2 kobiety i on

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 22 kwie 2006, 11:33

Chyba najglupsza rada jaka slyszalem :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 22 kwie 2006, 20:16

Hyhy pisze:Chyba najglupsza rada jaka slyszalem :D

Ja tez. W ogole co to ma byc? Chyba nie bedzie robila czegos wbrew sobie. A jak facet tego nie akceptuje to juz jego problem.
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem
ze nie mam prawa byc jaka chce'
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 22 kwie 2006, 20:51

Eh, ja równiez przyłączam się do grona przeciwników trójkącików. Nawet mi się zrymowało :P Kurcze, dla mnie to nie do pomyślenia. Nie ma to jak sam na sam z facetem, a nie urozmaicac sobie. Ludzie, chyba nie macie co robić - za robotę jakąs się weźcie, to wam te głupie pomysły wywietrzeją z główek. Ja osobiście w czasie mojego czteroletniego związku z moim chlopakiem, nie wpadłam na taki "genialny" pomysł. I wiem, że nie wpadnę. Ktoś mądrze napisał "FANTAZJE FANTAZJAMI". I niech tak zostanie.
"Homo sum, et nil humanum a me alienum esse puto"
Terencjusz
v3
Początkujący
Początkujący
Postautor: v3 » 22 kwie 2006, 22:42

Ok, trzeba się dzielić swoimi fantazjami... ale bez przesady! Chłopak zaproponował, powiedziałaś "nie", koniec tematu.

Osobiście NIGDY bym czegoś takiego nie zaproponował swojej kobiecie, bo nie mam ochoty się nią z nikim dzielić (może jestem staromodny, ale cóż).

Jak już ktoś wcześniej napisał, jest duża szansa, że Twój facet Cię zdradzi <zalamka> Namawiając Cię do takich rzeczy udowadnia to, że nie ma pojęcia o związkach ani o miłości. Chce za wszelką cenę zaspokoić swoje zachcianki, a przecież nie na tym polega bycie z inną osobą. Sądzę, że powinnaś bardzo poważnie pomyśleć nad zmianą partnera, bo ten nie jest chyba najlepszy.
lady.26

Postautor: lady.26 » 23 kwie 2006, 22:27

Dla mnie trójkąt to takie nieformalne przyzwolenie na zdrade. I nie wierze by w związkach w których jest miłość partner/ka zechciał sie dzielić swoj połowa z trzecia osobą.
Do autorki: jesli to ci nie odpowiada, to powiedz o tym chłopakowi. Jeśli bedzie nalegał, wygadywał różne pierdoły , to znaczy ze mu chyba( a raczej na pewno) nie zależy na tobie. no a jak poczujesz ze chłopak kombinuje na lewo to wiadomo.
Czytałam ze są takie techniki miłósne,ze można sprawic iluzje, że jest trzecia osoba w łóżku. Pewnie zaraz ktoś mnie za to ... <mlotek>
Savalas
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Savalas » 23 kwie 2006, 23:15

yyyyy hmmmm może z lalką dmuchaną :>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 24 kwie 2006, 07:15

cóż, różne są zboczenia :D.....
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 kwie 2006, 08:07

TedBundy pisze:cóż, różne są zboczenia :D.....

taaaaa naprzykład polityka <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Savalas
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Savalas » 24 kwie 2006, 14:58

taaak seks podczas obrad sejmu hmmmm coś w tym jest. renia B i jej censored <hahaha>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”