnięciem orgazmu,ale jak narazie w niczym mi to nie przeszkadza, bo i tak czuję się fantastycznie , wiec uzbriołam się w cierpliwość...
Hardcore pisze:Moja dziewczyna ma 18 lat...Zaczęła masturbować się w wieku 14 lat i niegdy nie zaznała orgazmu...
4 lata masturbacji, pettingu, stosunków bez jednego (słownie: jednego!!!) orgazmu?!
Ściema... :569:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Mysiorek pisze:Hardcore pisze:Moja dziewczyna ma 18 lat...Zaczęła masturbować się w wieku 14 lat i niegdy nie zaznała orgazmu...
4 lata masturbacji, pettingu, stosunków bez jednego (słownie: jednego!!!) orgazmu?!
Ściema... :569:
To nie jest żadna ściema... teraz ona właśnie już się nie masturbuje, bo jej to nie kręci...
jak traktujecie tę sprawę jako żart to piszcie sobie o czym innym. ja podchodzę do sprawy poważnie, bo według mnie to nie jest jakaś błachostka.
Za poważne uwagi dziękuję.
foxy_lady pisze:To wszytsko jakies dziwne. Laska nie ma orgazmu masturbując się od kilku lat... :570:
Krzysiu, zbyt impulsywnie zareagowałeś na posta crystala, przeceirz to nabitka z autora
Ja wiem ze nabitka , jednak nie lubie jak ktos w ten sposób zartuje z czyiś jak by nie było powaznych spraw !
A tak przy okazji, to ten jej wcześniejszy chłopak to był jakiś dzik seksualny.
Osiągał orgazm nie wcześniej jak po 40 minutach, więc to chyba nie wina w długości stosunku...
Osiągał orgazm nie wcześniej jak po 40 minutach, więc to chyba nie wina w długości stosunku...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

oj w psychice na 100% i skupieniu...
kiedyś zauważyłem jak kiedyś podczas robienia patelki, ta miała opakowanie od prezesów w rączkach i bardziej niż rozkoszowaniu się moimi staraniami zajęta była "lekturą"...
dostała za to porządnego klapsa ;P
kiedyś zauważyłem jak kiedyś podczas robienia patelki, ta miała opakowanie od prezesów w rączkach i bardziej niż rozkoszowaniu się moimi staraniami zajęta była "lekturą"...

Hardcore pisze:kiedyś zauważyłem jak kiedyś podczas robienia patelki, ta miała opakowanie od prezesów w rączkach i bardziej niż rozkoszowaniu się moimi staraniami zajęta była "lekturą"...
slusznie. nie ładnie tak lekcewazyc partnera i jego starania

People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Maverick pisze:Krzys, on ylko wyrazil swe ogromne doswiadczenie seksualne piszac tamten post...A mianowicie to ze nei wie ze dziewczyna nie zawsze ma ten orgazm
wiadome ze niezawsze go ma ,ale ja nigdy nieodpuszczam i zawsze dzialam az do skutku :547:
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Maverick pisze:Nieźle się musiala nudzić dziewczyna...
A może ona jest lesbijką???
Dzięki za pocieszenie Q2 MAĆ :567:
a lesbijką to ona nie jest, zapewniam Cię...

- taka_jedna
- Maniak
hm z tą masturbacją to dziwne że nigdy nie miała...
jeśli tak to może byc...jak to się nazywało...anorgazmia? było cos takiego chyba
ale bardziej się skłaniam do tego, że orgazm podczas masturbacji nie jest mocno wyczuwalny. Ja podczas masturbacji jestem w stanie dojść w ciagu paru min, ale nie sprawia mi to praktycznie zadnej przyjemnosci oprocz koncowego "rozładowania". I gdyby nie wieloletnie
doświadczenie i to że dużo czytałam na ten temat to bym w ogóle tego orgazmem nie nazwała. Może miała orgazm tylko o tym nie wie? chociaż wtedy by odczuwała rozładowanie
a czy to co robisz podnieca ją, sprawia przyjemnosc, czy problem dotyczy tylko orgazmu czy także odczuwania?
jeśli tak to może byc...jak to się nazywało...anorgazmia? było cos takiego chyba
ale bardziej się skłaniam do tego, że orgazm podczas masturbacji nie jest mocno wyczuwalny. Ja podczas masturbacji jestem w stanie dojść w ciagu paru min, ale nie sprawia mi to praktycznie zadnej przyjemnosci oprocz koncowego "rozładowania". I gdyby nie wieloletnie
a czy to co robisz podnieca ją, sprawia przyjemnosc, czy problem dotyczy tylko orgazmu czy także odczuwania?
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”