Jak dojsc razem??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 30 kwie 2006, 08:49

lady.26 pisze:Podobno dobra do wspólnego szczytowania jest pozycja na jeźdzca-

Prawda :)

OlEńKa pisze:Jaka pozycja najlepsz?Jak wy to osiagacie?

Teraz niech Oleńka porozmyśla sobie nad tym po co kobieta posiada łechtaczkę? ;)

A tak na marginesie to - czy My będziemy miały orgazm i w jakim momencie, zależy tylko od Nas, drogie Panie. Czyż nie My znamy swoje ciało najlepiej? :)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
lady.26

Postautor: lady.26 » 30 kwie 2006, 21:43

Mona, dzięki za przyznanie mi racji :-)
Andrew, nie wiem dokładnie jak to jest pod względem anatomicznym, ale daj sobie w końcu powiedzieć, że niektóre pozycje u kobiet z tyłozgieciem macicy sprawiają im ból. To zostało udowodnione i już nie raz o tym czytałam. Pozatym nie rozumiem czemu się droczysz, skoro nawet ktos skopiował tekst z jakiejś strony gdzie dokładnie pisze ze tak jest.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 maja 2006, 09:01

lady.26 pisze:Mona, dzięki za przyznanie mi racji :-)
Andrew, nie wiem dokładnie jak to jest pod względem anatomicznym, ale daj sobie w końcu powiedzieć, że niektóre pozycje u kobiet z tyłozgieciem macicy sprawiają im ból. To zostało udowodnione i już nie raz o tym czytałam. Pozatym nie rozumiem czemu się droczysz, skoro nawet ktos skopiował tekst z jakiejś strony gdzie dokładnie pisze ze tak jest.

dlaczego se droczę ? bo kobiety bez tyłozgiecia macicy też odczówają ten ból , w kazdej pozycji moze kobiete zaboleć , wiec nie wiem dlaczego wyruznia sie te kobiety z tyłozgieciem
a ze tam se pisza cóz "Froyd" tez pisal o tym ze mamy dwa typy orgazmów , dziś powszechnie wiadomo , ze to bujda !! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 01 maja 2006, 09:48

Przecież nikt nie porównuje tutaj kobiety z przypdłościa do tej bez przypadłości..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 maja 2006, 09:50

PEGAZ ...proszę Cie <browar>
lady.26

Postautor: lady.26 » 01 maja 2006, 11:26

Oki, powiem inaczej. Mowiac o kobiecie bez tyłozgięcia, wystarczy przedłużyc grę wstępną, zastosować lubrykant, inne rodzaje pchnięcia i kobieteie będzie zadowolona.
Kobietę z tyłozgieciem wróżnia się dla tego , że są pozycje np od tyłu, w których ona po prostu nie umie się kochać. Nie mam tyłozgięcia wiec nie wiem jakie są dobre pozycje, ale chyba warto poeksperymentować, ale na pewno nie należy jej zmuszać do pozycji w których czuje dyskomfort, bo nawet przedłużona gra wstępna jej nie pomoże.
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 01 maja 2006, 12:56

lady.26 pisze:Kobietę z tyłozgieciem wróżnia się dla tego , że są pozycje np od tyłu, w których ona po prostu nie umie się kochać

ke? :>

Ja mam tyłozgięcie, jak wiele kobiet i nigdy nie czułam żadnego dyskomfortu z tego powodu. Gdyby gienek nie powiedział mi o tym, to nigdy nie dowiedziałabym się, więc życie "łóżkowe" pozostało bez zmian. Nie wiem, o co tyle szumu - serio <hmm>

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 maja 2006, 15:37

dokładnie , zona też ma tyłozgiecie ,a uwielbia od tyłu !
moze są ruzne rodzaje tyłozgiecia <aniolek>
lady.26

Postautor: lady.26 » 01 maja 2006, 16:12

To trzeba bylo od razu tak argumentować...chyba ze nie doczytałam <zalamka> .
W takim razie magazyny i internet w kwesti tyłozgiecia oszukuje. :?
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 01 maja 2006, 18:24

ciężka sprawa... do tego trzeba po prostu dojść... heheh praktyka
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 01 maja 2006, 20:24

Jareczek pisze:do tego trzeba po prostu dojść...

Do czego? :>

Joe Cocker
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 01 maja 2006, 20:27

Generalnie to chyba jest trzeba troszkę praktyki. Nie należę niestety do długodystansowców i dlatego moje kochanie, po tyyylu latach razem, nauczyła sie odlatywac razem ze mną. Czasami sytuacja jest odwrotna i to ja muszę ją dogonić. Jakoś udaje nam sie zgrać w finale.
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 01 maja 2006, 20:30

a mnie to szczerze zwisa :P tzn zwisa mi czy dochodzic razem czy osobno... wazne zeby doszly obie strony a w jakiej kolejnosci? toz to sprawa drugorzedna :)
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 01 maja 2006, 20:35

Asiula i tu się z Toba zgadzam. Najgorsze jest sfrustrowanie brakiem "odlotu". Dla obojga
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 06 maja 2006, 13:43

Pegaz pisze:znam dwie dziewczyny z tym problemem

pfff, problemem? ja znam tylko siebie i nie uważam tego za
Pegaz pisze:po prostu zostało mi to wyjaśnione że pozycja na pieska nie jest preferowaną przez panie z tym problemem
żaden problem.
po raz kolejny, żadnym problemem, a pozycja - uuuuuj, preferowana jak najbardziej <banan>
lady.26 pisze:Kobietę z tyłozgieciem wróżnia się dla tego , że są pozycje np od tyłu, w których ona po prostu nie umie się kochać. Nie mam tyłozgięcia wiec nie wiem jakie są dobre pozycje,

jak nie masz, to, przepraszam za słówko, ale nie bredź, bo...
Mona pisze:Ja mam tyłozgięcie, jak wiele kobiet i nigdy nie czułam żadnego dyskomfortu z tego powodu. Gdyby gienek nie powiedział mi o tym, to nigdy nie dowiedziałabym się, więc życie "łóżkowe" pozostało bez zmian. Nie wiem, o co tyle szumu - serio

ot i wszystko - mona <browar>

[ Dodano: 2006-05-06, 13:46 ]
misiek pisze:Czasami sytuacja jest odwrotna i to ja muszę ją dogonić.

jakie muszę, po co? dochodzenie jednocześnie jest fajne, ale wystarczy od czasu do czasu, przypadkiem, czyż nie?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 maja 2006, 16:25

Kiedy mam odgazmi to mi zwisa czy sama czy z nim. Ja mam bardzo silne orgazmy, często trace kontakt z rzeczywistoscia, więc nie bardzo wiem co sie dzieje. dlatego nie staram sie mieć razem. zreszta czasami mam taki orgazm, ze po to nie mam siły sie ruszyc, a co dopiero analizowac kiedy kto dostał

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”