Czy nie jest za mały?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 26 sie 2008, 18:39

mrt, co go to obchodzi. Musisz sie najwyzej zmuszac przez cale zycie, dla dobra sprawy i lubic maly i juz [:D]
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sie 2008, 18:51

Miltonia pisze:mrt, co go to obchodzi. Musisz sie najwyzej zmuszac przez cale zycie, dla dobra sprawy i lubic maly i juz
Tylko że z takiego zmuszania to potem wychodzą skoki w bok i romanse, ale Ted pewnie tego nie wie ;) Wolałby zapewne cyrk w łóżku i udawanie, że jest ok, żeby zachować dumę osobistą :D

Jestem szmirą, bo nie podobaja mi się małe. I wszyscy zadowoleni - włącznie z Tedem, bo niniejszym potwierdziłam jego teorię :D
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 sie 2008, 19:00

Miltonia pisze:No ale chodzi o to, ze moga sie podobac jakies konkretne, ale nie jest to jedyny i najwazniejszy skladnik osoby i nie on przesadza o podobaniu sie nam calosci.

Dokładnie

Miltonia pisze:I wlasnie, Andrew ma racje. 15 cm to jest chyba srodek normy, zadne nie wiadomo co.

Jak bys była facetem z penisem 13 cm to byś inaczej pisała ;)

Marissa pisze:A czy ktoś tutaj pisał o tym, że to jest najważniejszy składnik całości?

Chyba nikt. ale niektórzy tak to odbierają

Ted pisze, jakby to byl najwazniejszy skladnik, a wtedy kobieto won za drzwi.

Ale stosunek kobiety do penisa to jest strasznie ważny powód by wywalić za te drzwi :>

No i pisze bez sensu, bo penis oprócz długości posiada również inne cechy, takie jak grubość, prostota, krzywizna, posiada widoczne żyłki, a nawet popękane naczynka może mieć, jak podejrzewam.

I tu wyłazi z Ciebie niski poziom wyszedł. to nie wiesz, że fiut to fiut i ze do czegoś innego służy. To jak służy tez nie jest takie istotne bo liczy się miłość i jedność umysłów
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 sie 2008, 19:02

Dzindzer pisze:Miltonia napisał/a:

I wlasnie, Andrew ma racje. 15 cm to jest chyba srodek normy, zadne nie wiadomo co.

Jak bys była facetem z penisem 13 cm to byś inaczej pisała ;)

Tak czy siak, nei zmienia to faktu, ze to obiektywny srodek normy u rasy bialej.

[ Dodano: 2008-08-26, 19:09 ]
Dzindzer pisze:Ja pisze tak na oko. Na oko to żaden z moich facetów nie miał mniej niż 15

Na oko to ja do dzisiaj nie potrafie ocenic dlugosci srub czy wierteł, a pracuje juz w tej branzy troche czasu, tak samo jak kurva nie potrafi ocenic na oko dlugosci fiutkow swoich kientow, a co dopiero normalne, "cywilne" kobiety jak Ty czy inne <pijak>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sie 2008, 19:10

TFA pisze:Tak czy siak, nei zmienia to faktu, ze to obiektywny srodek normy u rasy bialej.
Znaczy że mam intuicję - trafiałam na wyjątkowych, a przynajmniej z górnej granicy normy. To ciekawe, gdzie Ci normalni łażą? Może ja żyję wśród jakiejś wyjątkowej populacji? Mam farta <banan>

Dzindzer pisze: fiut to fiut i ze do czegoś innego służy.
Swoją drogą ciekawe do czego. Skoro nie do patrzenia m.in., to mam robić laskę z zamkniętymi oczami?
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 sie 2008, 19:14

mrt pisze:Znaczy że mam intuicję - trafiałam na wyjątkowych, a przynajmniej z górnej granicy normy. To ciekawe, gdzie Ci normalni łażą? Może ja żyję wśród jakiejś wyjątkowej populacji? Mam farta

wszystkim mierzylas, czy tez "na oko" jak Dzin ? <diabel> zreszta moglo byc tak jak mowisz, czemu nie, chcesz powiedziec ze twoja osobista statystyka, w dodatku "na oko" jest prawdziwsza niz badania przeprowadzane przez statystykow i lekarzy ?

p.s. pamietam kiedys temat, gdzie pisalas, ze nigdy Cie nie interesowal rozmiar twoich facetow i nigdy na to nie patrzylas <diabel> co za metamorfoza i zmiana twarzy.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2008, 19:16 przez TFA, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 sie 2008, 19:18

A teraz zaczną nam udowadniać, że te fiutki to jednak mniejsze były.

zresztą ja się już zgubiłam w tym o co im tu chodzi
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 sie 2008, 19:22

Dzindzer pisze:A teraz zaczną nam udowadniać, że te fiutki to jednak mniejsze były.

Ja tylko napisalem co mysle o ocenianiu na oko i nie mam na mysli tutaj tylko zawyzania, ale i zanizanie.Krotko mowiac, smieszy mnie jak ktos na oko potrafi podac ze nie bylo mniej, albo wiecej. Bo jak juz mowilem tego nawet pracownicy branzy miar i wag nie potrafia "na oko" <diabel>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sie 2008, 19:25

TFA pisze:nigdy Cie nie interesowal rozmiar twoich facetow i nigdy na to nie patrzylas co za metamorfoza i zmiana twarzy.
Czasem uświadomienie sobie, czego się chce i co kręci naprawdę, trochę trwa, jak się okazuje :D

Prawdę pisałam - zawsze patrzyłam na coś innego, bo faceci, z którymi byłam w związkach, nie mieli małego, to po co miałam sobie tym tyłek zajmować?
TFA pisze:wszystkim mierzylas, czy tez "na oko" jak Dzin ?
Wystarczy zmierzyć jednego, żeby wiedzieć, jak się mają do tego kolejne.
TFA pisze:w dodatku "na oko" jest prawdziwsza niz badania przeprowadzane przez statystykow i lekarzy
Przecież napisałam, że obracam się wśród wyjątkowej populacji.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 sie 2008, 19:26

TFA pisze:Ja tylko napisalem co mysle o ocenianiu na oko

Ja mam świetne oko.
Ja napisałam o moich subiektywnych odczuciach. Bo raczej trafiałam na facetów z niemałymi penisami.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 sie 2008, 19:26

P.s. i tak na prawde wcale mnie Dzin nie dziwi, ze zaden Twoj facet mogl nie miec miej niz 15 cm, bo w koncu takich jest najwiecej, od 14 do 17.

[ Dodano: 2008-08-26, 19:27 ]
Dzindzer pisze:Bo raczej trafiałam na facetów z niemałymi penisami.

No bo na malego i wielkiego raczej trudniej trafic, niz na sredniego, co chyba jest raczej logiczne. Zwykle prawdopodobienstwo.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sie 2008, 19:28

TFA pisze:chcesz powiedziec ze twoja osobista statystyka, w dodatku "na oko" jest prawdziwsza niz badania przeprowadzane przez statystykow i lekarzy ?
Mój facet właśnie mi mówi, że na widok lekarza albo statystyka fiut nie chce dobrze stanąć :D Z reguły.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 26 sie 2008, 19:29

Daj se spokój, TFA <diabel> Nie znam kobiet normalnych, które by z calówką do swego faceta biegały albo pytały ile ma w gaciach. Bo co je to, prawdę mówiąc, obchodzi? Nic. Kobiecie powiedziałem, ile mam? Zapytała chociaż raz? Nigdy. Nie powiedziałem. Po co to miałbym robić? Swoją drogą, faceta głębokość nie interesuje. Przynajmniej nie znam żadnego, który by zwracał na to szczególną uwagę ;DD
Długość to nie charakter czy muskulatura - natura dała to się ciesz <diabel> A co zrobić z taką, która kręci na to nosem? Pisałem powyżej, nie będę się powtarzał.

Po to tłoczę to do łebków, by żaden postronny to czytający facet nie łapał schizów i traumy z powodu swych rozmiarów. Dla kogoś nieuświadomionego albo młodego, bez dystansu do słowa pisanego tutaj mogą to być druzgoczące słowa na długi czas i niweczyć szansę na udany związek z wartościową kobietą.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 sie 2008, 19:31

A ja slyszalem ze w Warszawie faceci maja najwieksze, bo trakcja tramwajowa magnesuje i rozciaga facetom fujary <zalamka> Takze twoja zagadka mrt juz wyjasniona.

[ Dodano: 2008-08-26, 19:37 ]
Aha i ja sie nie udzielam tutaj w obronie malych fiutkow, jak pewnie niektorzy juz tutaj sobie zdazyli o mnie zdanie wyrobic. Ja sie udzielam w obronie zwyklego obiektywizmu, zeby laski nie gadaly ze 15 to maly, bo obiektywnie to zupelnie inaczej wyglada. Ale tak wiem, to zawsze penisy sa za male, a pochwy zawsze slusznych rozmiarow <diabel> Smutne jest to, ze czesto rozklepane kobiety szczyca sie tym, ze zadowalaja je tylko rozmiary pod dwudziestkę i za i ze trafiaja na "malych", a nie zastanowia sie ze to one maja tak na parwde problem. Ale takich tutaj podobno nie ma, wiec tak sobie tylko powiedzialem.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2008, 19:41 przez TFA, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sie 2008, 19:40

TFA pisze:A ja slyszalem ze w Warszawie faceci maja najwieksze, bo trakcja tramwajowa magnesuje i rozciaga facetom fujary
No to ci z małymi już wiedzą, gdzie się mogą przeprowadzić, żeby kompleksy wyleczyć :D
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 26 sie 2008, 19:41

TFA pisze:Ale tak wiem, to zawsze penisy sa za male, a pochwy zawsze slusznych rozmiarow <diabel>

Gdzie tam. Moja subiektywna ocena nt. penisa mojego to jest w sam raz. Jest idealny, tak samo jak moja pochwa jest idealna dla niego - wiem bo pytałam i nie dlatego, że tylko w tej głupiej głowie siedzi mi mierzenie i ocenianie penisów, ale ludzka ciekawość. I otwartość.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 sie 2008, 19:45

TedBundy pisze:weźcie sobie miarkę i te 15 cm odmierzcie. Sporo, prawda? Nawet bardzo sporo.
Ym... no niezbyt. Normalnie. :?
Dzindzer pisze:A teraz zaczną nam udowadniać, że te fiutki to jednak mniejsze były.
Wiedzą lepiej ;DD
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 26 sie 2008, 19:46

księżycówka pisze:Dzindzer napisał/a:
A teraz zaczną nam udowadniać, że te fiutki to jednak mniejsze były.
Wiedzą lepiej ;DD

Bo byli materacami <szczerbaty>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sie 2008, 19:48

TFA pisze:Ale tak wiem, to zawsze penisy sa za male, a pochwy zawsze slusznych rozmiarow
Nie wiedziałeś, że pochwa jest z gumy i że się ściąga i rozciąga w trakcie stosunku? Ba, wiesz jak się rozciąga w czasie porodu? I potem jakoś wraca - dziwne, nie? :D Bo pochwa jest w stanie dostosować się do każdego fiuta.

Konia z rzędem temu, kto trafił na zbyt rozciągniętą na stałe. Wszyscy tylko czytali.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 sie 2008, 19:49

A to o czym mowia Dzin i mrt (ze z kazdym byly dopasowane i zaden nie mialz a malego), swiadczy tylko o tym, ze wiekszosc penisow jest dopasowana do wiekszosci pochw i nie mozna gadac o konkretnych rozmiarach, tylko o przedziale sredniej, bo raczej watpie, ze kazdy z waszych facetow mial identyczna fujare (mowie teraz o tym, o czym psalem pare stron wczesniej, ze roznica w przyjemnosci miedzy srednim 15, 16, a 18, 19 jest raczej znikoma). Takze zakonczta(my) juz ten glupi temat.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 sie 2008, 19:50

TFA pisze:Aha i ja sie nie udzielam tutaj w obronie malych fiutkow, jak pewnie niektorzy juz tutaj sobie zdazyli o mnie zdanie wyrobic

Tak to ja mysle o Tedzie, a ciebie to cholera wie ;)

TFA pisze:zeby laski nie gadaly ze 15 to maly, bo obiektywnie to zupelnie inaczej wyglada.

No duzymi tez nie sa. ale kazda ma prawo według siebie oceniać. Dla jednej to juz duzy może byc dla innej maluszek. I obiektywne podejście nic tu nie ma do rzeczy

TFA pisze:Ale tak wiem, to zawsze penisy sa za male, a pochwy zawsze slusznych rozmiarow <diabel>

Ja na facetów moich nie narzekam pod wzgledem penisów
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 sie 2008, 19:52

mrt pisze:Nie wiedziałeś, że pochwa jest z gumy i że się ściąga i rozciąga w trakcie stosunku? Ba, wiesz jak się rozciąga w czasie porodu? I potem jakoś wraca - dziwne, nie?

Ale to nie zmienia faktu, ze pochwy tez maja rozne rozmiary, tez sa cisniejsze i luzniejsze, rozciagliwosc i dopasowywanie sie tutaj nie ma nic do rzeczy. Teraz ja moge powiedziec, ze nie bedziecie mi mowily, ze wiecie lepiej niz faceci <diabel> bo ja tez na rozne trafialem, jedna z najluzniejszych pochw miala kobieta, ktora rozdziewiczylem <diabel> a mielem tez nimfomanke (z warszawy <diabel> ), ktora byla tak ciasna, ze mialem problemy z wejsciem.

[ Dodano: 2008-08-26, 19:54 ]
Dzindzer pisze:No duzymi tez nie sa. ale kazda ma prawo według siebie oceniać. Dla jednej to juz duzy może byc dla innej maluszek. I obiektywne podejście nic tu nie ma do rzeczy

Ma do rzeczy, gdy kobieta mowi ze 15 to sa male penisy, a nie ze DLA NIEJ sa to male penisy. Bo obiektywnie powinna powiedziec ze to ona ma wieksza pochwe i nie zadowalaja ja normalne penisy <diabel>

[ Dodano: 2008-08-26, 19:56 ]
Zreszta czemu gadamy tylko o dlugosci, a nie fi, ktore ponoc jest wazniejsze ? :|
Ostatnio zmieniony 26 sie 2008, 19:52 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sie 2008, 19:56

TFA pisze:A to o czym mowia Dzin i mrt (ze z kazdym byly dopasowane i zaden nie mialz a malego), swiadczy tylko o tym, ze wiekszosc penisow jest dopasowana do wiekszosci pochw
Bzdura. To świadczy o tym, że nasze pochwy są niezastąpione, bo to one się dopasowują do penisów, a nie odwrotnie <aniolek>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 sie 2008, 19:56

TFA pisze:Ma do rzeczy, gdy kobieta mowi ze 15 to sa male penisy, a nie ze DLA NIEJ sa to male penisy.

Pewnie to dla niej jest w domyśle.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 sie 2008, 19:59

mrt pisze:Bzdura. To świadczy o tym, że nasze pochwy są niezastąpione, bo to one się dopasowują do penisów, a nie odwrotnie

kurde to teraz ja musze powiedziec, ze tak jak Ty mialas szczescie, to ja mialem pecha, bo trafialem na skrajnie ciasne ale tez i luzne :( pewnie te luzne mialy zanik miesni w pochwie i nie umialy sie dopasowac :( albo ja mialem za malego :( a te ciasne mnie za mocno sciskaly (hmm w sumie ta nimfomanka to byla wyczynowa narciarka, umiesniona) <diabel> )
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 26 sie 2008, 19:59

mrt pisze:To świadczy o tym, że nasze pochwy są niezastąpione, bo to one się dopasowują do penisów, a nie odwrotnie

do każdego, niezależnie od wielkości. Rozciągliwość też ma granice paru centymentrów, jak normalna głębokość to ok 10 cm :>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 sie 2008, 20:03

I zaraz, mowimy o rozciagliwosci wzdluz czy wszerz ? bo wzdluz to mozna co najwyzej zlozyc wizyte u cioci macicy :|
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sie 2008, 20:03

TedBundy pisze:do każdego, niezależnie od wielkości.
No. Ale ja wolę większe <aniolek> Fajniej się laskę robi :P
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 26 sie 2008, 20:05

mrt pisze:Fajniej się laskę robi

glebokie gardziolko ? :>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sie 2008, 20:06

TFA pisze:kurde to teraz ja musze powiedziec, ze tak jak Ty mialas szczescie, to ja mialem pecha, bo trafialem na skrajnie ciasne ale tez i luzne
No to faktycznie miałeś pecha. Współczuję, bo chyba Ci ciężko ideał w łóżku znaleźć.

A mówią, że to baby są wymagające...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”