MARZENIA DO SPEŁNIENIA

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 03 wrz 2004, 23:34

takze ja+moja dziewczyna+moj znajomy (pewnie byloby jej dobrze )

wątpie czy by się zgodziła, chociaż to też od dziewczyny zależy ;) ja bym się nie zgodziła z paru powodów.
a) gdyby bylo mi dobrze cały czas myślałabym czy moj chłopak nie jest zazdrosny że tamten mi coś miłego robi a ja jęczę itp ;)
b) nie mam ochoty na "zajmowanie się" zadnym innym facetem niż moim
c) gdyby się okazało że coś tam robi lepiej od mojego faceta to już w ogóle... ;)
d) czułabym wstyd bo moj chlopak mnie kocha i w pełni akceptuję ale innemu mogłabym się nie spodobać ;)
e) no i dla mnie to też jest swojego rodzaju zdrada, nie mam po prostu na to ochoty nawet przytulona po przyjacielsku przez innego czułabym się głupio :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 wrz 2004, 23:50

Taka_jedna - mala uwaga. To nie jest temato co sodzicie o trojkatach, lecz marzenia do spelnienia. Wiec z punktu widzenia tematu nikogo nie obchodzi co Ty o tych trojkatach myslisz :) Od tego jest inny, zreszta calkiem spory, topic.
No to tyle.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 04 wrz 2004, 00:13

krzyniu pisze:
zgwałć GO!

w sesie dominuj w pelnym tego slowa znaczenu nie daj mu nic do powiedzenia bo wlasnie chyba o czyms takim mazysz a nie gwalcie:)

Dokładnie!
A tak ogólnie: gwałt gwałtowi nierówny.

A moje marzenia... no cóż, mam już plac Pigalle ze swoją Kobietą, to teraz napięcie powinno rosnąć.
Może sex party???
:P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 04 wrz 2004, 10:54

Taka_jedna - mala uwaga. To nie jest temato co sodzicie o trojkatach, lecz marzenia do spelnienia. Wiec z punktu widzenia tematu nikogo nie obchodzi co Ty o tych trojkatach myslisz Od tego jest inny, zreszta calkiem spory, topic.
No to tyle.

przepraszam :) ale temat o marzeniach, a jeśli komuś marzy się trójkąt? Mozna powiedzieć że to nie jest temat o gwałtach tylko o marzeniach ;)
W tym przypadku uważam że sie lekko czepiasz ale rządzisz tu wiec uszy po sobie i idę od kompa ;)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 06 wrz 2004, 00:10

heh to moja kolejna "brudna" myśl, przelotny romans z takim przystojniakiem oj powinnam ja się w piekle smażyć

:D o tak :) gorący, namiętny i krótki. To jest to :)
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 06 wrz 2004, 17:01

ja bym z moim zerwała gdyby aczął mnie na serio gwałcić lub siłą zmuszać.

ja patrzę na to troszeczkę inaczej... jeśli MÓJ facet rzuciłby się na mnie i nie słuchał słów odmowy byłby to dla mnie raczej znak, że bardzo, ale to bardzo ma na mnie ochotę, że jest bardzo podniecony i to strasznie mnie nakręca

A ja powtarzam: zgwałć GO!

Koncepcja dobra, tylko obawiam się, że miałabym marne szanse, bo jest ode mnie dużo silniejszy, ale warto spróbować :-)

A tak ogólnie: gwałt gwałtowi nierówny.

To też prawda! Wiadomo, że mówiąc o zgwłaceniu przez chłopaka nie mam na myśli jakiejś ogromnej przemocy jak to z reguły jest przy "normalnych" gwłatach... nie marzy mi się oczywiście, że facet brutalnie zaspokoi swoje rządze a potem zostawi mnie posiniaczoną zakrwawioną czy nie wiem w jak koszmarnym stanie.

Mój wymarzony gwałt to nie taki, którego znamy z filmów czy (niestety często) z gazet czy telewizji to raczej seks z ukochanym, którym sterują niepohamowane rządze, chcę aby ON choć raz stał się całkowitym egoistą i zrobił ze mną co chcę nie oglądając się na mnie, przemoc jest tu wskazana, ale w granicach zdrowego rozsądku... ma mnie zmusić do czegoś czego być może normalnie bym nie zrobiła, ale też muszę wyjść z takiej akcji bez większego uszczerbku na zdrowiu.
Nazywajcie to jeśli wolicie ostrym seksem, ale ja widzę subtelną granicę między niby-gwałtem a ostrym seksem. Przy ostrym seksie obie strony biorą czynny udział a przy gwałcie tylko jedna osoba "działa" a druga poddaje się (bo musi) partnerowi. Nie mam racji?!
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 wrz 2004, 17:24

Nie mam racji?!

Masz rację!
Dokładnie zrozumiałaś moje skróty myślowe.:)
Miałem na myśli, właśnie, "przyjazny gwałt".
miałabym marne szanse, bo jest ode mnie dużo silniejszy

No co Ty... w takich "momentach" facet poddaje się bez walki, no!, może bez większej walki.
Spróbuj! Zobaczysz, że wyczuje co się święci i nie będzie używał siły do obrony tylko lekkich gestów. Z wyczuciem.
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 06 wrz 2004, 17:39

Cytat:
miałabym marne szanse, bo jest ode mnie dużo silniejszy

No co Ty... w takich "momentach" facet poddaje się bez walki, no!, może bez większej walki.
Spróbuj! Zobaczysz, że wyczuje co się święci i nie będzie używał siły do obrony tylko lekkich gestów. Z wyczuciem.

Z czysto technicznej strony widzenia łatwiej jest zgwałcić kobietę niż mężczyznę. Facet jak się nakręci to pakuje ile wlezie :556: Wystarczy, że "utoruje sobie drogę do celu". A jak taka niepozorna kobitka ma dopaść faceta?! On rozgrzeje się prawdopodobnie i tak na samą myśl tego co go (jak zapewne przypuszcza) czeka, ale z dalszą częścia "planu" mógłby być problem. Właściwie chyba jedyna pozycja która przychodzi mi na myśl nadająca się do gwałtu na mężczyźnie to "na jeźdźca", no chyba żeby się położyć, rozłożyć nogi i rozkazać mu, aby jako gwałcony połozył się na mnie i posuwał :550:
Faceci chcąc zgwałcić kobietę mają szerszy wachlarz możliwości :)

No ale niby dla chcącego nic trudnego...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 wrz 2004, 18:26

Dokładnie.
Podsunę Ci myśl... ZWIĄŻ GO!
Każdą rękę i nogę osobno do łóżka.... wtedy zapieje Ci tak jak mu zagrasz :evilbat:
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 08 wrz 2004, 10:28

Mysiorek pisze:

Dokładnie.
Podsunę Ci myśl... ZWIĄŻ GO!
Każdą rękę i nogę osobno do łóżka.... wtedy zapieje Ci tak jak mu zagrasz :evilbat:

Związywanie to dobra idea. Thx.
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 08 wrz 2004, 18:16

A ja ostatnio marzę podczas masturbacji albo pieszczot ukochanego, że On zaprasza do naszego mieszkania prostytutkę, która zajmuje sie tylko mna, On jej nie może dotknąć. Takie myśli mnie nachodzą tylko wtedy gdy jestem podniecona, więc nie wiem czy gdyby przyszło co do czego w rzeczywistości to bym się zgodziła. Ale w sumie...gdyby nasz seks stał się nudny można by coś takiego zrobić, Jemu coś takiego zupełnie nie przeszkadza, mi też- pod warunkiem że ona by Go nie tknęła.
Awatar użytkownika
crystal
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: crystal » 08 wrz 2004, 21:51

przespac sie z 3 nimfomankami na raz :547: i tak z tydzien niewychodzic z pokoju :556:
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 wrz 2004, 22:43

mi też- pod warunkiem że ona by Go nie tknęła.
Ale Ciebie to moze? EGOIZM.

A co do prostytutki - Bleeeee :563: :563: :563:
Awatar użytkownika
Personal Jesus
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Personal Jesus » 08 wrz 2004, 22:59

..."Take me,take me in your arms my love and rape me"...
Mnie jak narazie takie cos nie kręci...chyba za łagodny jestem na takie rzeczy,ale moja dziewczyna...hm ona nie przebiera czasami w środkach i to chyba ja będę przez nią niedłułgo zgwałcony...w pozytywnym sensie oczywiście...
..."You never talk
We never smile
I scream
You're nothing
I don't need you any more
You're nothing"...
Awatar użytkownika
Personal Jesus
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Personal Jesus » 09 wrz 2004, 00:07

No i teraz rodzi sie pytanie...kto tak naprawdę jest płcią słabszą?
..."You never talk

We never smile

I scream

You're nothing

I don't need you any more

You're nothing"...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 wrz 2004, 00:20

Kobieta. To facet, a nie ona, posiada wszystkie niezbedne umiejetnosci by przetrwac.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 09 wrz 2004, 03:31

Maverick pisze:Kobieta. To facet, a nie ona, posiada wszystkie niezbedne umiejetnosci by przetrwac.

Czyżby?!?
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 09 wrz 2004, 09:35

Maverick pisze:Kobieta. To facet, a nie ona, posiada wszystkie niezbedne umiejetnosci by przetrwac.

widzimy zachowanie zdradzonego samca. Wez urlop Mav i odpocznij troche a nie psujesz ludziom krew.

A co do prostytutki - Bleeeee 563.gif

dlaczego mnie to nie dziwi.....
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 wrz 2004, 09:43

widzimy zachowanie zdradzonego samca. Wez urlop Mav i odpocznij troche a nie psujesz ludziom krew.
Foxy nie czepiaj sie. Ja prawde pisalem. Facet od samego poczatku swego istnienia jest nastawiony na przetrwanie, w przeciwienstwie do kobiety. I tego mi nie zaprzeczysz. Mam na to dziesiatki dowodow, ale pisac mi sie nie chce... samico.

dlaczego mnie to nie dziwi.....

No sorry, ale prostytutke brac? Ja bym sie ja brzydzil dotknac.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 09 wrz 2004, 10:18

No sorry, ale prostytutke brac? Ja bym sie ja brzydzil dotknac.

Nie mów hop!
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 09 wrz 2004, 13:34

Mav w swoich wypowiedziach sprawiasz wrazenie rozpieszczonego syneczka!!

A co do dziwek :) Ty chyba nie widziales ekskluzywnych prostytutek :) Na sam widok bys sie zapewne spuscil :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 wrz 2004, 13:57

Student pisze:Mav w swoich wypowiedziach sprawiasz wrazenie rozpieszczonego syneczka!!

A co do dziwek :) Ty chyba nie widziales ekskluzywnych prostytutek :) Na sam widok bys sie zapewne spuscil :)

Nie tu sie nie mogę zgodzić , fakt to piekne kobiety ubrane w naprawde swietne ciuchy , ale pozostaje swiadomosć iż dotykane są przez wielu facetów , bllleeee!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 wrz 2004, 13:58

No te to co innego, choc nie zmienia to faktu ze nadal to dziwki. Ale watpie by dali 1500zl za taka. Predzej za zwykla 200.
Mav w swoich wypowiedziach sprawiasz wrazenie rozpieszczonego syneczka!!
Warum?
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 09 wrz 2004, 14:04

Maverick pisze:Warum?

No bo masz takie podejscie do wielu spraw ze tak mi sie wydaje. Po Twoich wypowiedziach tak mysle :) :564:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 wrz 2004, 14:12

No to sie domyslilem ze po wypowiedziach :) Ja raczej liczylem na jakis przyklad :D :564:
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 09 wrz 2004, 15:21

Ja raczej bym powiedziała, że ostatnio coś Mav stał się kłótliwy. Ale musze się przyznać, że w niektórych kwestiach ma troche racji.

A i jeszcze jedno Mav. Wkońcu to są tylko marzenia więc już jedną osobe skrytykowałeś za skomentowanie marzenia. I tak prawda jest taka, że przynajmniej połowa nie zostanie zrealizowana. Więc nie ma sensu komentować. Każdy ma przeróżne marzenia.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 wrz 2004, 15:23

Jezeli kogos obrazam to przepraszam, ostatnio mam dziwny humor.

Ale zgadzam sie Trinity, marzenia sa m.in. po to by pozostaly marzeniami :)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 09 wrz 2004, 15:24

Maverick pisze:Jezeli kogos obrazam to przepraszam, ostatnio mam dziwny humor.

Ale zgadzam sie Trinity, marzenia sa m.in. po to by pozostaly marzeniami :)

I znów powraca ten wspaniały Mav ;).
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
crystal
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: crystal » 09 wrz 2004, 16:25

Maverick pisze:Ale zgadzam sie Trinity, marzenia sa m.in. po to by pozostaly marzeniami :)

NIE!!!! one sa po ty by je spelniac!!!! tak to bys dalej w jaskini mieszkal i uciekal przed lwami :558:
we'll fight, we'll bleed.

Don't try to come to preach over us and

over me, we're children of decadence,

we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,

we're mothafucking dying breed!
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 09 wrz 2004, 17:11

Cytat:
mi też- pod warunkiem że ona by Go nie tknęła.

Po pierwsze to nie egoizm, ale miłość. Po drugie-mój facet nie traktuje ewentualnych moich pieszczot z kobieta jako zdradę, a już jak twierdzi pieszczot z mężczyzną by nie wytrzymał i "uciął factowi co nieco". Ja z kolei nie wytrzymałabym gdyby któraś go dotknęła, a dla Niego samo patrzenie jak jestem z inną kobietą jest podniecające. Więc wilk syty i owca cała.
A z prostytutką dlatego że... nie potrafiłabym np. koleżace zaproponować czegoś takiego.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”