porozmawiaj z nia na ten temat
Moderator: modTeam
a czy mogłabyś to rozwinąćpierzu pisze:hmm np praktycznosc
czyli estetyka...pierzu pisze:wizualnosc (wzorek)
związane z estetyką... bo chyba w momencie pozbycia się włosów łonowych hormony szczęscia nie dostają się do krwi. Nooo chyba, że ja o czymś nie wiem...pierzu pisze:wlasne samopoczucie
przepraszampierzu pisze:mógłbyś
Czystości hmmmm... czystość można utrzywać w pokoju czy samochodziepierzu pisze:utrzymanie czystosci
ktoś chyba nie ma pojęcia po co są włosy łonowe... Strasznie mnie śmieszy argumentacja: kobieta powinna się depilowac bo to jest higieniczne. Bzdura.pierzu pisze:higieny
pierzu pisze:komfortu
I tu się dopiero mogę zgodzić. Pieszczoty kobiety wydepilowanej są dla większości mężczyzn o wiele bardziej podniecające niż kobiety niewydepilowanej, no i komfortowe, bo włoski, które mogą dostać sie do ust mężczyzny mogą powodowac lekki dyskomfort.pierzu pisze: pieszczoty
nie chodzilo mi o higiene jako higiene ogolnie rzecz biorac, lecz o utrzymywanie jej, mianowicie mycie siektoś chyba nie ma pojęcia po co są włosy łonowe... Strasznie mnie śmieszy argumentacja: kobieta powinna się depilowac bo to jest higieniczne. Bzdura.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 277 gości