Gdzie najczęsciej masturbują się kobiety?
Moderator: modTeam
Ja sie nie dziwie broken ze tego nie robi, ja jestem dziewczyną (może to różnica jakaś ogromna), ale też nigdy sama sie na zaspokajałam, oczywiście ochote mam czasem ogromną, ale mam chłopaka który zawsze słuzy pomocą
No w sumie jestem z nim pnad 2,5 roku może gdyby nie to, to też bym to kiedyś robiła, ale jak na razie nie mam ochoty na samowystarczalność. A propo to kazdy męski organizm ma swoje sposoby zeby pozbywać sie"nadmiaru" spermy nie musi dzieć sie to za pomocą masturbacji.

Nie wierze ze nie byloby jej przykro gdyby wiedziala ze robilbym to. I chyba maloby ja interesowalo o czym wtedy mysle. Czy o niej czy o kims innym.
Mi nie jest przykro nigdy czasami nawet jak sie dlugo z chlopakiem nie widzimy np on wyjezdza na narty na 2 tygodnie to sie smiejemy i przescigamy "no ile sie dzisaij razy masturbowales?

A i owszem sie pytalam o czym wtedy mysli powiedzial ze duzo zanim bylismy razem zawsze myslal o mnie i nadal to robi. Ja mu wierze moze i jestem naiwna... nie wiem ale wierze
Nie ukrywam ze mam. Mezczyzni maja cos takiego co sie nazywa polucja - zdarza sie w mlodym wieku, ale okazuje sie ze mezczyzni starsi tez to doswiadczaja. Okazuje sie ze zeby nastapil orgazm pobudzone zostaja pewne obszary w mozgu. Stad tez wlasnie nie trzeba tego robic. Wiele razy budzilem sie rano mokry w slipkach.
Co mi da myslenie o niej? Sprawi jej przyjemnosc czy co?
Do Sarah : Fajnego masz chlopaka
ale ja nigdy bym sie nie chwalil ile razy machalem reka. Bo dla mnie nie jest to zaden dowod tego, ze swoja dziewczyne kocham! Tylko ze mnie przyrodzenie swedzi.. 
Co mi da myslenie o niej? Sprawi jej przyjemnosc czy co?
Do Sarah : Fajnego masz chlopaka

Mi nie jest przykro nigdy czasami nawet jak sie dlugo z chlopakiem nie widzimy np on wyjezdza na narty na 2 tygodnie to sie smiejemy i przescigamy "no ile sie dzisaij razy masturbowales? " i nie widze nic w tym zlego
Dla mnie takie pytanie nie jest obce, rowniez jak sie dlugo nie widzimy to go o to potam! On mnie tez. To chodzi o szczerosc i otwartosc. Oboje wiemy ze i tak to robimy wiec glupie by bylo omijanie tego tematu.
Juz nie wspomne ze po takich rozmowach zasze dochodzi do czegos przyjemnego....
heheh.. duzo mam lat.. i bys sie zdziwil ile... Na pewno nie jestem mlodszy od Ciebie jesli o to Ci chodzi. Co do faktu masturbacji ... to NAPRAWDE! mozna bez tego przezyc i wytrzymac. Zreszta wydaje mi sie ... jesli tego nie robisz, to wtedy kiedy nadchodzi momeny zblizenia jest o wiele fajniej.. lepiej. ten moment wspomina sie o wiele przyjemniej i mocniej! Nie potrzebuje rozmowy ze swoja partnerka czy to robi czy nie. Zreszta. Eh. wydaje mi sie ze byloby to krepujace szczegolnie dla dziewczyny. Mniejsza z krepowaniem sie. Moze ktos tu jest tak niewyzyty ze musi to robic. Ja nie musze i z tego powodu jest mi dobrze i nie czuje sie 'malucki' i nie cierpi na tym moj temperament jesli chodzi o seks. Bo nie jest On wyuzdany a delikatny i wydaje mi sie ze z tego powodu moja dziewczyna jest zadowolona...
- Król Maciuś
- Entuzjasta
Wszystko sie zgadza. Ze jak sie nie masturbuje to potem jest to jakby pelniejsze. Ale ja tak moge wytrzymac kilka dni bo potem mam taka ochote ze wytrzymac nie idzie i o niczym innym myslec nie moge :d Coz, mam po prostu wiekszy poped niz Wy :d
A poza tym jak sie zadko to robi to sperma jest gesciejsza i wtedy paskudnie smakuje...
A poza tym jak sie zadko to robi to sperma jest gesciejsza i wtedy paskudnie smakuje...
- Król Maciuś
- Entuzjasta
Nie potrzebuje rozmowy ze swoja partnerka czy to robi czy nie. Zreszta. Eh. wydaje mi sie ze byloby to krepujace szczegolnie dla dziewczyny.
To niedobrze. Trzeba sie wyzbyc takich zahamowan. Dla mnie nie ma krepujacego tematu. Z moim mezczyzna powinnam moc porozmawiac o WSZYSTKIM bez wyjatkow bez skrepowania.
I dziwisz sie? Jak bym tak mial i co min 3 dni sie kochal z dziewczyna to tez bym sie nie masturbowal...swoją drogą że najdłużej nie widzieliśmy sie 3 dni
Nie ja to wymyslilem a kobieta, a ona chyba lepiej wie. Poza tym sperma jest produkowana caly czas nie wiem czy wiesz...EHhehe. Ale zes Maverick wymyslil. Nie robi sie gesciejsza bo organizm jej nie produkuje wtedy kiedy nie potrzeba. A jak cos to rozklada ja i wchlania w organizm i produkuje nowa.. tak zeby byla swieza..
Mylisz sie :dHA! Nie wydaje mi sie zeby trzepanie wlasna skorka oddawalo popend seksulany, moze sie myle ?
- Król Maciuś
- Entuzjasta
.... ale kochamy się tylko w weekendy (no czasem też w tygodniu...)
No to masz male libido :d
A teraz pozwole sobie niesmialo przypomniec temat topicu...
Bobi pisze:Myśle ze wielu facetów z ciekawości chciało by usłyszec od płci przeciwnej w jakich miejscach to robią. Prosze o odpowiedzi Drogie internautki.
Lady pisze:e tamja im sie czesciej masturbuje tym bardziej potrzebuje seksu! Jestem wtedy notorycznie podniecona!
Mimo iz nie jestem dziewczyna to czasami mam podobne sytuacje. Jesli to stale robie (obecnie z nikim nie jestem) to mam wieksza potrzebe, ale np zrobie sobie dzien przerwy czy dwa (bo np wieczorem po meczu w kosza zmeczony jestem albo pozno wracam) to jakos nastepnego dnia nie mam na to tak wielkiej ochoty.... dziwne chyba

"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
Ja podobnie jak Król Maciuś uważam - od dotykania i pieszczenia mnie jest moja Ukochana, nikt inny, nawet ja sam. Odkąd jestem z Nią, odpuściłem sobie kręcenia śmigłem, zresztą zawsze starałem sobie odpuścić, bo gdzieś tam pod czaszką czułem, że tak się nie powinno robić. (Tak, dokładnie, można wywnioskować o lekkim uzależnieniu).
Nie kochaliśmy/pieściliśmy się ponad tydzień i jakoś nie mam żadnych nachalnych, przesłaniających wszystko inne myśli o seksie, ani w żaden sposób nie wpływa to na moje samopoczucie, nie mam czegoś takiego, że muszę TO poczuć, bo jak nie to mi sie coś stanie. Nic mi się nie stanie. Poczekam, aż się znowu będziemy widzieć.
Aha - wcale nie mam małego popędu.
Nie kochaliśmy/pieściliśmy się ponad tydzień i jakoś nie mam żadnych nachalnych, przesłaniających wszystko inne myśli o seksie, ani w żaden sposób nie wpływa to na moje samopoczucie, nie mam czegoś takiego, że muszę TO poczuć, bo jak nie to mi sie coś stanie. Nic mi się nie stanie. Poczekam, aż się znowu będziemy widzieć.
Aha - wcale nie mam małego popędu.
A cpun wcale nie jest uzalezniony, on w kazdej chwili moze przestac :dAha - wcale nie mam małego popędu.
Wiecie, Wy to chyba podswiadomie traktujecie jako cos zlego, a to nie tak. Ale co tam, Wasza sprawa i jak Wam z tym dobrze to sie nie czepiam
Tylko nie wmawiajcie innym, ze robienie tego jest nienormalne, bo mozna z tym zyc.
Ja nie wmawiam. Ja mówię jak ja się czułem. Też z tym żyłem jakoś.
Jednak tak całkiem normalne to nie jest.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Ach ten prysznic
No potwierdzam prysznic extra rzecz tylko błagam was dziewczyny nie przesiadujcie w nim godzinami
Uzywaj przycisku edytuj.
Maverick
linkhwdp pisze::570: a i jeszcze cos czasem wypadało by umc prysznić po sobie
Uzywaj przycisku edytuj.
Maverick
bed emusial kiedys wyprobowac ten patent z prysznicem ale fakt faketem ze diewczyny nic nie zastapi bo to nie tlyko przyjemnosc fizyczna ale i psychiczna 

"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”