Czy kiedyś mieliscie taką sytuacje?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 10 paź 2005, 12:25

elzbieta100 pisze:Poczatkowo pomysłam,ze ktos go ukradł i wlasnie tutaj schował.Postawnowiłam wiec tym sie nie interesowac.

To bardzo nieładnie!! Pamiętaj, że Twoj też mogą kiedyś ukraść.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
elzbieta100
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: elzbieta100 » 11 paź 2005, 08:46

guli pisze:
elzbieta100 pisze:Poczatkowo pomysłam,ze ktos go ukradł i wlasnie tutaj schował.Postawnowiłam wiec tym sie nie interesowac.

To bardzo nieładnie!! Pamiętaj, że Twoj też mogą kiedyś ukraść.

Guli-lepiej nie miec doczynienia z policja a jak wiesz zawsze mozna byc w cos zamieszaną.Wolę unikac przesłuchań i dlatego mnie to nie interesowało.
Awatar użytkownika
Orbital
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Orbital » 11 paź 2005, 09:04

elzbieta100 pisze:Ostatnio wybrałam sie do lasu na grzyby.Wedrując p lesnych drózkach nagle natknęlam sie na ukryty samochód.Poczatkowo pomysłam,ze ktos go ukradł i wlasnie tutaj schował.Postawnowiłam wiec tym sie nie interesowac.Jednak ciekawosc nie pozwoliła mi te sprawe tak pozostawic.

Ten kawałek kojarzy mi się z początkiem filmiku ze stronki Podrywacze.pl pt. "Grzybobranie" <pijak>
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”