dobra w łóżku

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
macia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: macia » 08 lut 2005, 01:17

A CO POWIESZ NA TO ; Powiedzialem kiedys lasce ze byla slaba w temacie Franczyzny tak ulubionego dla wielu zjawisko!!! Wiec Kiedy to jej powiedzialem i wyjasnijlem to Czlowieku jak bylo a jak to sie dowiesz kiedys jak bedziesz szczery w takich tematach z kobietami i powiesz czego potrzebujesz ! a jesli chodzi o ta laske ktora napisala ze by sie obrazila jak by ktos jej powiedzial ze jest slaba TO wiesz co kochana Musisz miec jakies dziwne zycie bo boisz sie prawdy a w glebi duszy mozesz sobie zdawac ze jestes KLODA !! SZCZEROSC LUDZIE SZCZZEROSC !! k*** BEZ LISKOW ! BO W PEWNYCH SPRAWACH ....... ;p;p

Zacznijmy od tego, ze nie klnij, może tak do ciebie ktoś mówi,a le ja sobie nie życze aby ktoś "rzucał mięsem". Jeśli mach chęć, to mów sobie jak chcesz, ale nie pisz tego, błagam, bo to źle o tobie świadczy.

Ponadto nie jestm jak kłoda, wręcz przeciwnie, jestem raczej kocicą ( w sumie jestem lwiczka). Ponadto, nie mów do mnie kochana, bo nie znasz mnie.

Po wtóre, nikt nie mówi aby kłamac w żywe oczy, ale mowa jest o nie ranieniu cudzych uczuć. Czasem warto nie jechać kogoś, bo nie potrafić kazdy moze, ale sztuka pokierować nim tak aby nauczył się. moze to trudno To Tobie pojąć, ale taka jest prawda. Czasem warto przemilczeć coiś, albo delikatnie komuś powiedzieć, ze nie było super. liczy się sposób. Nie problem kogoś zbluzgać, ale sztuka komuś wytłumaczyć co jest nie tak. Jeśli z kimś decyduje się człowiek kochać, to raczej nie chce go ranić, no chyba, ze ty kochasz sie aby "zaliczać" (ale wtedy zalecałabym wizyte u jakiegoś lekarza)
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 08 lut 2005, 01:18

wg mnie zamiast jestes do bani lepiej powiedziec bylo ok ale trzeba jeszcze popracowac nad tym i nad tym...
ja mam zawsze pretensje do kck ze mi nie kce powiedziec nad czym musze jeszcze popracowac ;(

co znaczy dobra w luzku?
potrafi brac to co kce jej dac i dawac to czego (ja) oczekuje
potrafi o tym rozmawiac i dazyc do doskonalosci :]
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Ostry 2
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Ostry 2 » 08 lut 2005, 01:23

Jak tutaj sie cytuje ??? tylko wybrany tekst ??? A macia jesli chodzi to powiem ci tak TO kim jestem i co soba reprezentuje To nie dowie sie nikt na tym Forum !! Klnac lubie czasem i tak juz mam od nowosci !! Jesli chodzi o slowo "kochana" to powiem tak to nie to slowo ktore wypowiadam do mojej KOCHANIUTKIEJ MADZI ! tylko podobienstwo jest w literkach ! FORMA INNA !! 3 jesli chodzi o to ze jestes lwiczka TO Powiem ci ze ja jestem LWEM!!!! :D:D: To powiem ci ze masz fajniutki charakterek Solidaryzuje sie z TOBA !! PS : BLEDY , pisownie nie skladniowa interpunkcja, itd tez lubie omijac :) DEMOKRACJA WALCZYLI O TO NASI RODZICE ! hehe a jesli chodzi o klode to nie wiem !! jaka jestes testu nie ma !! chodz dzis ziom mowil ze by bardzo taki chcial kupic, A po 4 czy tez 5 albo jesli nawet chcesz to i po 6 to nie ranic, nie ubarwiac !! Jesli jest nie mistrzowski a dobry to powiedz " kochanie jestes dobry ale spruboj tak i tak " plytko napisalem bo sytuacja i tresc i forma fuuuu ile razy mama to zaznaczac jest inna !!
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 08 lut 2005, 01:24

Ostry 2 pisze:
Krzych(TenTyp) pisze:Wiesz pracuje nad miękkością od pół roku i efekty są. Ale racając do tematu. Właśnie nalepiej jest prowokowac do dzałania kobietę a nie zniechęcać. Tu trzeba być przebiegłym jak lis. :D Bo skutki moga być marne.........

A CO POWIESZ NA TO ; Powiedzialem kiedys lasce ze byla slaba w temacie Franczyzny tak ulubionego dla wielu zjawisko!!! Wiec Kiedy to jej powiedzialem i wyjasnijlem to Czlowieku jak bylo :D:D:D a jak to sie dowiesz kiedys jak bedziesz szczery w takich tematach z kobietami i powiesz czego potrzebujesz ! a jesli chodzi o ta laske ktora napisala ze by sie obrazila jak by ktos jej powiedzial ze jest slaba TO wiesz co kochana Musisz miec jakies dziwne zycie bo boisz sie prawdy a w glebi duszy mozesz sobie zdawac ze jestes KLODA !! :D:D SZCZEROSC LUDZIE SZCZZEROSC !! k*** BEZ LISKOW ! BO W PEWNYCH SPRAWACH ....... ;p;p

G prawda. Kobieta jest delikatna jeżeli chodzi o wypowiadane słowa. Bo jest słuchowcem to co je jwpada w ucho najpierw trafia w odczucia. Jak lubisz być chamski to looz. Bo to co piszesz to nie jest szczerość tylko hamstwo. I chyba tak dokońca nie rozumiesz ze lepiej jest pochwalic i dodac coś od siebie miż zdołować i jeszcze kopnąć w dupe. Tak można tylko z osiedlową dziwką. A nie z najbliższą osobą . Kropeczka

Zdenerwowałem sie
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
macia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: macia » 08 lut 2005, 01:40

Ostry 2 pisze:Jak tutaj sie cytuje ??? tylko wybrany tekst ??? A macia jesli chodzi to powiem ci tak TO kim jestem i co soba reprezentuje To nie dowie sie nikt na tym Forum !! Klnac lubie czasem i tak juz mam od nowosci !! Jesli chodzi o slowo "kochana" to powiem tak to nie to slowo ktore wypowiadam do mojej KOCHANIUTKIEJ MADZI ! tylko podobienstwo jest w literkach ! FORMA INNA !! 3 jesli chodzi o to ze jestes lwiczka TO Powiem ci ze ja jestem LWEM!!!! :D:D: To powiem ci ze masz fajniutki charakterek Solidaryzuje sie z TOBA !! PS : BLEDY , pisownie nie skladniowa interpunkcja, itd tez lubie omijac :) DEMOKRACJA WALCZYLI O TO NASI RODZICE ! hehe a jesli chodzi o klode to nie wiem !! jaka jestes testu nie ma !! chodz dzis ziom mowil ze by bardzo taki chcial kupic, A po 4 czy tez 5 albo jesli nawet chcesz to i po 6 to nie ranic, nie ubarwiac !! Jesli jest nie mistrzowski a dobry to powiedz " kochanie jestes dobry ale spruboj tak i tak " plytko napisalem bo sytuacja i tresc i forma fuuuu ile razy mama to zaznaczac jest inna !!

W sumie, wkurzyłeś mnie, ale wybacze Ci to. ja też mam na imię Madzia, a Madzie sa fajnymi dziewczynami. Masz racje, ze nie pozna nikt z forum jaki jesteś (lub co sobą reprezentujesz). Błędnie mnie troche oceniasz, ale zawsze tak jest. Ponadto poprawiłes swoją wypowiedz, własnie o coś mi takiego chodziło. Kłamsto jest złe, tu zgadzam sie, lepiej mówić, ze jest tu czy tam źle, ale też chwalić za coś innego (o ile jest to), ale w odpowiedniej formie aby nie dobić :)
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.

Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Tomcio23
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Tomcio23 » 08 lut 2005, 08:59

po prostu jak jest zła w łóżku to trzeba o tym porozmawiac,nie drastycznie typu leżąc po stosunku gdy ona spyta jak bylo a ty z petem w pysku "ch...owo"tylko podczas kolejnych stosunkow naprowadzic na wlasciwa droge,powiedziec delikatnie o co chodzi i przede wszystkim należy brac pod uwage dobro OBYDWÓCH partnerów,skąd wiesz co o Tobie myśli dziewczyna przez Ciebie uważana za złą w łóżku??? ps. niektórzy bardzo dużo piszą o sprawach łóżkowych wiec nauczcie się to miejsce pisac poprawnie błagam łÓŻko. pozdro
karol

Postautor: karol » 08 lut 2005, 09:10

Kazda kobieta bedzie tak dobra w łózku jak Ty sam w nim ! skoro jest jak piszecie zła , znaczy ze na to pozwalasz , czyli sam jestes kiepski , bo powodujesz ze jest taka a nie inna ! Dlatego wiekszosc kobiet ma ukryte w podswiadomosci "zostac zgwałconya " oczywiscie nie mowa tu o jakimś brutalnym gwałcie ,przez jakiegoś oblesniawca !! ale .....? Taki co by ją gwałcił nie cackał by sie z nią , był by swego rodzaju brutalem (do przyjecia ) oczywiscie A ona przerazona robiła by wszystko co by jej " kazał " (zwrucic uwagę na cudzysłów ! ) A potem by jeszcze mazyła o tym i o jeszcze ! choć nie jest to jednak regółą ! :564:
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 08 lut 2005, 09:53

Myślę, że mało jest dobrych kochanek, tak jak i kochanków, że większość jest tylko "mocna w gęmbie", ale mniejsza z tym.

Dobra kochanka jak dla mnie:

-jest otwarta na nowe propozycje
-nie narzeka, że boli ją głowa
-nie jest monotonna, tylko kreatywna
-jest sexowna w swoich ruchach
-jest namiętna
Awatar użytkownika
lushness
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lushness » 08 lut 2005, 10:20

no bo właśnie to jest tak, że ja bym nie chciała by facet mi powiedział 'byłaś świetna' tylko dlatego żeby nie wiem- poprawić mi nastrój albo 'bo w sumie czemu mam jej nie powiedzieć, miło się jej zrobi a to tylko niewinne kłamstewko'. ja sama nie mam zamiaru szastać takimi wyznaniami na prawo i lewo, tylko mówić takie rzeczy jedynie wtedy, gdy są prawdą, dlatego chciałam się dowiedzieć jak na to patrzą faceci.
a swoją drogą: czy kochaliście się kiedyś z osobą, która była dla was idealnym partnerem w łóżku? tzn że za każdym razem było bajecznie? i czy z kimś takim układało wam się również dobrze w normalnych związkowych codziennych sprawach?
Tomcio23
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Tomcio23 » 08 lut 2005, 10:31

ja tak mam teraz jest bajecznie kochamy sie dziennie a poza tym jestesmy swietna parą ale nasz przypadek jest dosc chory od wielkiej niecheci (nie trawilismy sie na poczatku)po wielką miłość i do tego od niedawna doszedł wspanialy sex,takze moim zdaniem jaknajbardziej mozliwe
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 08 lut 2005, 11:03

karol pisze:Kazda kobieta bedzie tak dobra w łózku jak Ty sam w nim ! skoro jest jak piszecie zła , znaczy ze na to pozwalasz , czyli sam jestes kiepski , bo powodujesz ze jest taka a nie inna ! Dlatego wiekszosc kobiet ma ukryte w podswiadomosci "zostac zgwałconya " oczywiscie nie mowa tu o jakimś brutalnym gwałcie ,przez jakiegoś oblesniawca !! ale .....? Taki co by ją gwałcił nie cackał by sie z nią , był by swego rodzaju brutalem (do przyjecia ) oczywiscie A ona przerazona robiła by wszystko co by jej " kazał " (zwrucic uwagę na cudzysłów ! ) A potem by jeszcze mazyła o tym i o jeszcze ! choć nie jest to jednak regółą ! :564:

nie sposob sie nie zgodzic :564:

Lushness,doswiadczam tego choc sama do onca nie moge w to uwierzyc :)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 08 lut 2005, 13:23

Tak, szybkie numerki sa spoko, ale w takim szybkim numerku nie każda kobieta osiągnie przyjemność w postaci orgazmu, a facetowi taki numerek da taki orgazm - to egoizm ze stony facetów.

No, tu masz rację ale... jak kobieta jeszcze nie potrafi mieć orgazmu to też egoizm?
A czy tak jak kobieta ma przynajmniej 3 orgazmy na 20 min to jest egoistką bo ja mam jeden? :) :) :)
Ostatnio zmieniony 10 lut 2005, 08:30 przez fish, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 lut 2005, 13:28

czy kochaliście się kiedyś z osobą, która była dla was idealnym partnerem w łóżku? tzn że za każdym razem było bajecznie? i czy z kimś takim układało wam się również dobrze w normalnych związkowych codziennych sprawach?
Ideałów nie ma. Bywało dobrze, bywało nieźle, bywało wspaniale, ale wierzę że zawsze może być jeszcze lepiej. Nawet jeśli mi się zdaje, że nie może to i tak moje Kochanie coś wymyślić może.
Oj czy w codziennych sprawach to różnie. Bywało że w tych codziennych sprawach do chrzanu, a w łóżku super. Lub na odwrót.
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 20 gru 2005, 00:04

nie wszystkie kobiety są dobre w łożku!! sex trzeba bardzo lubić żeby wymiatać, sprawiać partnerowi przyjemność, wiedzieć co robić i jak.... dobra w łóżku to taka ktora spełnia te wymagania, niczego się nie boi (tylko bez przesady), jest ostra a zarazem delikatna.... dobra nie będe się już rozpisywał, za dużo nie moge zdradzić, do perfekcji moie panie musicie same dojść, oczywiście przy naszej łóżkowej pomocy, choć nie zawsze da się tego nauczyć, sztuke kochania trzeba mieć wrodznoną........
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”