No ja nic nie poradzę na to ze do tej pory nie znalazłem tej jedynej, co mam do tej pory żyć w celibacie czy co??? każdy ma swoje potrzeby
Panna z która byłem podoba mi się bardzo i mnie mocno jara, jej charakter tez bardzo lubię po prostu nie czujemy tego czegoś wyjątkowego do sobie ale podobamy się sobie i polubiliśmy się. Wczoraj zabawy w łózko to trwały z godzę. 10 minut nieudanego bzykania, a reszta to oral rączka mineta etc. Ale jakieś pozostałe 5-6 godzin to leżeliśmy i rozmawialiśmy o życiu żartowaliśmy z różnych sytuacji, opowiadaliśmy sobie różne historie, z rzadną inną dziewczyna jeszcze się tak nie dogadywałem jak z nia, i zadnej jeszcze tak nie polubiłem jak jej.
Powiem wam jeszcze co było najgorsze w tym niepowodzeniu
Po chwili robienia tego w prezerwatywie, zirytowany ze nie czuje żadnych doznań, powiedziałem jej to że nie mam za dużo przyjemności z tego co robimy, to dziewczyna prawie mi się przy mnie rozpłakała

długo musiałem ją przekonywać że to nie jej wina, że problem jest gdzie indziej... no to było straszne
całe szczęście jakoś na sam koniec dogadaliśmy się no i nawet dostała ode mnie mały orgazm za friko na pocieszenie
O jakie pozycje ci chodzi? Ja próbowałem najpierw być na dole ona na górze a później ona na górze ja na dole. I tak było źle i tak było źle, jaką byś pozycje zaproponował?
co oznacza holenderski wiatrak