sex z dziewica
Moderator: modTeam
sex z dziewica
mam takie male pytanko. czy duzo brakuje od typowej "palcowki" to nornalnego sexu z dziewczyna ktora jest dziewica?
jak bezie gotowa to powie albo sama przystąpi do akcji. Palcówka może jej na długi czas wystarczyć. Jak chcesz konkretnej odpowiedzi spytaj ją, jeśli będzie sie wstydziła odpowiedzieć ci to moim zdaniem za wcześnie na sex z jej strony.
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
Rozumiem, że pytasz jak to wyglada u niej sprawa z "gotowością" emocjonalną do poszczególnych kroków...hmmm... więc ta sprawa jest bardzo indywidulna. Dla jednych kobiet bardziej intymną pieszczotą jest miłość oralna niż penetracja- co zresztą było widać dość klarownie w jednym z tematów, kiedy to większość kobiet napisało, że najpierw uprawiały stosunek klasyczny, dopiero po jakims czasie miłość oralną. Pieszczoty takie o jakich piszesz nie są kojarzone z utratą dziewictwa i niewiność (kwestia tego czy ów pogląd jest słuszny zostawmy), więc świadomość tego, że Twoja dziewczyna jest gotowa na takie zabawy niekoniecznie może świadczyć o tym, że w najbliższym czasie będzie gotowa na pełen stosunek. Idzie to oczywiście w drugą stronę, może już dzisiaj ma ochotę na coś więcej, czeka tylko na Twoją inicjatywę....czy duzo brakuje od typowej "palcowki" to nornalnego sexu z dziewczyna ktora jest dziewica?

"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Jawka pisze:więc świadomość tego, że Twoja dziewczyna jest gotowa na takie zabawy niekoniecznie może świadczyć o tym, że w najbliższym czasie będzie gotowa na pełen stosunek.
oczywiscie, że tak może być. Ja tak miałam chciałam pieszczot, ale na seks sie gotowa nie czułam. Potem był seks oralny ale tylko taki gdzie ja byłam strona bierna.
Równie dobrze tak jak pisze Jawka
Jawka pisze:Idzie to oczywiście w drugą stronę, może już dzisiaj ma ochotę na coś więcej, czeka tylko na Twoją inicjatywę....
- LucasBlack
- Początkujący
predzej czy pozniej dopniesz swego... powodzenia zycze;] i pozdrawiam wielbicielke fight clubu <browar>
Pragnąłem wpakowac kulkę między oczy każdej zagrożonej wymarciem pandzie, która nie chce sie pieprzyć dla podtrzymania gatunku, każdemu wielorybowi i delfinowi, który dał za wygraną i w akcie desperacji rzucił się na plażę.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”