Pomocy DLACZEGO??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ciekawska84
Zaglądający
Zaglądający
Pomocy DLACZEGO??

Postautor: ciekawska84 » 05 lut 2007, 12:45

Mam pytanie dotyczace orgazmow! Kochalam sie juz z 3 facetami i ani razu nie milam orgazmu a robimy to czesto! jedyna przyjemnosc jaka przezywam to kiedy leze na nim i moja lechtaczka ociera sie o niego wtedy to jest takie uczucie w lechtaczce takiego pulsujacego ciepla w pewnym momencie, umiem to tez robic sama sobie lezac na lozku itp. ale dlaczego nie moge dojsc tak (i czy to w ogole jest dochodzenie) jesli on mi robi dobrze palcem czy jezykiem?wtedy nie czuje kompletnie nic! a jak sie kochamy to tym bardziej dojsc nie moge, zanim od wemnie wejdzie czuje podniecenie ale juz potem jak on jest w srodku to nie bardzo i nigdy dojsc nie moge! pomozcie mi co mam robic?:|
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 05 lut 2007, 13:13

Niektóre kobiety po prostu nie są w stanie przeżyć orgazmu pochwowego, jeśli jesteś jedną z nich, to nie pozostaje Ci nic innego jak się z tym pogodzić. Abyś przeżywała satysfakcję w czasie stosunku musisz dobrać takie pozycje w których stymulowana jest łechtaczka.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 lut 2007, 18:27

ciekawska84 pisze:co mam robic?:|

Po 1- nie chcieć (czyli nie myśleć o tym)
Po 2- temat przewałkowany już na forum - poszukaj, a się uspokoisz.
Po 3- klozet 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”