nie doczytałem o bezpiecznym- no to powiem ci ze nie ma bezpiecznego seksu w 100 % gwarantujacego zdrowie i brak wpadkim
Jak bzykac to osobe którą znasz i w dodatku z która ew ne będziesz miał wstrętu mysleć o życiu
pozostałe myslenie to usprawiedliwianie swoich potrzeb- nie powiem ze sam tak nie robiłem ale mówię z perspektywy i na szczęscie nie z własnych przykrych doświadczeń- miałem szczęscie a pare razy moze i coś minie natkneło żeby w ostatniej chwili wylac sobie kubeł zimnej wody na głowe,
[ Dodano: 2006-01-20, 08:03 ]
pisałem o seksie z przypadkowym partnerem- z przyjaciółką sam sypiałem i bardzo miło to wspominam Ona miała faceta ja pruderyjną kobiete - (piekną, reprezentacyjną, ale nie do życia wiec sie roleciało.) a z kumpelą zaczeło robić się coś więcej z obu stron a zbyt wiele o sobie wiedzielismy- była super w rozmowie super temperament ale czegoś nie miała co ja potrzebuje u kobiety.................. wiec doszlismy do wniosku ze czas to przerwac. nie kontaktoałem się z nia pare lat chyba jest zoną tego faceta-na jego miejscu czół bym się fatalnie -nie dawał jej tego w łużku co potrzebowała -chyba małożeństwo z rozsądku przywyczajenia -
te wydarzenia poderwały mi zaufanie do kobiet - nie był to odosobniony przypadek-
nie sądze że była z nim szczera i on wszystko wie a moze ja wszystkiego nie wiem -moze ona myslała że miedzy nami to coś wiecej- tylko nie chciała mi tego mówic
Jak wyglądał wasz ostatni, SEKS?
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Weteran
wczoraj....
Dostałam najpiękniejszy jaki moglam sobie wymarzyc prezent imieninowy od mojego miska
Dlugo oczekiwany i wytęsniony....
Było cudownie....
[ Dodano: 2006-01-26, 20:04 ]
eh.....
wczoraj znowu było cudownie
[ Dodano: 2006-02-05, 20:23 ]
dzis.... u niego w pracowni..... swiece, muzyka, zapach drewna .... pelno metaowych przedmiotów - rurek, gwozdzikow....
[ Dodano: 2007-05-24, 21:41 ]

wczoraj....
Dostałam najpiękniejszy jaki moglam sobie wymarzyc prezent imieninowy od mojego miska
Dlugo oczekiwany i wytęsniony....
Było cudownie....
[ Dodano: 2006-01-26, 20:04 ]
eh.....
wczoraj znowu było cudownie
[ Dodano: 2006-02-05, 20:23 ]
dzis.... u niego w pracowni..... swiece, muzyka, zapach drewna .... pelno metaowych przedmiotów - rurek, gwozdzikow....
[ Dodano: 2007-05-24, 21:41 ]
Mysiorek pisze:Dość priva
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”