Ilu mieliście partnerów sexualnych.

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

karol

Postautor: karol » 03 lut 2005, 15:55

Na to cza ochoty , uczucia lepiej trzymać na wodzy , wiec czy ja wiem, czy tak zle ???
Za młodo ...to sie zgodzę ! nie w tym problem !!jednak ze bez uczucia !! :564:
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 04 lut 2005, 13:55

Ja mam 1 poza tym jestem jeszcze bardzo młoda.....i mam nadzieje ze zycie tak mi sie ułoży ze bede mieć tego pierwszego do końca...

moje nadzieje sa przeciwne. Mam nadzieje ze bedzie mi dane zakosztowac tego z kims innym jeszcze.
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 04 lut 2005, 14:39

moje nadzieje sa przeciwne. Mam nadzieje ze bedzie mi dane zakosztowac tego z kims innym jeszcze.

Kazdy ma inne nadzieje, ale przecież jak sie kogoś kocha to nie potrzeby robienia tego z kimś inym, ja przynajmniej tak uwazam.
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 05 lut 2005, 14:41

Kazdy ma inne nadzieje, ale przecież jak sie kogoś kocha to nie potrzeby robienia tego z kimś inym, ja przynajmniej tak uwazam.

Ja po prostu coraz bardziej wierze ze jednak nie bede z tym samym mezczyzna do konca zycia co wcale nie znaczy ze go nie kocham, ze jest nam zle czy ze nie chcialabym tego w tej chwili bo obecnie uwazam ze wcale nie byloby nam zle razem. W duzej mierze decyduje za nas los i rzadko sie zdarza zwiazek od podstawowki do grobu.
A druga kwestia to to ze jednak fajnie jest miec jakies porownanie chocby dla samej satysfakcji powiedzenia probowalam czego innego i z tym jest mi najlepiej a nie zostalam przy pierwszym nie majac w ogóle porownania (i nie mowie tutaj tylko o seksie)
karol

Postautor: karol » 05 lut 2005, 18:47

Jedna mądra sie tu z tych młodych w koncu znalazła ! :547: :564:
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 lut 2005, 22:11

Ja po prostu coraz bardziej wierze ze jednak nie bede z tym samym mezczyzna do konca zycia co wcale nie znaczy ze go nie kocham

Wizjonerka??? :galy:
Sarah... jesteś zakochana "z terminem ważności" ??? :kosci:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 05 lut 2005, 22:23

jest zakochana ale moze patrzy realnie na pewne sprawy...

w sumie to nie wiem czy ja bym tak mogla,milosc zaklada mi rozowe okulary i nawet jesli zwiazek nie ma szans nie potawie zdac sobie z tego sprawy
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 05 lut 2005, 22:24

Oj Mysiorek, wiesz przeciez o co Sarze chodzi.

Ja mialam dwoch, z tym drugim jestem :D Ale malo kiedys brakowalo, a mialabym o 2 wiecej na "koncie". Tyle ze jeden byl tak szybki, ze ani razu sie nie udalo :) (chodzi mi we wszystkich przypadkach o seks jako taki)
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 06 lut 2005, 14:17

Sarah... jesteś zakochana "z terminem ważności" ???

No własnie o to mi chodziło, jak sie jest zakochanym tak naprawde to realne patrzenie opiera sie na układaniu wspólnej przyszłości planowaniu innych rzeczy wspólnie...Wiec dla mnie ktoś kto mówi ze w przyszłości zmieni partnera dla porównania nie jest chyba zakochany i jesli to ma być realne myślenie to ja odpadam....
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 06 lut 2005, 14:45

A ja mialem jak do tej pory 4 ,jesli chodzi o inne pieszczoty to bylo tego sporo ,nie jestem w stanie policzyc. Ale uwazam ze to i tak za malo. W moim wieku powinno sie juz "sprobowac wielu cipek" zeby potem nie myslec juz o zadnych :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 lut 2005, 15:42

Oj Mysiorek, wiesz przeciez o co Sarze chodzi.

Ja wiem, ale inni nie. Tak to zabrzmiało.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 06 lut 2005, 22:05

Ale uwazam ze to i tak za malo. W moim wieku powinno sie juz "sprobowac wielu cipek" zeby potem nie myslec juz o zadnych
Zle myslenie. Przeciez nie idzie sie cipkami tak nasycic ze nie bedziesz chcial nastepnych! To niemozliwe :) Pokusa zawsze bedzie...
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 06 lut 2005, 23:13

jak sie jest zakochanym tak naprawde to realne patrzenie opiera sie na układaniu wspólnej przyszłości planowaniu innych rzeczy wspólnie...

wymiernikiem zakochania wcale nie jest to czy sie uklada wspolna przyszlosc razem i przestaje sie racjonalnie myslec. Mimo ze snujemy wspolne plany i to bardzo dalekie i taka perspektywa wcale mnie nie przeraza a wrecz przeciwnie wydaje sie bardzo przyjemna to wcale nie wiem czy taka bedzie za rok czy za 4.
Awatar użytkownika
Luzak
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Luzak » 15 kwie 2005, 11:34

Do tej pory 5 no i jeszcze jakieś laski, minetki i masaże, ale tego to sam bym chcial wiedzieć ile bylo :D Już się w sumie wybawilem i teraz czas na tą jedną, jedyną.
Love Rulez

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”