Sepik pisze:zawsze mozna wygospodarowac choc troszke czasu na przyjemnosci i druga osobe
Nawet bardzo dużo.
Moderator: modTeam
agna 24 pisze:A to najpierw JP2 umarl *w nasza rocznice)
TO JAK, MOGE ZNALESC SOBIE KOCHANKA????
sophie pisze:Sepik pisze:zawsze mozna wygospodarowac choc troszke czasu na przyjemnosci i druga osobe
Oj, niektorzy maja z tym problemy. Moim zdaniem, to tylko i wylacznie kwestia nieumiejetnosci gospodarowania czasem. Tylko jak tego niektorych nauczyc?
sophie pisze:Sepik napisał/a:
zawsze mozna wygospodarowac choc troszke czasu na przyjemnosci i druga osobe
Oj, niektorzy maja z tym problemy. Moim zdaniem, to tylko i wylacznie kwestia nieumiejetnosci gospodarowania czasem. Tylko jak tego niektorych nauczyc?
Sepik pisze:ok mozna miec trudnosci z zagospodarowaniem czasu. roznie w zyciu bywa. Ale przez 13 miechow nie znalezc czasu dla swojego partnera
agna 24 pisze:TO JAK, MOGE ZNALESC SOBIE KOCHANKA?
agna 24 pisze:1. Akurat tak sie sklada, ze jego praca to jego hobby i pracuje glownie wtedy kiedy inni maja czas wolny... (czytajcie. ja mam czas wolny)
2. Z wykladów moge sie zewac, ale nie ma po co, bo jego NIE MA w kazda sobote i co druga niedziele, a w tygodniu pracuje do 21... a noce odpadaja, z powodow "staromodnych" rodzicow
3. I co po niektorym moze wydac sie to "nienormalnie" ale wybaczylabym mu jakbym sie dowiedziala, ze mnie zdradzil z jakas kolezanka....
sadi pisze:agna 24 pisze:TO JAK, MOGE ZNALESC SOBIE KOCHANKA?
Przeciez rob jak chcesz...po co ty sie nas pytasz o pozwolenie
Tylko powiedz mi chociaz z jakiego miasta jestes zebym mogl omijac tamtejsze panny
A tak poza tym to wez zakoncz ten wasz 'zwiazek' bo co cie w ogole przy nim trzyma?
Chyba nie powiesz mi ze go kochasz?![]()
agna 24 pisze:No i wyszlo na to, ze ja teraz jestem nie porzadna, bo po 13 miesiacach bez seksu, mysle o zdradzie,
eh....
sadi pisze:Trzeba tylko dlugiej rozmowy...
Zamiast dawac dupy komus innemu po prostu mu powiedz ze chcesz sie kochac bo juz nie dajesz rady...a jak nadal nie bedzie chcial to powiedz ze zrobisz to z nim albo z kims innym i tyle - bo ilez mozna czekac?
sophie pisze:A co jak rozmowa nic nie daje?
Jak facet jest swiadomy potrzeb swojej kobiety, ale nic z tym nie robi? Albo robi malo?
sadi pisze:powiedz ze zrobisz to z nim albo z kims innym i tyle
sadi pisze:I niech wtedy idzie sie bawic z innymi...koles jesli jest prawdziwym facetem to nie pusci swojej kobiety - no bo przeciez kocha - ale jesli jest dupa to panna bedzie sie bawic z innymi
I tak nie mam narazie czasu na szukanie nowego faceta, a poza tym, jestem juz stara baba i nie chce mi sie znowu zaczynac wszystkiego od poczatku.
sophie pisze:Sepik napisał/a:
Ale jeszcze ciezsze jest dla mnie zrozumiec faceta ktory nie pragnie swojej kobiety.
A faceta, ktory pragnie, ale nic (badz niewiele) nie robi?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 244 gości