alfabet w minetce

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 kwie 2009, 00:17

Bo taka jest obiektywna prawda - latwiej zrobic loda niz minete. Kazdy wie jak zostal zaprojektowany penis, reaguje na wsadz - wyjmij, a jak zostala zaprojektowana lechtaczka? Na co reaguje? Cholera wie.
Juz na samym poczatku przy zalzoeniach widac ze mineta jest trudniejsza. I nie ma tutaj nad czym dyskutowac. Mialme dziewczyne ktora dochodzila w 10 minut przy minetce, mialem taka ktora dwa, trzy razy dluzej. A robilem jak sadze tak samo. W dodatku nalezy wspomniec ze lechtaczka jest wielokrotnie bardziej unerwiona niz penis. A mimo to ciezko czasem za jej pomoca dac dziewczynie orgazm. To kolejny dowod na to ze w przypadku dziewczyny jest trudniej.

No chyba ze jakis facet jest jak ten frajer z Amerian Pie ktory dochodzi na sam widok kobiety. To woczas faktycznie, ledwo dziewczyna wlozy do buzi to wystrzal.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 08 kwie 2009, 05:12

[quote="Maverick"]A robilem jak sadze tak samo.[/quote
I zapewne dlatego była taka różnica w czasie dojścia :]
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 kwie 2009, 09:18

kobieta jak samochód , kazda inna , kazda sie tez inaczej prowadzi , problem w tym, ze te drozsze samochody sie lepiej prowadzi , łatwiej ....
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 08 kwie 2009, 14:20

Maverick pisze:Mialme dziewczyne ktora dochodzila w 10 minut

10 min to krótko? <boje_sie>

lollirot pisze:I zapewne dlatego była taka różnica w czasie dojścia :]

Właśnie.

Andrew pisze:problem w tym, ze te drozsze samochody sie lepiej prowadzi , łatwiej ....

a może te, które są świadome swoich potrzeb i tego, co tak naprawde sprawia im przyjemność?
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 10 kwie 2009, 09:30

Mijka pisze:a może te, które są świadome swoich potrzeb i tego, co tak naprawde sprawia im przyjemność?
racja! takie właśnie się najlepiej
No chyba, że one wiedzą czego chcą a Ty nie potrafisz im tego dać :]
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2009, 09:30 przez slash, łącznie zmieniany 1 raz.
Długo myślałem, co to takiego 90x60x90. Okazało się, że 486000
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 kwie 2009, 13:18

Mijka pisze:10 min to krótko?
Myslisz ze pamietam co do minuty ile to bylo. Moze i 2 minuty tez sie zdarzyly, dla mnie to nieistotne. JA nie dojde przy lodzie i w 15 minut czy 20.
lollirot pisze:I zapewne dlatego była taka różnica w czasie dojścia :]
No coz, a ja wrozka jestem zeby wiedziec jak robic? Moze jak sie jest z kims 3 lata to sie pozna, a jak krocej? Zadna mi nie mowila jak robic to mialem i mam to gdzies. Tarota mam rozlozyc i wrozyc sobie co robic? Przeciez pisalem wczesniej ze jest wyrazna roznica pomiedzy lechtaczka a penisem. Kazda blondi wie ze penis dziala na wsadz-wyjmij a jak dziala lechtaczka? Jedna jak sie jezdzi naokolo, droga w poprzek, trzecia po skosie, czwarta cholera wie, na gryzienie i badz tu madry i pisz wiersze. Oczywiscie ze przy lodzie robi sie wiele innych rzeczy poza ruchami glowy, ale one sa raczej podstawa ktora kazdy zna. Juz samo to ze lechtaczka jest kilkukrotnie bardziej unerwiona od penisa a mimo to jest kobietom czasem ciezko dojsc swiadczy o fakcie ze trudniej jest robic minete niz loda.
slash pisze:No chyba, że one wiedzą czego chcą a Ty nie potrafisz im tego dać
Albo wiedza i nie powiedza.
AJJ
Bywalec
Bywalec
Postautor: AJJ » 11 kwie 2009, 22:37

To Ty nie jesteś w stanie zauważyć co danej kobiecie się podoba i sprawia jej przyjemność? wydaje mi się że to nie jest takie trudne, wystarczy trochę uwagi poświęcić
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 kwie 2009, 08:45

Maverick pisze:Jesli juz sie zaglebiacie w moje czesci ciala, a dokladniej jedna, to jakos zawsze mialem problem zeby podczas orala dojsc. Byc moze wszystkie dziewczyny zle to robily, niewykluczone wcale.

Bzdura ! bo to tak jak winic faceta za to, ze kobieta orgazmu nie miala podaczas stosunku , tu tez nie moza winic kobiety ze facet podczas gdy ona robi jemu loda nie ma orgazmu , bo to jego wina ze go nie ma , skrajne przypadki zle robienia loda jedynie wpływac moga na brak u faceta orgazmu .

[ Dodano: 2009-04-12, 08:46 ]
AJJ pisze:To Ty nie jesteś w stanie zauważyć co danej kobiecie się podoba i sprawia jej przyjemność? wydaje mi się że to nie jest takie trudne, wystarczy trochę uwagi poświęcić

A Ty co sprawia mezczyznie ? <hahaha>
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 12 kwie 2009, 11:21

Maverick pisze:Albo wiedza i nie powiedza.
dokładnie tak i niestety w moim przypadku tak jest i weź tu bądź mądry :>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 kwie 2009, 12:33

Ale o co Wam chodzi ? maja was prowadzic te kobiety jak mamuski za raczki ? <hahaha> <hahaha> no gratuluję
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 12 kwie 2009, 13:00

Kobiety nie mówią co im dobrze robi, psory co powiedzieć na egzaminie, pracodawca co zrobić żeby podwyżkę dostać, a ksiądz jak żyć w wierze silnej. Jakie okrutne to życie :D

Czy naprawdę z niepewności nie da się czerpać przyjemności? Czy muszą z niej wynikać same przykrości i kompleksy? Nie rozumiem takiego podejścia. Ja bardzo sobie cenię fakt, że nie jestem wszystkowiedzącym supermanem. Wtedy byłoby nudno.
Anielka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Anielka » 12 kwie 2009, 23:44

shaman pisze:Czy naprawdę z niepewności nie da się czerpać przyjemności? Czy muszą z niej wynikać same przykrości i kompleksy?

Zgadzam się z Tobą. Też uwazam, że niepewnośc jest fajna.
Ten puchar jest nasz!!! Ten puchar do Lecha należy!!! Nie damy nikomu!!! Nie damy nikomu!!!...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 kwie 2009, 10:12

shaman pisze:Ja bardzo sobie cenię fakt, że nie jestem wszystkowiedzącym supermanem. Wtedy byłoby nudno.
Ja tez, i dlatego jak czegos nie wiem to chce zeby mi to powiedziano.

[ Dodano: 2009-04-14, 10:16 ]
Andrew pisze:Ale o co Wam chodzi ? maja was prowadzic te kobiety jak mamuski za raczki ? <hahaha> <hahaha> no gratuluję
No fakt, poszukam instrukcji od kobiety. Na pewno gdzies byla jak ja wyjmowalem z pudelka. No chyba ze kobieta jest jedyna rzecza na swiecie bez instrukcji. Rozumiem Andrew ze potrafisz zrobic kaczke po wiedensku z ziemniakami polanymi sosem hiszpanskim bez przepisu? No bo czemu nie - metoda prob i bledow zrobisz nie? Bo co, bo kaczka ma cie prowadzic za reke jak mamusia? A moze nie potrafisz obserwowac smaku czy jest dobry czy nie? A ile to frajdy spieprzyc 100 kaczek i miec milion niepowodzen po to zeby moze kiedys zrobic ja dobrze. Ja jednak wole miec przepis.
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 14 kwie 2009, 13:49

Maverick, zgadzam się.
Maverick pisze:Ja jednak wole miec przepis
ja też jednak może nie aż tak dokładny ;)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 14 kwie 2009, 17:08

Maverick pisze:Ja jednak wole miec przepis.

Otwórz się na kobietę, zamiast skupiać się na zaspokojeniu własnej ambicji, to jest przepis. Co prawda raz miałam w ten sposób do czynienia z kobietą, ale nie uwierzę, że istnieją takie, które przejawiają tak kompletny brak reakcji, że nie da się z nich niczego wyczytać. No, może istnieją, ale trzeba by mieć wyjątkowego pecha, żeby tylko na takie trafiać :|
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 kwie 2009, 18:47

Ot dlaczego macie problemy z kobietami , jezeli ktos mi tu kobiete porównuje do przepisu na kaczke po wiedensku, to ja mu gratuluje ! Jezeli też ktos potrzebuje instrukcji do kobiety - tak samo ! Kasanowa nie mial instrukcji , ani przepisu podanego na tacy ... z reszta co ja sie tu bede wypacał <hahaha> Szukajcie owego przepisu !! Ja sie chyba z nim w głowie urodzilem [:D] Zs Wy ... to macie po prostu pecha ! <diabel>
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 kwie 2009, 23:54

slash pisze:ja też jednak może
nie aż tak dokładny ;)
Wiadomo ze nie musi byc dokladny. Ale moglaby chociaz powiedziec co jej nie sprawia przyjemnosci albo recz przeszkadza. To tak jakby facet nie powiedzial dziewczynie ze nie lubi jak ona haczy zebami o jego zoladz podczas robienia loda. Choc tym przypadku chociaz moze zauwazyc ze penis puchnie i ma obtarcia, a jak sie robi minetkt zle to takiego czeogs nie widac.
lollirot pisze:Otwórz się na kobietę, zamiast skupiać się na zaspokojeniu własnej ambicji, to jest przepis.
Moja ambicje zaspokajam na rowerze jadac pod gorke. To bardziej meczace niz seks i daje wiecej satysfakcji.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 15 kwie 2009, 00:11

Maverick pisze:Wiadomo ze nie musi byc dokladny. Ale moglaby chociaz powiedziec co jej nie sprawia przyjemnosci albo recz przeszkadza. To tak jakby facet nie powiedzial dziewczynie ze nie lubi jak ona haczy zebami o jego zoladz podczas robienia loda.

The difference is, że jej zęby przeszkadzają ci zawsze; zaś twoje za mocne ssanie jest nieprzyjemne tylko w nieodpowiednich momentach, w innych zaś rozkoszne.

To jak z Final Cut Pro. Wszystkie tomy podręcznika, to dziesiątki setek stron. Kolejne kilkaset to wypuszczane przez Apple'a technical notes. Nikt tego całego shitu nie czytał. Do FCP trzeba mieć talent lub samozaparcie, aby zostać wirtuozem. Najlepiej jedno i drugie. Z łechtaczką tak samo. Period.
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 15 kwie 2009, 01:05

lollirot pisze:nie uwierzę, że istnieją takie, które przejawiają tak kompletny brak reakcji, że nie da się z nich niczego wyczytać. No, może istnieją, ale trzeba by mieć wyjątkowego pecha, żeby tylko na takie trafiać :|
to mam pecha :]
Maverick pisze:Ale moglaby chociaz powiedziec co jej nie sprawia przyjemnosci albo recz przeszkadza
otóż to!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 15 kwie 2009, 01:13

Ogolnie to sie musze przyznac ze odkad mam dziewczyne ktora dochodzi (czasem kilka razy!) podczas normalnego seksu to sie w oralu troche opuscilem...
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 15 kwie 2009, 01:37

nic tylko wrócić ;D ... i się podciągnąć ;)
Awatar użytkownika
Disney
Początkujący
Początkujący
Postautor: Disney » 01 maja 2009, 01:05

Witam wszystkich. JA wyskoczę trochę nie na temat ale nie mogę się oprzeć podzielenia się wrażeniem z czytania tego forum. Większość postów w tym i innych tematach jakie zdążyłem przeczytać są ciekawie i zartobliwie opowiedziane i czytanie ich sprawia mi niepochamowana przyjemnosc :D Usmiech nie schodzi mi z twarzy i nowych rzeczy można sie dowiedziec. Tak trzymac pozdrawiam . Mam nadzieje ze nie brzmialem jak gej <banan>
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 01 maja 2009, 13:19

Nie brzmiałeś, ale i tak avatar cię zdradził.

Witamy.
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 28 maja 2009, 12:28

tak - avatar mówi wszystko kolego ;)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”