Nemezis pisze:Są kobiety, które lubią tylko szybki seks i dluga gra wstępna i pieszczoty nie sprawiają im tyle przyjemności.
Ja jak mam niedobór magnezu to przeciąganie w czasie mnie po prostu irytuje i niecierpliwi. Zafunduj jej taka małą kurację magnezową (nawet jeżeli nie o to chodzi, to jej nie zaszkodzi), odczekaj jakiś czas i obserwuj, czy coś się zmieniło

Pije conajmniej 2 kawy dziennie, i nie zawsze uzupełnia Mg w diecie choć jej o tym marudze. Fakt, to pewnie pomoże nie tylko na jakość ale i na ilość.
Negocjator pisze:Ja bym na twoim miejscu z tą twoją kobitką przysiadł i poważnie porozmawiał wykładając jej kawę na ławę co ci leży na wątrobie, spytał jej dlaczego zachowuje się tak a nie inaczej i ogólnie poinformował bym że mam takie a nie inne potrzeby , przy okazji może by się okazało że coś jej w tobie nie odpowiada i dlatego unika kontaktu albo może ma ochotę zrobić to inaczej a proponowany scenariusz przez ciebie jest zbyt nudny,banalny ,powodów może być mnustwo więc pogadajcie sobie ale tak szczerze na ten temat bez ukrywania czegokolwiek.
Jeśli chodzi o to że ona ma orgazm za każdym razem a potem już nie chce to skąd ta pewność że w ogóle go ma?? może udaje bo wie że jak to zrobi to ty zaraz skończysz, a może po prostu jest samolubna na tyle że chodzi jej głównie o własną przyjemność więc jak tylko zrobisz jej dobrze to już nie jesteś potrzebny:/ (niezazdroszczę)
Dobry sex wymaga idealnego dopasowania się dlatego trzeba rozmawiać na ten temat i mówić o wszystkim co nas kręci, co nam sprawia przyjemność i wtedy jest dopiero tak jak być powinno i na pewno wtedy obydwoje zawsze mają ochotę i zawsze będą spełnieni i w 100% zadowoleni.
Już rozmawiałem. Ona to rozumie, ale blokada jest i trudno... Bynajmniej nie jest nudno... to ja mam wiekszą inicjatywe do inowacji.
Dochodzi na 100% tego nie da się ukryć

, zresztą zdażyło się z dwa razy że nic z tego, i nie udawała. Poprzenia moja dziewczyna miała sporo większy temperament, a i dla efektu dużo więcej potrudzić się musiałem.
W niedługiej przysżłości, po slubie się poprawi, będzie bardziej wyluzowana pod tym wględem. Jak i Mg jej nie odpuszcze