Moderator: modTeam
Andrew pisze:Nie , ale moze niesc za sobą okropne konsekwencje ! Nie kazda jest psychicznie zdolna uniesc cos takiego . To tak ja z filmem GALERIANKI - jedne to obejrzą i powiedzą "żenada" inne o!!! to tak mozna ? też chce
I jaki stary !tosz dopiero sie taki zwie facetem - wczesniejsi to podlotki
Rozumiem, ze zrobiłaś mi darmową reklamę![]()
![]()
której jednak nie potrzebuje
Andrew pisze:a co dalej ? skoro on taki dobry kto ci potem dogodzi w tej kwesti ? pozostaniesz tylko wsród starszych??
Andrew pisze:Tyle , ze rollecoaster do zycia potrzebny Ci nie jest , a mezczyzna raczej tak. Jak domniemam , bedac z innym w koncu - ciagle bedziesz tesknic do tego co znasz teraz , a co byc moze On - ten nowy, ten mąż - nigdy Ci nie da .
Andrew pisze:Tak też może być ... ale preferencje jednego mogą sie róznic od drugiego człowieka . to co zrobi dla Ciebie moze nie miec odzwierciedlenia w codziennosci . Tu też tak byc moze - po czasie , poczekaj zatem .
Andrew pisze:Piszesz o uczeniu ewentualnego nowego partnera , stad moje zasugerowanie o preferencjach innych jednak tego nowego i to ze moze dla ciebie robic to co Ty chcesz , ale ze bedzie to spzreczne z jego tym co on chce i jak chce . Poczekac masz na to czy ten obecny zawsze bedzie taki wspaniały .
Andrew pisze:ale ja o łózku pisałem
Po drugie - czasem spotykamy fajnego partnera , ale w łózku kiepskim jest , albo libido znacznie inne od naszego .
Andrew pisze:no i wlasnie dlatego pisze to co pisze - trudno bedzie znalesc (bo tak byc moze , ale i nie musi ) kogoś z kim Ci bedzie dobzre tak jak z tym obecnym .
shaman pisze:Jak kto ma słabą wyobraźnię, to pewnie będzie szukać kogoś, kto pokaże co i jak można. Bo fantazja w łóżku najważniejsza, zaraz obok pasji, chęci i szacunku. Nie wiem jak to jest musieć nad tym pracować "bo zupełnie szwankuje", ale podejrzewam że ciężko. A jak to osiągnąć? Whatever Works, jak by Woody powiedział.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 194 gości