MARZENIA DO SPEŁNIENIA

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 wrz 2004, 17:42

A co bys powiedziala gdyby sytuacja byla odwrotna? Gdyby on chcial sie zabawiac z facetem ktory by Ciebie nie mogl dotknac?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 wrz 2004, 18:24

No własnie , tez mnie to ciekawi ??
Mav ! uwazaj !! Aga to z tych co zjada zwierzątka , ale futra nie pozwala z nich robic ! :547: :547: :547: :547: :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 wrz 2004, 18:30

Ehhh, Aga - nie radze spelniac tego marzenia. Bo albo chlopak podczas tego seksu bedzie myslal caly czas o tym by powstrzymac sie przed dotknieciem owej pani, albo ja dotknie i Ty bedziesz myslec o tym zeby przestal :D :evilbat:
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 09 wrz 2004, 20:21

Nie miałambym nic przeciwko:) serio. Wiem że On bardzo nie chciałby żeby facet mnie dotykał. Ale wiem że takiej sytuacji nigdy nie bedzie, bo mój Misiek w zyciu nie dotknąłby faceta. Natomiast seks kobiety z kobietą zawsze był taki....jakby bardziej naturalny. Też marzy mi się czasami seks z 2 facetami, ale wiem że dla Niego byłoby to straszne(gdyby facet mnie dotykał) więc szanuje to jak najbardziej i rozumiem, nigdy nie przyszło mi do głowy że to jest egoizm z Jego strony. Zresztą, to śmieszne- Jeśli nie chcę aby mnie facet zdradzał to jestem egoistką???? :551: :551:

Mav! Uważaj!! Krzyś jest z tych których nie obchodzi wszystko dookoła na świecie,cierpienie i śmierć innych stworzeń, byleby tylko miał wygodne szpanerskie futerko. :550: :550: :564:
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 20 wrz 2004, 22:00

mi sie marzy trojkat ale to tylko marzenia bo chyba bym nie chciala tego wprowadzac w real , mam faceta juz 5 rok i bylabym chyba zazdrosna o to trzecia pewnie
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 wrz 2004, 22:06

Aga pisze:
Mav! Uważaj!! Krzyś jest z tych których nie obchodzi wszystko dookoła na świecie,cierpienie i śmierć innych stworzeń, byleby tylko miał wygodne szpanerskie futerko. :550: :550: :564:

Ciekawe na jakiej podstaiwe tak twierdzisz !?? mnie zarzucasz , a sama je zjadasz :D :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
never1de
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: never1de » 10 paź 2004, 00:17

nie ma to jak dobra szynka :D
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może sie zakochać w twoim uśmiechu :D:D
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 14 gru 2004, 19:20

Mi ostatnio po glowie chodzi trojkat ale bardziej to czworokąt :) Chciałbym być z moją kobietą i jeszcze z jakąś inna para. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz , czy dal bym rade z samym soba w momencie gdy jakis inny facet dotykal by i kochal sie z moja Pania. Poki co nie dojrzalem chyba ja ani ona do takich eksperymentow ale kiedys na 100% sprobuje ;)
cosmaty
Początkujący
Początkujący
Postautor: cosmaty » 17 gru 2004, 17:13

Moim marzeniem (bo jeszcze nie spełnionym) jest obserwowanie mojej partnerki jak kocha się z innym facetem lub kobietą.
Najlepeij jakby o tym nie wiedziała i w pełni się angażowała w to co robi.

Małe szanse widzę na spełnienie tego marzenia, ale wraca mi ono co jakiś czas.
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 17 gru 2004, 17:18

Panowie, jestem lekko zszokowany Waszymi fantazjami. Na szczęście fantazje zwykle pozostają tylko fantazjami i niekoniecznie wynikają z realnych pragnień.

Jakbym zobaczył swoją ukochaną jak się z zaangażowaniem bzyka z innym kolesiem, to byłby niezły dym :560: :D

Kurcze, kup se lustro :D
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 17 gru 2004, 17:38

haha widzieć swą partnerkę jak się bzyka z kimś innym? no nie mogę... masakra
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”