MARZENIA DO SPEŁNIENIA
Moderator: modTeam
Nie miałambym nic przeciwko:) serio. Wiem że On bardzo nie chciałby żeby facet mnie dotykał. Ale wiem że takiej sytuacji nigdy nie bedzie, bo mój Misiek w zyciu nie dotknąłby faceta. Natomiast seks kobiety z kobietą zawsze był taki....jakby bardziej naturalny. Też marzy mi się czasami seks z 2 facetami, ale wiem że dla Niego byłoby to straszne(gdyby facet mnie dotykał) więc szanuje to jak najbardziej i rozumiem, nigdy nie przyszło mi do głowy że to jest egoizm z Jego strony. Zresztą, to śmieszne- Jeśli nie chcę aby mnie facet zdradzał to jestem egoistką???? :551: :551:
Mav! Uważaj!! Krzyś jest z tych których nie obchodzi wszystko dookoła na świecie,cierpienie i śmierć innych stworzeń, byleby tylko miał wygodne szpanerskie futerko. :550: :550: :564:
Mav! Uważaj!! Krzyś jest z tych których nie obchodzi wszystko dookoła na świecie,cierpienie i śmierć innych stworzeń, byleby tylko miał wygodne szpanerskie futerko. :550: :550: :564:
Aga pisze:
Ciekawe na jakiej podstaiwe tak twierdzisz !?? mnie zarzucasz , a sama je zjadasz
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Mi ostatnio po glowie chodzi trojkat ale bardziej to czworokąt
Chciałbym być z moją kobietą i jeszcze z jakąś inna para. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz , czy dal bym rade z samym soba w momencie gdy jakis inny facet dotykal by i kochal sie z moja Pania. Poki co nie dojrzalem chyba ja ani ona do takich eksperymentow ale kiedys na 100% sprobuje 

Panowie, jestem lekko zszokowany Waszymi fantazjami. Na szczęście fantazje zwykle pozostają tylko fantazjami i niekoniecznie wynikają z realnych pragnień.
Jakbym zobaczył swoją ukochaną jak się z zaangażowaniem bzyka z innym kolesiem, to byłby niezły dym :560:
Kurcze, kup se lustro
Jakbym zobaczył swoją ukochaną jak się z zaangażowaniem bzyka z innym kolesiem, to byłby niezły dym :560:
Kurcze, kup se lustro
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”