runeko pisze:Ja juz nie wiem teraz co mam jeszcze napisac bo widze, ze problemy z dotarciem sa.
NO są problemy z dotarciem. Radzę spróbować kiedyś seksu analnego i empirycznie sprawdzić czystość takiego seksu.
Moderator: modTeam
nadia pisze:Cóż. Nie wierzę.
runeko pisze:coz, nic nie poradze na to, ze ktos nie lubi do siebie dopuszczac faktow. Na przyszlosc polecam jedzenie warzyw i zup.
MOZE BEDZIESZ MIEC WTEDY CZYSTA DUPE.
runeko pisze:A u faceta jest jeszcze lepiej bo faceci maja gruczol prostaty i podczas mozna przy nim pomajstrowac
nadia pisze:Radzę spróbować kiedyś seksu analnego i empirycznie sprawdzić czystość takiego seksu.
Yasmine pisze:jamaicanflower, co Ty mu tam wlozylas, ze sie tak przestraszyl bidulek?
Yasmine pisze:jamaicanflower, co Ty mu tam wlozylas, ze sie tak przestraszyl bidulek?
po prostu była nie delikatna, tak jak to pisała kilka stron wcześniej
oj jamaicanflower, to nie wiesz że z dziewicami trzeba delikatniejamaicanflower pisze:Cytat:
po prostu była nie delikatna, tak jak to pisała kilka stron wcześniej
mrt pisze:Obecny nawet nie chce o tym słyszeć i wieje, gdzie pieprz rośnie.
Eks nie miał nic przeciwko, no ale z nim to w ogóle inna historia, więc nie bez podstaw mu to nie przeszkadzało
jamaicanflower pisze:palec serdeczny suchy
Ciezko chyba jest spotkac taki ewenement
lollirot pisze:ewenement otwarty na wszystko to skarb(mówię o łóżku)
lollirot pisze:ewenement otwarty na wszystko to skarb(mówię o łóżku)
Dzindzer pisze:ewidentnym to jest pakowanie fiuta w truposza
TedBundy pisze:To, co osobiście za zbytnią perwersję uznaję, która nie powoduje mojej podniety, a obrzydzenie.
soulvibrates pisze:dla niektorych nawet seks oralny to zboczenie bo powoduje u nich obrzydzenie
Dzindzer pisze:TedBundy pisze:To, co osobiście za zbytnią perwersję uznaję, która nie powoduje mojej podniety, a obrzydzenie.
to nie musi byc zboczeniem
na pewno znalazło by sie cos na co popatrzyła bym takco jednak zboczeniem nie jest.
soulvibrates pisze:dla niektorych nawet seks oralny to zboczenie bo powoduje u nich obrzydzenie
tylko, ze powstawanie obrzydzenia nie klasyfikuje czegos do rangi zboczenia
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 306 gości