Smak spermy - ankieta
Moderator: modTeam
- lord dream
- Entuzjasta
Tak właśnie czytałem stare posty i dyskusje na temat smaku spermy. W trakcie rozmowy wyszło, że tylko jeden facet próbował smaku własnej. Więc mam prośbe - jakby ktoś mogł założyć ankiete w tym temacie: "Ilu facetów próbowało własnej spermy". Od razu mówie, że ja nie chociaż moja dziewczyna mnie namawiała. To chyba musi przyjść spontanicznie. :556:
A co to jakies zboczenie , czy cos ,spróbowac własna sperme
?????? próbowałem , a jak że i co z tego !! zawsze po stosunku i pozostaniu w srodku robie minetkę pertnerce , to co mam z robic z tym co z niej wypływa a co wczesniej ze mnie
?? po prostu zjadam !!

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
A co to jakies zboczenie , czy cos ,spróbowac własna sperme?????? próbowałem , a jak że i co z tego !! zawsze po stosunku i pozostaniu w srodku robie minetkę pertnerce , to co mam z robic z tym co z niej wypływa a co wczesniej ze mnie
?? po prostu zjadam !!
Kiedyś się zastanawiałem jak se radzić z tym, że "po" będzie jej wypływać conieco. Lecz już tuż "po" pierwszym razie bez gumki wpadłem na pomysł, żeby jeszcze ją dopieścić przy okazji zjadając to, czym napaskudziłem jej tam w środku.
I tak robię zawsze. Mnie nie namawiała do niczego.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Hmmm... mój chłopak sam nie probował ale kiedyś ja miałam spermę na palcach i przejechałam mu paluszkami po ustach, potem mnie całował i przekonał się o smaku...
Ale wiem że smak spermy jest różny.. nie wiem dokładnie od czego to zależy, ale czuje różnicę.. nie jest to jakiś rarytas ale nie jest znów taka niesmaczna
Ale wiem że smak spermy jest różny.. nie wiem dokładnie od czego to zależy, ale czuje różnicę.. nie jest to jakiś rarytas ale nie jest znów taka niesmaczna
Ten kto przestaje być (...) tak naprawde nigdy nim nie był ....
Chyba nie ma takiego faceta, co by nie znał smaku spermy,czy to dzięki minetce po..., czy też dzięki pocałunkom po finale w ustach.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2004, 14:49 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Student pisze:A jednak jest taki facetJa nigdy nie probowalem w zaden sposob i jakos nie zamierzam
NIgdy nie piesciłes swej kochanki , po stosunku oralnie
biedna ta Twa Pani ,,oj biedna

Nigdy tez nie zostałes w niej w srodku bez gumki
- lord dream
- Entuzjasta
Wiesz Krzysiu, ja próbowałem. I w trakcie takiego gorącego seksu nie myśleliśmy o zabezpieczeniu ale potem jedynym tekstem było: "Co my do cholery robimy??!!" Tak to jest, że namiętność czasemi bierze góre nad rozsadkiem a potem niektórzy za to słono płacą. Bo dziecko w wieku 17-18 lat wcale nie jest wielkim szczęściem.
- lord dream
- Entuzjasta
Niestety mieszkamy daleko od siebie, widujemy sie tylko w weekendy. I to nie kazdy weekend. Jakbym mial liczyc na to ze trafie na dni nieplodne to pewnie kochalibysmy sie 2 razy w roku hehe... Wcale nie jestem z tego dumny, ze zdazylo mi sie to robic bez zabezpieczenia. Sam innych za to krytykuje....
lord dream pisze:Niestety mieszkamy daleko od siebie, widujemy sie tylko w weekendy. I to nie kazdy weekend. Jakbym mial liczyc na to ze trafie na dni nieplodne to pewnie kochalibysmy sie 2 razy w roku hehe... Wcale nie jestem z tego dumny, ze zdazylo mi sie to robic bez zabezpieczenia. Sam innych za to krytykuje....
I mniemam iż nie zaszła w ciąze , czyż tak
nigdy nie próbowałas sexu ot takiego na całosć bez zabezpieczen !??? (poza naturalnymi oczywiscie !)
zam odpowiedz a własciwie mozliwe jej warianty !
to po co pytasz? :okulary: :547:
a tak serio: nie mam w zwyczaju dzielić się tak intymną sferą życia. :okulary:
zwłaszcza przed obcymi ludźmi :okulary:

Jarek pisze:a tak serio: nie mam w zwyczaju dzielić się tak intymną sferą życia.
zwłaszcza przed obcymi ludźmi
...tu są wszyscy obcy i anonimowi...
Zgadzam się. I może dlatego nam tak łatwo na przeróżne tematy rozmawiać. Można szczerze powiedzieć o wszystkich problemach bo zawsze ma się tą pewną granice bezpieczeństwa, że mimo wszystko poza to forum nie wyjdzie. No a nawet jak wyjdzie to i tak po pseudonimie nie dojdzie się kto to taki.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Zgadzam się. I może dlatego nam tak łatwo na przeróżne tematy rozmawiać. Można szczerze powiedzieć o wszystkich problemach bo zawsze ma się tą pewną granice bezpieczeństwa, że mimo wszystko poza to forum nie wyjdzie. No a nawet jak wyjdzie to i tak po pseudonimie nie dojdzie się kto to taki.
ale po IP juz predzej sie dojdzie:P
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
No tak ale do IP dostęp mają nieliczni. Poza tym niektórzy mają IP wewnętrzne i jednolite dla całej sieci (chyba tak to się zwie) i też dokładnie nie dojdzie się. Zresztą komu się chce szukać danej osoby po IP.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
krzys pisze:NIgdy nie piesciłes swej kochanki , po stosunku oralnie?????
biedna ta Twa Pani ,,oj biedna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nigdy tez nie zostałes w niej w srodku bez gumki??? oj biedny ty biedny
![]()
![]()
![]()
![]()
Zawsze przed stosunkiem ja pieszcze oralnie , po stosunku juz nie. A co ma wspolnego zostawanie w srodku bez gumki z probowaniem spermy?
Jak do tej pory tego rodzaju odczucie mi nie towarzyszy na tym forum
Bo nie znasz pewnie nikogo jeszcze
A do ip dostep mam ja i co z tego

- lord dream
- Entuzjasta