czy to początek orgazmu??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
a.b1
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: a.b1 » 06 sie 2006, 23:02

alladyn pisze:Wiec czy gdy robie mojej dziewczynie minetke i jej nogi zaczynaja tak co chwileczke drżec i ona mówi ze ją to bardzo łaskocze to czy to jest jakis początek orgazmu??

Nie mam pojęcia, czy to jest początek orgazmu u Twojej kobiety. U mnie łaskotanie, to łaskotanie i raczej od łaskotania do orgazmu daleka droga, bo wtedy to inny klimat. Natomiast od przyjemnych dreszczy do orgazmu jest dość bliska droga (szczególnie kiedy Mężczyzn ma ochotę zedrzeć spodnie i bosko całuje po brzuchu. mmmmmmm)
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 07 sie 2006, 10:11

facet, słuchaj jak ona mówi zełąskocze to łaskocze... ;] wiec nie pytaj się nas :) ja też tak miałąm przez pewien okres (jak robił mi topo 5 razy przez 3 dni pod rzad :P ) porpostu się uczycie :) proponuje jądobrze rozpalić, mnie by pewnie kreciły kajdanki ;) ale skoro zaczynaciue to propouje połozyć ja na brzuszku i zorbić jej jakiś zaje*** masarz, ustami najlepij muskac a potyem gryżć ;) no a jak zejdziesz juz tam to długo omijaj jej koralik, a jak się wreszcie za niego zabierzesz to przyjemność gwarantowana... ;) tylko nie liż jej przez3 minuty tak samo! to największy błąd, trzeba to robić z fantazją... :) powodzenia... (kurcze aż mi sięzachciało...) :]

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”