strumyk krwi
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Witam mam ważne pytanie. Gdy kochałam się z moim chlopakiem było wszytsko w porządku do czasu gdy nie weszłam na Niego. wowczas poczułam ból lecz niedługo minął po paru chwilach ponownie przeszył mnie mocny bol,po czym zaczełam krwawic. Przestało krwawic po paru minutach. Troche mnie to zaniepokoiło gdyż kochałam sie już z moim chłopakiem kilka razy. Zaznacze jeszcze iż za pierwszym naszym stosunkiem (oczywiscie takze moim pierwszym w zyciu) nie doszło do żadnego krwawienia jak przy pękaniu błony dziewiczej. Zatem moje pytanie brzmi czy to możliwe ze po kilku stosunkach mogła pęknac blona dziewicza i to wlasnie było przyczyna mojego krwawienia czy owe krwawienie mogło by spowodowane czyms innym. Bardzo prosze o jak najszybsza odpowiedz z gory dziekuje.
Jeśli wczesniej nie miałaś krwawienia, to była to błona dziewicza. Widocznie podczas poprzednich stosunków penis nie wszedł tak głęboko (i z taką siłą) aby błonę przebić.niepewna3107 pisze:Zatem moje pytanie brzmi czy to możliwe ze po kilku stosunkach mogła pęknac blona dziewicza i to wlasnie było przyczyna mojego krwawienia czy owe krwawienie mogło by spowodowane czyms innym.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
-
- Początkujący
- Weteran
Moja przyjaciółka mi ostatnio opowiedziała, że gdy pierwszy raz kochała się ze swoim (a wcześniej miała już partnerów) to poczuła ból i krwawienie i do dzisiaj nie jest pewna, czy straciła błonę czy też już jej wcześniej nie miała. Więc tutaj możliwe że to była błona, tym bardziej że chyba na jeźdźca o wiele łatwiej przerwać błonę?? 
Czasami przy pierszym stosunku błona może się jedynie naderwać. Albo w ogóle być nie ruszona. Dlatego bardzo możliwe że dopiero po którymś tam razie występuje "prawdziwe" przerwanie :-)
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”