palcówa....

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mlody17
Bywalec
Bywalec
Postautor: mlody17 » 23 lut 2006, 21:31

hehehe paluszki przestudiowalem :P tylko w#%@$#^a mnie to ze nie moge znalesc punktu G <wsciekly> a juz teraz robie to jezyczkiem ale nic wiecej <aniolek> jest bosko <aniolek> <aniolek> <banan>
...Już od dawna razem
Na Wieki tak bedzie...
..::Kocham Cię::..
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 26 lut 2006, 13:02

Młody...widać za młody jesteś, skoro się w#%@$#^asz tym, że nie możesz znaleźć punktu G. Dobrze, że nie przelewasz tej frustracji na swoją kobietę. Wszystko w swoim czasie, a nie Ty najchętniej byłbyś od razu najlepszy, wiedział wszystko i wszystko potrafił. Cierpliwości.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Jaran1985
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Jaran1985 » 26 lut 2006, 18:20

robinho ja jestem soba! :D i to wlasnie moja kochana kobieta mnie zmienila, dlugie czasami nawet trwające całe noce rozmowy odmienily mnie tak ze cala rodzinka z podziwu nie moze wyjsc...zgadzam sie ze slowami "rozmowa to podstawa" bo jak inaczej dowiedziec sie o czym kolwiek?? mlody17-->nie musisz pytac sie wprost...gdy juz bedziecie blisko ona sama bedzie "reagowac" np gdy bedziesz masowac jej "małą" to byc moze bedzie tak jak u mnie 2 latka temu... moje kochanie wzielo moja raczke i pokazalo mi co i jak mam robic... a dalej to juz zdaj sie na swoj instynkt...pozniej juz z gorki :D pzdr for all <pijaki> <banan> <aniolek>
"...życie jest jedną wielką imprezą... zrób wszystko aby nie być na niej kelnerem..."
Awatar użytkownika
miś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: miś » 28 lut 2006, 23:52

Znacie jakeis sity o tematyce "masaz dla nowicjusza"? : P
"Polityczny Żołnierz może szanować swego wroga - lecz zdrajcą i dezerterem będzie tylko pogardzał."
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 01 mar 2006, 00:20

mlody17 pisze:nie moge znalesc punktu G

To się ZAGŁĘB w temat ! :)
Zajdziesz.
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”