mrt pisze:Świadomy wolny seks niestety wymaga dojrzałości, a ta przychodzi z wiekiem.
No i o to mi chodziło. <browar>
Rozumiem, że to były wolne dywagacje dla dorosłych
Moderator: modTeam
sylwusia pisze:ogolnie jest tak ... ze jak kobieta nie da to facet nie dostanie
sylwusia pisze:ogolnie jest tak ... ze jak kobieta nie da to facet nie dostanie(oczywiscie nie wliczam gwałtu !)
AbstrahującKyLu pisze:Facet tez z reguly dupy nie dostaje
cubasa pisze:lollirot napisał/a:
dzizas, ale co takiego on DOSTAJE? co dostaje ON, czego nie dostaje ONA?!
Dupy
TFA pisze:To nie jest zadne zakochanie, tylko fascynacja seksualna, dla mnie "zakochanie" ktore pojawia sie tylko i wylacznie na podstawie doznan fizycznych to zwykle czysto fizyczne zafascynowanie cialem i umiejetnosciami danej osoby, ktore wiele osob myli z zakochaniem sie
mrt pisze:Ma jedną zaletę: seks od początku w takich związkach jest czymś naturalnym, nie stanowi tabu i szybko się rozwija. Szybciej zaczynają się rozmowy o dzieciach, no bo co będzie, jak będą, wszystko dzieje się szybciej i szybciej doprowadza związek do stanu normalnego.
Olivia pisze:Do zakochania trzeba o wiele więcej niż udanego sexu. Ale jego też trzeba!
negrita pisze:...
Wstreciucha pisze:kiedy mezczyzna jest "latwy" ? Skad wiadomo, ze to dziewczyna sie puscila z nim, a nie on z nia? Jak sie domyslacie kto kogo "wykorzystal", "uwiodl", "zaciagnal do lozka" itd etc itp?
sadi pisze:Zawsze winna jest kobieta i tu nie ma co do tego watpliwosci aniołek
A tak poza tym to ten swiat nalezy do mezczyzn jezor .regulamin.
Andrew pisze:Wole byc z kobieta która zaliczyła z dwie kompanie , bo jesli jest ze mna to wiem ze jestem dobry i kochany
Mysiorek pisze:I... też tak sądziłeś jak miałeś 20 lat?
Sir Charles pisze:Ja mam 20 lat i tak myślę... Jak można kogokolwiek docenić, jak się nie ma porównania? Bez choroby nie istnieje pojecie zdrowia, a bez znajomości wojny radości z pokoju.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 218 gości