Jestem z moja dziwczyna od ponad roku... ona ma 20 lat a ja 19... wspolnie przezylismy ten pierwszy raz co oczywiscie bylo wspaniale

Moderator: modTeam
czy aby na pewno ja kochasz? pojawił sie problem i od razu rozważasz czy aby nie pora wziac nogi za pas i uciec??bartoszek pisze:bo jak razem zamieszkamy i tak dalej bedzie to szybko sie ten zwiazek rozpadnie... zalezy mi na niej ale z drugiej strony zwiazek bez sexu nie przetrwa dlugo
bartoszek pisze:ale z drugiej strony zwiazek bez sexu nie przetrwa dlugo
yaho pisze:mój już tak 5 lat trwa (w tym rok mieszkania razem) i nie narzekam... Ba już nawet o tym nie myśle...
agata pisze:rozumiem ze moze byc to dla Ciebie stresujace i frustrujace, bo moj facet ze mna tez nie ma seksu za czesto ale mimo to choc wiele razy o tym rozmawialismy nie powiedział ze skoro nie ma seksu to on sie zastanowi czy nie pojsc do innej...
bartoszek pisze:zabardzo nie mamy gdzie sie kochac ale nie rozumiem czemu taka zmiana...
nata zgadzam sie!! jak cos sie dzieje nie tak to faktycznie nie ma sie ochoty na seks....choc wielu mówi ze to super sposób na pogodzenie sie...ale czasem nie to godzenie sie chodzi wiec jak najbardziej jest prawdopodobne ze dziewczynie cos nie odpowiada w waszych relacjachnata pisze:mi się wydaje, że ona nie ma chwilowo ochoty na sex z Toba, bo coś się ostatnio u was w związku psuje
kobiety już tak mają
bartoszek pisze:Na poczatku uprwialismy sex za kazdym razem jak tylko byla okazja a teraz cos sie zepsolo.
bartoszek pisze:Widujemy sie coprawda raz w tygodniu a pozniej w weekend i zabardzo nie mamy gdzie sie kochac ale nie rozumiem czemu taka zmiana...
bartoszek pisze:w przyszlym roku mielismy razem zamieszkac i nie wiem co robic...
Smerfetka;) pisze:jeśli bierze tabletki antykoncepcyjne, to bardzo możliwe, że to przez to ma obniżone libido i mniejszą ochotę na seks
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 277 gości