Yasmine pisze:Nie jedna panna chciala by pewnia pozbyc sie blony wczesniej np. za pomoca palcow, niz przezywac teraz katorgi w stylu - on sie we mnie nie miesci.
Jak kto lubi, wole jednak tradycyjny sposob;)
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:E tam, jakie lepsze samopoczucie. Nie jedna panna chciala by pewnia pozbyc sie blony wczesniej np. za pomoca palcow, niz przezywac teraz katorgi w stylu - on sie we mnie nie miesci.
niewielka pisze:
jak sie popieści to sie wszytsko zmieści a tam wszytskie chisteryują niepotrzebnie,jak te ich chłopy sie zabrac nie umieją to wcale sie nie dziwie ze boli,a bedzie bolało i potem tez,a jak facet wie jak sie do sprawy zabrać,to moze i zaboli,ale na pewno nie bardzo....a jaki przyjemny ten ból będzię,albo robić jak to coniekture mądre nastolatki ...przebić se długopisem
bo panuje moda na niebycie dziewicą
runeko pisze:Dziewczyny, przypuszczam, ze bol przy stracie dziewictwa to pikus w porownaniu z szyciem na zywca wpierw(lekarz tak gmeral z poczatku, ze costam rozwalil-trzymaly mnie przy szyciu trzy pielegniarki)Dla mezczyzn- wyobrazcie sobie, jakby ktos wam zszywal penisa-mysle, ze to cos w tym stylu.
runeko pisze:Aj Mysiorek, wiadomo, ze porod to co innego, My tu mowimy o stracie dziewictwa.
PatyQ pisze:Palec jest jak penis
PatyQ pisze:A Runeko moze odpuscic by wypadalo? Jakby chciala Waszego wspolczucia to by sobie zalozyla oddzielny topic
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 227 gości