moon pisze:Dla mnietacy ludzie sa duzo ubożsi po prostu
problem w tym,że prywatnie, takie doświadczenia, w takim wieku oceniam jednoznacznie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
[ Dodano: 2007-01-30, 20:10 ]
moon pisze:Zreszta przekonasz sie kiedys sam czego Ci zycze
?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
moon pisze:Dla mnietacy ludzie sa duzo ubożsi po prostu
moon pisze:Zreszta przekonasz sie kiedys sam czego Ci zycze
Ale ja nie pisze Tedziu o kolezankach Gt10 tylko o doswiadczeniach normalnych nie jakis patologicznych przed obecnym partneremTedBundy pisze:problem w tym,że prywatnie, takie doświadczenia, w takim wieku oceniam jednoznacznie
moon pisze:O tym ze nie chcialabym byc cale zycie z jednym w lozku i je tylko z jednej perspektywy poznawac.
Ale to zabrzmiałoGt10 pisze:jezeli sam nie bede mogl dac tej "czystosci" mojej przyszlej dziewczynie
Zaq pisze:Dzisiaj prawiczek to niezbyt chodliwy towar.
I pragnie sie moze nie faceta po przejciach ale kogos doswiadczonego - nauczyciela w tej sztuce a nei goscia ktory nie wie gdzie co wlozyc. Przynajmniej wynika to z moich doswiadczen w tym wieku i moich znajomych ktore byly w tym wieku.Gt10 pisze:watpie zeby dziewczyna 15- 17 lat marzyla o jakims facecie, co jest po licznych przejsciach, ten wiek jest raczej wiekiem, w ktorym ma sie mocno wyidealizowane poglady,
Ja rowniez.Dzindzer pisze:Chciałam faceta doswiadczonego, takiego miałam.
mrt pisze:I dobrze, że co poniektórzy z tego wyrastają.
mrt pisze:Niestety, w pewnym wieku dla niektórych osób świat się kręci wokół dupy
agna 24 pisze:a ja juz dzieki Bogu mam go za sobaTedBundy pisze:niesamowicie mnie cieszy,że ominął mnie ten zabawny etapmrt pisze:Niestety, w pewnym wieku dla niektórych osób świat się kręci wokół dupy
Tak samo jak Twoj post. Nie bede chyba nic dopisywac bo nie chce tlumaczyc tak prostych spraw jak to ze sex nie musi wynikac z milosci itd...zakochanaaa pisze:Nie prawda![]()
ja mam chlopaczka pierwszego tego samego i jakos nie uwazam i nie chce miec kogos innego niz moj skarb w lozku, jest mi dobrze z nim i nie zamierzam przekonywac sie jak jest z innymi bo uwazam ze to jest bez sensu, jesli ktos kocha ale uwaza ze i tak nie bedzie z ta osoba bo musi sprobowac jeszcze seksu z kims innym to nie dla mnie . to po co mowic ze sie kocha i w ogole jesli i tak z ta osoba nie zamierza sie byc ? bez sensu !
Teraz tak na to patrzysz. Mi jest ciezko wyobrazic siebie teraz bez niego. Ty potrafisz?mrt pisze:A ja sobie tak teraz na to wszystko z perspektywy patrzę, jako zadeklarowana monogamistka od długiego czasu, i tak sobie myślę - po co komu to całe doświadczenie? Na co mi to było? Ani wspomnień, bo człowiek i tak ma sklerozę, a o niektórych sprawach woli zapomnieć, ani to niczego nie nauczyło. To po co? Teraz to ja bym była mądrzejsza i czasu nie traciła na takie pierdoły. Cud, że jakiegoś choróbska nie trafiłam albo w ciążę nie zaszłam z cholera wie kim. Niestety, w pewnym wieku dla niektórych osób świat się kręci wokół dupy. I dobrze, że co poniektórzy z tego wyrastają.
MOgl sie jedynie w czasie przesunacTedBundy pisze:niesamowicie mnie cieszy,że ominął mnie ten zabawny etap
i z was dwojga lepiej wroze agnie24
pewnie dlatego, że zdążyłam się już w zyciu wyszumiec i wkoncu wiem, co jest dla mnie naprawde wazne. i ze nie warto poswiecac tego dla chwilowej przyjemnosci czy dla "dreszczu emocji". A jak mi sie znudzi stabilizacja, to predzej zmienie prace, niz chlopa.TedBundy pisze:i z was dwojga lepiej wroze agnie24
z jakiego powodu tak sądzisz?
TedBundy pisze:i z was dwojga lepiej wroze agnie24
z jakiego powodu tak sądzisz?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 276 gości