Kobieta rzadko kiedy ma ochote... co jest?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Kamilos
Początkujący
Początkujący
Kobieta rzadko kiedy ma ochote... co jest?

Postautor: Kamilos » 06 sie 2008, 20:25

Próbowałem już naprawdę różnych sposobów... ale żadko kiedy moja kobieta inicjuje sex.
Nawet jeśli do niego dochodzi, często mówi, że ją coś boli, żebym robił to wolniej... albo za sekunde... w prawdzie to moja pierwsza partnerka seksualna... ale moje poprzednie partnerki były bardziej chętne na inne formy (tzn. seksu nie uprawiałem ponieważ byłem po prostu za młody) typu oral (chociaż można to nazwać seksem)... ale penetracji nie było... jeszcze przed byciem z nią miałem naprawdę spore powodzenie i wszystko było ok... teraz też raz na jakiś czas jakaś kobieta zwróci uwagę... oczywiście jestem wiernym facetem, więc średnio mnie to interesuje...

Nie mniej jednak, to problem dla mnie, ponieważ chyba każdy facet to powie, fajny seks jest satysfakcją... nie mówie, że u mnie nie ma fajnego seksu... ale często ejst przerywany... albo dziwny... np. z oralem też są problemy, często mówi, że nie smakuje jej wydzielina (dbam o higienę :P)... itd itd... to naprawdę męczące... i nieraz mam cholernie zły humor przez to... jestem zniechęcony do wszysktiuego etc etc... a jesteśmy już razem ok 2 lat...

Jak myslicie co zrobić?

//EDIT
Zapomniałem dodać.. mam 21 lat oraz dziewczyna stosuje antykoncepcje.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2008, 20:31 przez Kamilos, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 sie 2008, 20:53

Trzy wyjscia
1- czekac a nuz sie cos zmieni u niej z wiekiem
2- zaakceptowac taką jak jest
3- zmienic kobiete
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 06 sie 2008, 21:03

Rozdziewiczyles ja ? miala kogos wczesniej ? a jak miala, to bylo bardziej chetna ? (i tak ci prawdy nie powie ale tak sie pytam)
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Kamilos
Początkujący
Początkujący
Postautor: Kamilos » 06 sie 2008, 21:05

TFA pisze:Rozdziewiczyles ja ? miala kogos wczesniej ? a jak miala, to bylo bardziej chetna ? (i tak ci prawdy nie powie ale tak sie pytam)

No właśnie... miała faceta z którym była niecały rok... niby tylko pieszczoty... bez penetracji... ale jak mieliśmy ze sobą pierwszy raz to nie miała błony... myślę, że mogła zostać przerwana paluchem jej ex.

Powiem tak... na początku, jak jeszcze nie stosowała antykoncpecji, było ok... pieściliśmy się, oral był ok... no ale potem jakoś tak się zmieniło...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 sie 2008, 21:10

a to nie wiesz , ze w trakcie " terapi " antykoncepcyjnej libido spada i to u wielu znacznie !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Kamilos
Początkujący
Początkujący
Postautor: Kamilos » 06 sie 2008, 21:13

Andrew pisze:a to nie wiesz , ze w trakcie " terapi " antykoncepcyjnej libido spada i to u wielu znacznie !!

Jutro idzie do ginekologa, powiem jej żebym pogadała o tym z lekarzem...
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 06 sie 2008, 21:42

Niestety to prawda, moja byla jak brala tabletki to byla ognista tylko na lekkiej bani, a tak to byla leniwa strasznie.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 sie 2008, 22:58

Kamilos pisze:Jutro idzie do ginekologa, powiem jej żebym pogadała o tym z lekarzem...
Najlepiej odstawić ten syf. Mi wraca właśnie powoliiii libido po ponad roku od odstawienia. Masakra była.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”