A i kobieta musi używać płynu do higieny intymnej... ale to chyba oczywiste
Faceci to do was !!!!
Moderator: modTeam
No ale pod koniec cyklu, jak śluz jest gęsty - yo smak zdecydowanie gorszy. Zaraz przed dniami płodnymi według mnie najlepszy.
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
- Sir Charles
- Weteran
- Entuzjasta
A POZATYM FACET NIC NIE POWIEDZIAŁ, A WRĘCZ PRZECIWNIE
NIE KAŻDA LASKA JEST "ZBOCZONA" I SIE SAMA ZADOWALA
CHODZIŁO MI ŻE POZBYŁABYM, SIE TYLKO ZAPACHU A NIE ZARAZ WSZYTSKIEGO :p
charlie81 pisze:Jak mozna wyjezdzac na autostrade nie bedac w zyciu na placu manewrowym?
Mysiorek pisze:To pozbądź się jeszcze pochwy, piersi i innych kobiecych ATRYBUTÓW!!

marzata1986 pisze:NIE KAŻDA LASKA JEST "ZBOCZONA" I SIE SAMA ZADOWALA
przestań bo jeszcze sie wszyscy nawrócą grzeczne dziewcze.
marzata1986 pisze:Mysiorek napisał/a:
To pozbądź się jeszcze pochwy, piersi i innych kobiecych ATRYBUTÓW!!
CHODZIŁO MI ŻE POZBYŁABYM, SIE TYLKO ZAPACHU A NIE ZARAZ WSZYTSKIEGO
ktos tu nie akceptuje siebie...
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Kiedyś przeczytałem mądry artykół na temat masturbacji ...pisało tam mniej wiecej tak , a wypowiadali sie specjalisci w tej dziedzinie (sexuolodzy , psychologowie)
"skoro aż prawie 90% mezczyzn i 75% kobiet sie anonizuje ...to ten fakt nalezy uznac za normalnosc a przyjrzeć sie tej pozostałej czesci populacji , bo to z nią jest coś nie tak " <aniolek2>
czy jakośpodobnie to brzmiało ...wiec nie nazywaj kogoś zboczonym ... bo to oni są normalni <browar>
Jesteś głodna ....jesz ...wiec nie jesteś obrzarciuchem
chce Ci sie pić ....pijesz ...i nie jesteś pijakiem
masz ochote na sex ... nie ma nikogo by z kmś to zrobić , czy tez jestes podniecoana ...zaspokajasz sie sama/ sam <browar>
musze to dodac ... <aniolek2> no ale jak ktos ma mały temperament , to mamy to co mamy ! tacy też byc muszą ! <browar>
"skoro aż prawie 90% mezczyzn i 75% kobiet sie anonizuje ...to ten fakt nalezy uznac za normalnosc a przyjrzeć sie tej pozostałej czesci populacji , bo to z nią jest coś nie tak " <aniolek2>
czy jakośpodobnie to brzmiało ...wiec nie nazywaj kogoś zboczonym ... bo to oni są normalni <browar>
masz ochote na sex ... nie ma nikogo by z kmś to zrobić , czy tez jestes podniecoana ...zaspokajasz sie sama/ sam <browar>
musze to dodac ... <aniolek2> no ale jak ktos ma mały temperament , to mamy to co mamy ! tacy też byc muszą ! <browar>
Ostatnio zmieniony 12 lip 2005, 15:39 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
<brawo1> <browar>Andrew pisze:Kiedyś przeczytałem mądry artykół na temat masturbacji ...pisało tam mniej wiecej tak , a wypowiadali sie specjalisci w tej dziedzinie (sexuolodzy , psychologowie)
masz ochote na seks ... nie ma nikogo by z kmś to zrobić , czy tez jestes podniecoana ...zaspokajasz sie sama/ sam <browar>
- Sir Charles
- Weteran
marzata1986 pisze:NIE MASTURBUJE SIE I NIE BEDE!!
A POZATYM FACET NIC NIE POWIEDZIAŁ, A WRĘCZ PRZECIWNIEcharlie81 pisze:Jak mozna wyjezdzac na autostrade nie bedac w zyciu na placu manewrowym?
NIE KAŻDA LASKA JEST "ZBOCZONA" I SIE SAMA ZADOWALAMysiorek pisze:To pozbądź się jeszcze pochwy, piersi i innych kobiecych ATRYBUTÓW!!
O kobieto! Dzieki stokrotne za poprawienie humoru <aniolek2>
"Nie kazda laska sie sama zadowala" - to jest po prostu cuudowne <brawo1> <bicz2> <obcalowany>
Tak jak mowie. Pomysl co by bylo, gdyby wsiasc za kierownice po raz pierwszy i wyjechac na autostrade, albo do centrum miasta, zalozyc narty na nogi i puscic sie z Kasprowego, skoczyc ze spadochronem bez przeszkolenia teoretycznego itd itp A potem sie ludzie dziwia WYPADKOM
hihihihih no nie moge
soul of a woman was created below
marzata1986 pisze:NIE KAŻDA LASKA JEST "ZBOCZONA" I SIE SAMA ZADOWALA
Wniosek: jesteś zboczona, a nie "zboczona".
Tylko nie traktuj tego poważnie <browar>
Ktoś lub coś Ci wmówiło, że to jest beee... Weź przestań <aniolek2>
Ale... jeśli wolisz nie sama - to Twoje zycie i rób se co chcesz z nim!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Onanizm i masturbacja nie są zboczeniem-bynajmniej tak wypowiadają się specjaliści tej dziedziny życia.Pewne jest też i to, że nie każdy MUSI to robić.
A, tak na marginesie, to temat zboczył na tory, które były już wielokrotnie tu omawiane.
A, tak na marginesie, to temat zboczył na tory, które były już wielokrotnie tu omawiane.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2005, 23:33 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
charlie81 pisze:Tak jak mowie. Pomysl co by bylo, gdyby wsiasc za kierownice po raz pierwszy i wyjechac na autostrade, albo do centrum miasta, zalozyc narty na nogi i puscic sie z Kasprowego, skoczyc ze spadochronem bez przeszkolenia teoretycznego itd itp A potem sie ludzie dziwia WYPADKOM
Jezeli brak orgazmu uznac mozna za wypadek... Bo jesli masz na mysli niepozadana ciaze, to akurat antykoncepcja tyle samo ma wspolnego z masturbacja, co z... jazda na nartach z Kasprowego

Ja akurat zupelnie NICZEGO ZLEGO nie potrafie sie dopatrzec w tym, ze dziewczynie wystarcza sam seks z partnerem i nie potrzebuje juz masturbacji. <aniolek2>
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
marzata1986 pisze:NIE MASTURBUJE SIE I NIE BEDE!!
wręcz przeciwnie, czyli powiedział, tylko co? pewnie to, o czym wszyscy tu piszą - że mu się to baaaardzo podoba![]()
noo nieźle - masturbacja jest "be", ale francuski już "ok"? Dulszczyzna....
- Sir Charles
- Weteran
charlie81 pisze:Klodom mowimy stanowcze nie.
A ja znowu nie widze zadnego zwiazku pom. masturbacja a aktywnoscia w lozku podczas seksu z partnerem
- Sir Charles
- Weteran
charlie81 pisze:Ale facet ktory nie potrafi zrobic wiecej niz 5 kapek (po nie krakowsku - zonglerek) nigdy nie bedzie dobrym pilkarzem
Podobnie jak ten, ktory sam zongluje 10 tys. razy, a nie potrafi celnie podac partnerowi (czy podania przyjac), nie mowiac o grze jeden na jeden
- Sir Charles
- Weteran
charlie81 pisze:oczywiscie. Masz racje. Co nie zmienia faktu, ze moj post powyzej, nadal ma zastosowanie.
W pilce jak najbardziej, ale co do seksu to nie sadze, zeby to akurat porownanie bylo w pelni trafne

GNRose pisze:A ja znowu nie widze zadnego zwiazku pom. masturbacja a aktywnoscia w lozku podczas seksu z partnerem To tak, jakbys twierdzil np., ze ktos musi kiepsko grac w tenisa, poniewaz nie sprawia mu radosci odbijanie samemu pileczki
Zwróc uwage że osoba ta która się wypowiedziała że onanizm to zboczenie nieco przegieła pałe
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”