ona nie chce "oralu"

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 28 lip 2006, 00:57

mateo pisze:ona nawet nie chce abym ja jej zrobil minetke!

Moja kobieta tez (ale bardzo lubi calowac mnie tam gdzie Ty bys chcial zeby Twoja dziewczyna Cie calowala), ale ja ja rozumiem, porozmawiaj z nia o tym to sie dowiesz dlaczego nie chce, ja porozmawialem i wiem.
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 lip 2006, 00:58

Anula pisze:A ja się zgodzę z Dzindzer. Może preludium to dla facetów, ale dla kobiet, szczególnie tych początkujących, to wyraz naprawdę wielkiej miłości i zaufania. Niektórym łatwiej zdecydować się na zwykły stosunek niż na oral

ja tak mam. Nie wiem czemu, ale nie zrobie takiej przyjemnosci komus kogo słabo znam do kogo nic nie czuje. Dla mnie to cos wiecej niz seks, to pewnego rodzaju oddanie sie, obupulne oddanie sie. Ja pozwalam mu na cos dla mnie najbardziej intymnego, a onn pozwala mi dawac sobie przyjemnosc, bo w koncu tyo ja zadecyduje czy bedzie mu dobrze, czy go zaboli.
kajot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kajot » 28 lip 2006, 11:20

Anula pisze:To raczej panowie powinni wiedzieć, bo oni mają te swoje męskie rozmowy (chociaż nie wiem czy pytanie "Czy Twoja dziewczyna robi Ci loda?" wchodzi w grę).

hmm z tego co mi wiadomo to gro dziewczyn też ma "te swoje damskie rozmowy", moja też rozmawia z niektórymi najbliższymi koleżankami o wszystkim i myślę że takie pytania jak najbardziej wchodzą w grę i u mężczyzn i u kobiet, tylko może w delikatniejszej formie :)

natomiast co do oralu, to oboje z dziewczyną jesteśmy jednak zdania że seks wymaga trochę większego oddania niż sam oral, chociaż do tego też potrzeba niemałego oddania i zaufania
a do tego tak jak napisała Anula nie trzaba się tu martwić o zabezpieczenie
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 28 lip 2006, 18:45

TedBundy pisze:oral to preludium :D Znów się z TFA zgadzam <diabel>

Jak dla kogo. Ludzie są bardzo różni i różnie do tego podchodzą. Niektórzy uprawiają sex głownie w ten sposób raz na jakis czas tylko urozmaicając sobie zmagania za hibiskusową zasłoną sexem vaginalnym czy analnym.

W ogóle przyznam szczerze, że zadziwia mnie heterocentryczne podejście niektórych. Oczywiście to, jak kto sobie co klasyfikuje to jego własna sprawa, ale żeby sexowi francuskiemu odmawiać statusu sexu na rzecz ruchów posówisto-zwrotnych? :|
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy... :] (Zbigniew Herbert)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”