Zaspokajam do końca kobiete a ona mnie nie pomocy
Moderator: modTeam
Lexer, ale przestan tak wszystko przezywac. Trzeba byc twardym a nie mietkim
Sperma nawet slodsza, zawsze bedzie sperma i jesli ona sie do niej nie przemoze to se mozesz nawet codziennie skrzynke tych sokow wypic a ona nie bedzie chciala. Kurde czemu mam wrazenie, ze dajesz swojej pani troche soba pomiatac?!

W pierwszym poście Lexer pisze:codzi mi mianowicie o to zeby zrobila to ustami jak jak juz...Na początku związku raz mi tak zrobila
Przed chwilą Lexer pisze:ledno jestesmy razem ale to inna sprawa bo ja zawalilem[...]
Już widzisz w czym tkwi błąd. Zawaliłeś i teraz musisz sie napracować, aby to zaufanie odzyskać. Nic za darmo:)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Sir Charles
- Weteran
Yasmine pisze:jak se poscielisz tak sie wyspisz. Jak od poczatku pozwoliles babie rzadzic, bo do konca juz bedzie rzadzic
O! Racja! <browar> <browar>
Nie możesz zrobić ołtarzyka między jej nogami i czcić go jak jakieś bóstwo. Nie możesz zanosić darów, upominków, żeby sezam się otworzył, a Ty czuł się wniebowzięty i zaspokojony. No i ostatnia kwestia. Nawet jesli nie lubi lodów to w ogóle co to za pomysł, żeby trochę popieścić i wygonić do kibla? Ja bym zapiął rozporek i powiedział "nie chcę tak". Mam wrażenie, że ona wielką łaskę robi, że Cię pieści troszkę. A potem mówi "dość już, starczy, idź się spuść do kibla". Jeśli pozwolisz kobiecie z seksu zrobić element przetargowy, pozwolisz się nim owiązać, niczym łańcuchem to będziesz marionetką. Zrobisz wszystko, żeby tylko se pociupciać. A ją to może będzie podniecało nawet. Może nawet orgazmu dostanie czasem. Ale gdzieś tam jej w główce będzie to przyzwyczajenie, żeby seksu używać kiedy czegoś będzie potrzebować, np. nową suszarkę do włosów.
Słuchaj, jeśli Ci nie chce ustami do końca popieścić. A mogłaby. Skoro brzydzi się smaku spermy, to niech chociaż końcówkę rączką robi (mniej przyjemne ale cóż - jak jej się nie podoba to trudno) ale niech nie goni do kibla! Toż to uwłacza mężczyźnie! <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
puchatekpl pisze: Weź gosciu wrzuc na luz, bo te twoje teksty sa po prostu załosne...Wszedzie masz swoje trzy grosze do wjebania...Ty masz jakies kompleksy czy co? Nie bede pisal na ciebie publicznie bo tylko szkodza zachodzu...i tak ludzie beda po twojej stronie bo dluzej siedzisz na forum, wiec odwal sie odemnie jebancu!
Jesli chodzi o seks to gowno wiesz, a tylko sie madrzysz...Wiec swoje uwagi, co ja umiem, a czego nie to zachowaj dla siebie.
Jesli uwazasz, ze dorosles do tego forum i masz prawo do publicznego osmieszania ludzi to sie bardzo kolego pomyliles. Wiec censored sie z laski swojej gosciu ode mnie...
Oto list do mnie owego puchatka , mniemam ...? ze facet naprawde potrzebuje pomocy specjalisty , bowiem zatracił sie w prawdzie jak i dobrym smaku pisania do kogokolwiek
W przypadku sexu kolego wiem tyle ile ty nie bedziesz wiedział nawet za 20 lat ...dlaczego ? dlatego ze Ty wielu rzeczy po prostu nie przezyjesz bo ci one obrzydzają .
To ja dorosłem do tego forum , bo to ja jestem obeznany w prawie wszystkich dziedzinach sexu , Ty nie wiem po co tu weszłes , co mozesz doradzic komuś kto bedzie pytał jak zrobić minetkę dziewczynie , albo gdy któras zapyta jak zrobić loda chłopakowi , albo zapyta ktos o naturalne metody płodnosci (przypominam to forum nie jest forum na "onecie" to forum o sexie , a sex kochany zagubiony duszku , w zadnym razie nie jest obrzydliwy , i nie pisz mi priwów , bo nie mam ochoty z Tobą w ten sposób rozmawiać , jesteś zablokowany <aniolek2>
Mam tylko nadzieje ze Twoja Pani naprawde bedzie zadowolona z tego co mozesz jej zaoferowac <browar>
i dziwie sie Twojej Pani ,ze toleruje takiego chama u swego boku , wyzywanie mnie i nazwanie "jebancem" bezpodstawnie , jak by nie patrzeć , swiadczy tylko o tobie samym , jak dodasz jeszcze do tego co tu wyprawiasz i jakie masz zdanie o sexie , to Ona jest w wielkim kłopocie , tyle ze o tym nie wie <browar>
ja Ci zle nie rzycze , zycie Ci samo dokopie

POMINE JUZ FAKT IŻ ZŁAMAŁEŚ REGULAMIN
Zastanów sie raz jeszcze (spokojnie ) przepros ...a bedzie wszystko OKI
Ostatnio zmieniony 25 sie 2005, 09:49 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
ooooooooooo widze ze tu nie zła rozmowa była przeprowadzona...
a mnei to omineło.
Tak czytałam te wypowiedzi i normalni mnie trzesło z złości , sama nie wiem czemu.Ale jak ja nie lubie az tak zamkniętych na świat ludzi ..... <zly1> poprsitu wywołuja u mnie wściekłość.Mam nadzije że takich ludzi jest nie wiele bo inaczej bylibyśmy jeszcze na etapie jaskiniowców.
a mnei to omineło.
Tak czytałam te wypowiedzi i normalni mnie trzesło z złości , sama nie wiem czemu.Ale jak ja nie lubie az tak zamkniętych na świat ludzi ..... <zly1> poprsitu wywołuja u mnie wściekłość.Mam nadzije że takich ludzi jest nie wiele bo inaczej bylibyśmy jeszcze na etapie jaskiniowców.
you touch me
in special places...
in special places...
mikaaa pisze:ooooooooooo widze ze tu nie zła rozmowa była przeprowadzona...
a mnei to omineło.
mniemam iż mówisz o puchatkuPL
Nie możesz zrobić ołtarzyka między jej nogami i czcić go jak jakieś bóstwo. Nie możesz zanosić darów, upominków, żeby sezam się otworzył, a Ty czuł się wniebowzięty i zaspokojony. No i ostatnia kwestia. Nawet jesli nie lubi lodów to w ogóle co to za pomysł, żeby trochę popieścić i wygonić do kibla? Ja bym zapiął rozporek i powiedział "nie chcę tak". Mam wrażenie, że ona wielką łaskę robi, że Cię pieści troszkę. A potem mówi "dość już, starczy, idź się spuść do kibla". Jeśli pozwolisz kobiecie z seksu zrobić element przetargowy, pozwolisz się nim owiązać, niczym łańcuchem to będziesz marionetką. Zrobisz wszystko, żeby tylko se pociupciać. A ją to może będzie podniecało nawet. Może nawet orgazmu dostanie czasem. Ale gdzieś tam jej w główce będzie to przyzwyczajenie, żeby seksu używać kiedy czegoś będzie potrzebować, np. nową suszarkę do włosów.
Słuchaj, jeśli Ci nie chce ustami do końca popieścić. A mogłaby. Skoro brzydzi się smaku spermy, to niech chociaż końcówkę rączką robi (mniej przyjemne ale cóż - jak jej się nie podoba to trudno) ale niech nie goni do kibla! Toż to uwłacza mężczyźnie!
Nic dodac nic ujac. Ustawila sie wygodnie i ma teraz pole manewru...
Jesli czegos z tym nie zrobisz, zostaniesz jak to napisal Imperator, marionetka...
Ale swoja droga, nadal polecam sok ananasowy
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- PuchatekPL
- Zaglądający
LOL posluchajcie w ogóle ludzie co wy tu piszecie...Ale zeby nie bylo, ze kogos oceniam bezpodstwanie . Jeszcze raz GRATULUJE tego forum bo jest swietne...w zyciu sie tak nie usmialem...sami normalnie znawcy...
Andrew-koles ktory ma ponoc duzo lat, a zachowanie wstazkuje, ze jednak nie wiele. Co chwile chce mi czyms dogadac (nie wiem po co). Oczywiscie sam fakt, ze napisales tutaj to co wyslalem do ciebie na PRIV swiadczy, ze jestes po prostu dupek i tyle. I wez prosze nie wciskaj tu ludziom ciemnoty o tym jak ty sie dobrze na wszystkim znasz, bo ja takich bajek nie kupuje...To czy mnie zablokujesz czy nie mi zwisa i powiewa. Jak juz mowilem mydlic oczy to sobie mozesz komus innemu, a pomocy to wierz mi, ze potrzebujesz na pewno.
Yasmine-Ty to w ogóle jestes tutaj najlepsza modelka. Nie wiem co ty do mnie mialas od poczatku, ale widze, ze zawziecie bronisz Andrew. Jakis obronca nietoperzy sie normalnie znalazl. Biorac pod uwage to, ze masz osiemnalascie lat to sie jak widze, znasz na wszystkim. Jak smakuje sperma, co robic aby smakowala lepiej (BUHAHAHAHA to mnie w ogóle rozmieszylo) <brawo1>, wiesz normalnie WSZYSTKO...Nie obraz sie, ale nawet te twoje zdjecie na avatarze wszyscy co je widzieli to mowia, ze dziwkarskie. Jedna osoba nawet jak czytala twoje odpowiedzi to powiedziala, ze by cie skopala na ulicy.
Cubasa- ten gosciu tez jest smieszny. Nie wie w czym temat, ale oczywiscie musial na mnie psy zawiesic. Jesli gosciu cos ci sie nie podoba to zachowaj takie komentarze dla siebie. Po co piszesz od razu jakies glupie teksty na mnie? Zal ci dupe sciska, ze ja kloce sie nie z toba? LOL, ale ogolnie ty jestes male zmartwienie, wiec spoko.
Lexer-Ty to w ogóle tez jestes orginal. Wiem, ze to twoja sprawa, ze lubisz konczyc w ustach swojej parnetki, ale dla mnie to po prostu chore, zeby nie nazwac tego zobczeniem. Twoje tematy mnie wogle rozbrajaja. Ale ogolnie do ciebie mam tyle, ze mnie obrzydasz. Jesli twojej partnerce jest dobrze to sie ciesz...bo inna by cie zostawila, albo dala po ryju.
Oczywiscie teraz dostane blokade od ktoregos z moderatorow, za obrazanie uzytkownikow, ale leje na to sikiem prostym. Jesli napada na mnie cale forum za moje poglady to ja sie musze jakos bronic. Dla mnie jestescie obzydliwi...a ty Yasmine najbardziej...Zreszto jesli masz zamiar wiezdzac na kogos to moze zacznij od siebie. Jaaa nie moge, caly czas mysle o tych uzytkowikiach...i normalnie mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera. Ludzie...jesli lubicie takie rzeczy, to nie dyskryminujcie kogos kto ma inne poglady na temat seksu...Raz Andrew powiedziales, ze ja wiem tyle, ze jest Fiut pipa i trzeba wlozyc jedno w drugie...Gosciu ja jestem DUMNY z tego, ze wiem tylko tyle!!! Bo jesli ty doswiadczyles jak to mowisz "kazdy rodzaj seksu" to ja ci niczego nie zazdroszcze!!! Dam ci dobra rade...jak sie je duzo czekolady i orzeszkow to gowno tez lepiej smakuje!!! HAHAHAHAHAHA Sprobujcie, a sie nie zawiedziecie!!! I prosze was...nie ja was BLAGAM...nie rozmieszajcie (obrzydzajcie) mnie juz wiecej!!!
Co do tego, ze Izaurek i Ja jestesmy to sama osoba to tez sie mylicie...w ogóle jakie wy rozkminy macie O MATKO!!! <brawo1>
Jejku jak ja cie ciesze, ze nie jestem taki zboczony jak wy...albo co gorsze jak YASMINE...jejku nie wiem czemu, ale ty dziewczyno wzbudzasz tylko smiech na sali...ide w ogóle ludziom pokazac twoje tematy - niech tez sie posmieja. Swoja droga to jestescie niezle zsolidaryzowani, skoro wszyscy na mnie wiezdzacie...Nikt nie powiedzial podkreslam NIKT, nie powiedzial, ze takie rzeczy go obrzydzaja...Czy mam myslec, ze te forum jest przepelnione zboczencami? Yasmine a co na to twoja mama by powiedziala? Jejzu niech ona sie lepiej nigdy nie dowie o tym forum bo by umarla na zawal serca!!! Ale przeciez jestes juz dorosla i wszystko ci wolno...Dobra czekam teraz cierpliwie na Bana, bo tu tyle osob obrazilem prawa Fish?
jestescie LOLAMI
[ Dodano: 2005-08-26, 18:04 ]
A zapomnialem dodac...Andrew ty chcesz ode mnie jakies przeprosiny?? TY JESTES NAJWIEKSZYM IDIOTA JAKIEGO WIDZIALEM NA FORUM
Andrew-koles ktory ma ponoc duzo lat, a zachowanie wstazkuje, ze jednak nie wiele. Co chwile chce mi czyms dogadac (nie wiem po co). Oczywiscie sam fakt, ze napisales tutaj to co wyslalem do ciebie na PRIV swiadczy, ze jestes po prostu dupek i tyle. I wez prosze nie wciskaj tu ludziom ciemnoty o tym jak ty sie dobrze na wszystkim znasz, bo ja takich bajek nie kupuje...To czy mnie zablokujesz czy nie mi zwisa i powiewa. Jak juz mowilem mydlic oczy to sobie mozesz komus innemu, a pomocy to wierz mi, ze potrzebujesz na pewno.
Yasmine-Ty to w ogóle jestes tutaj najlepsza modelka. Nie wiem co ty do mnie mialas od poczatku, ale widze, ze zawziecie bronisz Andrew. Jakis obronca nietoperzy sie normalnie znalazl. Biorac pod uwage to, ze masz osiemnalascie lat to sie jak widze, znasz na wszystkim. Jak smakuje sperma, co robic aby smakowala lepiej (BUHAHAHAHA to mnie w ogóle rozmieszylo) <brawo1>, wiesz normalnie WSZYSTKO...Nie obraz sie, ale nawet te twoje zdjecie na avatarze wszyscy co je widzieli to mowia, ze dziwkarskie. Jedna osoba nawet jak czytala twoje odpowiedzi to powiedziala, ze by cie skopala na ulicy.
Cubasa- ten gosciu tez jest smieszny. Nie wie w czym temat, ale oczywiscie musial na mnie psy zawiesic. Jesli gosciu cos ci sie nie podoba to zachowaj takie komentarze dla siebie. Po co piszesz od razu jakies glupie teksty na mnie? Zal ci dupe sciska, ze ja kloce sie nie z toba? LOL, ale ogolnie ty jestes male zmartwienie, wiec spoko.
Lexer-Ty to w ogóle tez jestes orginal. Wiem, ze to twoja sprawa, ze lubisz konczyc w ustach swojej parnetki, ale dla mnie to po prostu chore, zeby nie nazwac tego zobczeniem. Twoje tematy mnie wogle rozbrajaja. Ale ogolnie do ciebie mam tyle, ze mnie obrzydasz. Jesli twojej partnerce jest dobrze to sie ciesz...bo inna by cie zostawila, albo dala po ryju.
Oczywiscie teraz dostane blokade od ktoregos z moderatorow, za obrazanie uzytkownikow, ale leje na to sikiem prostym. Jesli napada na mnie cale forum za moje poglady to ja sie musze jakos bronic. Dla mnie jestescie obzydliwi...a ty Yasmine najbardziej...Zreszto jesli masz zamiar wiezdzac na kogos to moze zacznij od siebie. Jaaa nie moge, caly czas mysle o tych uzytkowikiach...i normalnie mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera. Ludzie...jesli lubicie takie rzeczy, to nie dyskryminujcie kogos kto ma inne poglady na temat seksu...Raz Andrew powiedziales, ze ja wiem tyle, ze jest Fiut pipa i trzeba wlozyc jedno w drugie...Gosciu ja jestem DUMNY z tego, ze wiem tylko tyle!!! Bo jesli ty doswiadczyles jak to mowisz "kazdy rodzaj seksu" to ja ci niczego nie zazdroszcze!!! Dam ci dobra rade...jak sie je duzo czekolady i orzeszkow to gowno tez lepiej smakuje!!! HAHAHAHAHAHA Sprobujcie, a sie nie zawiedziecie!!! I prosze was...nie ja was BLAGAM...nie rozmieszajcie (obrzydzajcie) mnie juz wiecej!!!
Co do tego, ze Izaurek i Ja jestesmy to sama osoba to tez sie mylicie...w ogóle jakie wy rozkminy macie O MATKO!!! <brawo1>
Jejku jak ja cie ciesze, ze nie jestem taki zboczony jak wy...albo co gorsze jak YASMINE...jejku nie wiem czemu, ale ty dziewczyno wzbudzasz tylko smiech na sali...ide w ogóle ludziom pokazac twoje tematy - niech tez sie posmieja. Swoja droga to jestescie niezle zsolidaryzowani, skoro wszyscy na mnie wiezdzacie...Nikt nie powiedzial podkreslam NIKT, nie powiedzial, ze takie rzeczy go obrzydzaja...Czy mam myslec, ze te forum jest przepelnione zboczencami? Yasmine a co na to twoja mama by powiedziala? Jejzu niech ona sie lepiej nigdy nie dowie o tym forum bo by umarla na zawal serca!!! Ale przeciez jestes juz dorosla i wszystko ci wolno...Dobra czekam teraz cierpliwie na Bana, bo tu tyle osob obrazilem prawa Fish?
jestescie LOLAMI

[ Dodano: 2005-08-26, 18:04 ]
A zapomnialem dodac...Andrew ty chcesz ode mnie jakies przeprosiny?? TY JESTES NAJWIEKSZYM IDIOTA JAKIEGO WIDZIALEM NA FORUM

Kocham Moją Izunie nad życie, bo tylko ona jest normalna!!!
- Sir Charles
- Weteran
PuchatekPL pisze:.Nikt nie powiedzial podkreslam NIKT, nie powiedzial, ze takie rzeczy go obrzydzaja...Czy mam myslec, ze te forum jest przepelnione zboczencami?
A moze przyjmiesz po prostu do wiadomosci, ze jestes w mniejszosci
Wladzo kochana! Zrobcie wyjatek i go nie banujcie <browar>
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 18:14 przez Sir Charles, łącznie zmieniany 1 raz.
soul of a woman was created below
PuchatekPL pisze:Yasmine-Ty to w ogóle jestes tutaj najlepsza modelka.
No pewnie, ze modelka. Mozesz sobie pomarzyc o takiej

PuchatekPL pisze:Nie wiem co ty do mnie mialas od poczatku, ale widze, ze zawziecie bronisz Andrew.
Bronie moich przekonan i pogladow. A ze zgadzam sie w niektorych kwestiach z Andrew'em to go bronie,a co, wolno mi !
PuchatekPL pisze:Biorac pod uwage to, ze masz osiemnalascie lat to sie jak widze, znasz na wszystkim
Stary, Ty za 20 lat, takiej wiedzy nie bedziesz mial
PuchatekPL pisze:Jak smakuje sperma,
Oj, to Ci odkrycie

PuchatekPL pisze:Nie obraz sie, ale nawet te twoje zdjecie na avatarze wszyscy co je widzieli to mowia, ze dziwkarskie.

PuchatekPL pisze:Jedna osoba nawet jak czytala twoje odpowiedzi to powiedziala, ze by cie skopala na ulicy.
Niech kopia, jestem masochistka

PuchatekPL pisze:Dla mnie jestescie obzydliwi...a ty Yasmine najbardziej...
Wzajemnie
PuchatekPL pisze:Raz Andrew powiedziales, ze ja wiem tyle, ze jest Fiut pipa i trzeba wlozyc jedno w drugie...Gosciu ja jestem DUMNY z tego, ze wiem tylko tyle
I wiesz malo. Masz tak ubogie zycie seksualne, ze az mi Ciebie zal.
PuchatekPL pisze:Jejku jak ja cie ciesze, ze nie jestem taki zboczony jak wy...albo co gorsze jak YASMINE
Jestem tak zboczona. Mrauuu <aniolek2>
PuchatekPL pisze:Yasmine a co na to twoja mama by powiedziala? Jejzu niech ona sie lepiej nigdy nie dowie o tym forum bo by umarla na zawal serca
Na co? Na seks ? O co Ci w ogole czlowieku chodzi ? Jestes przesmieszny. Blagam Cie nie przestawaj pisac
- PuchatekPL
- Zaglądający
- Weteran
No cóz by tu dodać , facet po prostu jest inny , jego innosc zas jest pokrecona jak miś koralgol ! szkoda ze nie dane mu bedzie tak bardzo cieszyć sie sexem jak my zboczeni , bowiem sex sam w sobie w najprostrzej postaci mnie nie interesuje a dlaczego i tu Cie puchatku zaskocze , bo tego innego nauczyły mnie własnie kobiety a scislej mówiac ich potrzeby ! smiem twierdzic iż aż 98% kobiet sex w tej prostej postaci która słuzyć by miała dla prokreacji nie wystarcza i chcą czegos wiecej , tak pisza w swych pracach wielcy znawcy tematu , czyli Wiosłocka , jak i Lew Starowicz (profesor w koncu ) jego też nazwiesz zboczencem ? i obrzydliwym ? No to cos mi tu nie gra
wszyscy sa zboczeni a Ty normalny
Jedno juz wiem po pzreczytaniu Twoich postów a i wiedza to inni , Ty jestes obrzydliwy , bowiem oprucz uzywania wobec forumowiczów inwektyw (bluzgów ) nie potrafisz nawet kulturalnie rozmawiac , nikt Cie tu nie obraził ...nikt , natomiast Ty obraziłeś wszystkich bioracych udział w dyskusji , ty tylko pyskowac umiesz i obrzucac błotem innych i uwazasz sie za niewiadomo jak lepszego ?>?? na jakiej podstawie ? na takiej ze uwazasz , iż jak dziwczyna robi facetowi loda (bo to lubi ) to jest zboczona ?, a moze jak chce od tyłu to też jest ? .Przypominam Twój pierwszy post !, w nim gdybyś powiedział , ze to nie jest dla Ciebie i uwazasz to za obrzydliwe , i tylko tyle , nie pojechał byś po facecie
było by wszystko w porzadku , jak sie stało sam wiesz ! a na zwrucenie Ci uwagi zareagowałes jak ostatni cham !, i toczysz ta bezpodstawną wojnę osmieszajać sie coraz bardziej
Jezeli tacy jak Ty... sa normalni , to ja faktycznie wole byc nienormalnym a swiat dobrze , ze składa sie w wiekszosci z takich jak ja !
Nie banujcie go prosze , taki kwiatek sie tu przyda
<browar>
A TY puchatku , jak juz nie wiesz co pisać , to nie pisz zem jest idiotą , tylko sie wysil bardziej
Bowiem nie ruszaja mnie takie teksty póki nie wykazują dokładnie iz nim jestem

Jezeli tacy jak Ty... sa normalni , to ja faktycznie wole byc nienormalnym a swiat dobrze , ze składa sie w wiekszosci z takich jak ja !
Nie banujcie go prosze , taki kwiatek sie tu przyda

A TY puchatku , jak juz nie wiesz co pisać , to nie pisz zem jest idiotą , tylko sie wysil bardziej
Bowiem nie ruszaja mnie takie teksty póki nie wykazują dokładnie iz nim jestem
Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, 19:02 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”