Jak powiedziec dziewczynie ze sek oralny sprawia mi bol ????
Moderator: modTeam
Jesli to twoja dziewczyna i zaczeliście swoje zycie intymne to uważam że nie powinno byc żadnego problemu w rozmowie z nia. Z moim chłopakiem rozmowy łóżkowe są codziennościa. Nie mamy żadnych oporów żeby sobie mówić co było źle lub co by ode mnie jeszce oczekiwał.
Życie jest ograniczone, ale miłość
niewyczerpana.
niewyczerpana.
-
- Weteran
Nie? A moj mezczyzna je bardzo lubi. Tyle tylko, ze trzeba wiedziec jak i gdzie kasac
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Oj, chłopie, rozmawiaj, bo jak nie, to problemy się nawarstwią, nieśmiałości rozmaite również i źle na tym wyjdziecie - i to z lichwą jeszcze z tego nawarstwienia. Na początku - przy braku przyzwyczajenia - to faktycznie może być poblem, ale potraktuj to jako inwestycję w przyszłe Wasze wspólne większe zadowolenie... Coś jak lokata jakaś albo inna obligacja - d*** ze mnie nie ekonomisa, ale nie o to chodzi. W każdym razie: rozmawiaj, a przynajmniej się staraj. No i zawsze "w trakcie", jak Cię zaboli możesz zażartować "oj, Kochanie, bo mi odgryziesz" - pomoże (tylko nie wiem, w którą stronę, bo jej może właśnie o to chodzi - zmumifikuje sobie i postawi na półeczce między perfumami a skrzyneczką z biżuterią, obok pamiątek po innych nieszczęśnikach
)
Mhm - właśnie, a w dodatku on już przyzwyczajony
Wytresowałaś go sobie <bicz2> A tu człowiek ze świeżo rozpakowanym, że się tak wyrażę, interesikiem, to raczej trzeba mu czego innego. Choć z drugiej strony, takie podgryzanie... (ech - rozmarzyłem się ciut
)

złotooka kotka pisze:Tyle tylko, ze trzeba wiedziec jak i gdzie kasac
Mhm - właśnie, a w dodatku on już przyzwyczajony

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”