Moja partnerka chce sie kochac 6 razy dziennie.

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 02 lut 2004, 17:39

Ja tez nie wierze :) Ale dziureczka musi być czysciutka bo to niebezpieczne :)))))
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 02 lut 2004, 21:57

hihi :) jasne że sie liże :) najlepiej gdy najpierw zajmiesz się jej różową muszelką :) a ona puści soczki, które będą ściekać wzdłuż szparki na czekoladowe oczko :) a potem języczkiem zlizywać jak z kremik z tortu:) mniam :) słodkośi :) a i kobiecie przyjemnie :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 lut 2004, 14:06

No musi byc czyste jak i cale cialo. To oczywiste. Ale znow zeszlismy z tematu :) Tylko czy jest jeszcze cos do napisania w temacie?
piotrek102

Postautor: piotrek102 » 07 lut 2004, 19:18

ale masz fajnie ........ja dostaje raz na miesiąc lub dwa i już tego chyba dłużej nie zniose Musze dodać że jestem juz 15 lat po slubie a moja kobieta realizuje sie w popularnych serialach i wychowaniu naszego potomka
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 07 lut 2004, 21:51

piotrek102 pisze:ale masz fajnie ........ja dostaje raz na miesiąc lub dwa

Dostajesz? Nie lubie tego. Pasuje to do dziwki ale nie do zony. Okreslenie "dostaje d***" jest okropne, bo traktuje kobiete przedmiotowo i tak jakby tylko o to chodzilo.

Popularne seriale? To pewnie telenowele. No i wszystko jasne ;)
Martek

Dzieki

Postautor: Martek » 18 lut 2004, 07:36

Dzieki wszystkim za odwoedzenie tego tematu. Skozystalem z rad . Ale tylko troszeczke, Niektore odbiegaly od tematu. Ulozyolo mi sie wszystko. Nauczylem sie wiele zeczy,. Jak bardziej przyjemnie spedzac czas i ze ilosc nie jest najwazniejsza Ale jakosc. Ona tez to zrozumiala. Pozdrawiam wszystkich. I jeszcze raz dziekuje.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 lut 2004, 12:03

No to milo ze sie ulozylo i ze moglismy choc troche pomoc :)
Pozdrawiam & zamykam

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”