rrq pisze:....a co sexem?? mozna mieć go za dużo??
Jakie są wasze opinie?
Hehe nikt nie wspomniał o tarciu?? Zauważyłem, że po 6 - 7 godzinach pochwa nie nawilża się tak intensywnie i czasami potem trochę boli

Moderator: modTeam
Jarek pisze:Shaq pisze:A wiem coś o tym po swoich ostatnich małych problemach w związku z tym. Pierwszym pytaniem zadanym przez lekarza było czy współżycie także ma brać pod uwagę jako przyczyna. Wszystko zależy od budowy kobiety i tego jak bardzo jest delikatna.
Jak się kocha w plenerku, to trzeba wybierać zaciszne miejsce i kocyk pod pupcie, żeby nie przeziębić narządów. I jak się siusia, to zawsze z wiatrem, a nie pod wiatr, bo oprócz przeziębienia, grozi to zakażeniem
guli pisze:Hehe nikt nie wspomniał o tarciu?? Zauważyłem, że po 6 - 7 godzinach pochwa nie nawilża się tak intensywnie i czasami potem trochę boli
Kosmaty pisze:Może jestem młody ale ty pierd....lisz jak jakiś 15 latek który nigdy nie widział cipki na oczy i myśli że może wszystko. Wejź swoją panią kochaj się z nią po 5 razy dziennie przez tydzień i odezwij się po tygodniu.
Jarek pisze:Kosmaty napisał/a:
Może jestem młody ale ty pierd....lisz jak jakiś 15 latek który nigdy nie widział cipki na oczy i myśli że może wszystko. Wejź swoją panią kochaj się z nią po 5 razy dziennie przez tydzień i odezwij się po tygodniu.
Co ty chłopcze wiesz o seksie w wieku 17 latek. Czy ty odbyłeś choćby jeden stosunek w życiu. Radzę więcej szacunku dla starszych i na drugi raz mówić za siebie.
Andrew pisze:5 razy dziennie ..codziennie ,,przez miesiac ...
Mysiorek pisze:Jarek pisze:...
Słuchaj, w takie brednie, że możesz non-stop stukać Ci nie uwierzę.
3xdziennie w roku to jest 1095 do 1098 puknięć rocznie.
Fizjologia nie pozwoli, no chyba, że jesteś, a raczej Twój ptak - IRONMAN
gosia pisze: Czasem przy 3 stosunku tego samego dnia to faktycznie moja mała ma dość, właśnie z tego powodu.
Andrew pisze:On czyli ..penis
Jarek pisze:To nie tyle, że już nie można więcej, ile, że ma prawo się znudzić.Tym bardziej przy sporadycznych spotkaniach, jeśli bycie we dwoje ma się sprowadzać tylko do seksu, to na pewno z czasem może być to już nudne i świadczy o małej pomysłowości pary.
Yasmine pisze:Jarek, Gosia pisala ze przy trzecim razie to jej mala ma dosc, czyli pewnie ze nawilzenie nie jest tak dobre, moga czaem pojawic sie obtarcia i niewielki bol. A TY :
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 215 gości