seks bez zobowiązań

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sty 2006, 08:46

robinho pisze:Myśle że kategoryzowanie ludzi przez pryzmat tego czy ma sie seks czy nie jest totalnie bez sensu. Tymbardziej mówinie o kimś że jest zdrowy, lub nie, z tego tylko powodu.

Jeśli kobieta wyznaję zasadę "seks tylko z miłości", i nie znalazła jeszcze "tej miłości" to trudno sie po niej spodziewać żeby się z kimś kochała. Jeszcze trudniej mówić o niej że nie jest zdrowa.

powody są dwa , tan moralny , i tan czysto fizyczno psychiczny
w piewszym przypadku jesli ktos chce byc moralnym to jest brak sexu - zdrowym ! (sex tylko z miłosci) ale zaszkodzi zdrowiu fizycznemu jak i psychicznemu , (szkada bedzie mała ale bedzie )
Siegnijcie do badan które mówia wyraznie , kobieta nie uprawiajaca sexu jest o wiele czestrzym gosciem u lekarzy, niż ta które go urzywają
Na tej podstawie moge smiało powiedzieć iż ktos jest chory ! i nie musi to byc smiertelna choroba ! <aniolek>
Ja od młodosci mam podwyszoną temperature ciała , zawsze 37 - 37,2 stopni , zawsze problem przy oddawaniu krwi sie pojawiał , ale juz mnie tam potem znali <aniolek>
wiec wiedzieli, ze taki typ - wszystkie badania w normie ok. a temp. zawsze nie taka jak byc powinna czyli chory jestem <aniolek> ale zyję ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 16 sty 2006, 09:26

Andrew pisze:powody są dwa , tan moralny , i tan czysto fizyczno psychiczny

pod uwage nie bierzesz trzeciego powodu - kazdy zyje wg wlasnych zasad i wybiera to co dla niego najlepsze - jesli ona nie czuje takiej potrzeby to jej sprawa. Badania badaniami, ja sama zdaje sobie sprawe z konsekwencji jakie powstaja podczas nieuprawiania przeze mnie sexu, tyle ze zeby utrzymac sie przy rzekomym dobrym zdrowiu nie bede chodzila z facetami do lozka. Uprawiam sex wtedy kiedy mam na to ochote i mam do tego odpowiedniego partnera, nie szukam okazji z powodu zdrowia bo to byloby absurdalne. Andrew mylisz troche pojecia , dlatego ze nie odkryles Ameryki mowiac iz sex dobrze wplywa na nasze zdrowie, ale nie uwazam by korzystnie na nie wplywalo rowniez chodzenie do lozka z byle powodu tylko po to by "pomoc zdrowiu", bo wlasnie w ten sposob dzialamy na niekorzysc.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 16 sty 2006, 10:41

Wstreciucha pisze:pod uwage nie bierzesz trzeciego powodu - kazdy zyje wg wlasnych zasad i wybiera to co dla niego najlepsze - jesli ona nie czuje takiej potrzeby to jej sprawa. Badania badaniami, ja sama zdaje sobie sprawe z konsekwencji jakie powstaja podczas nieuprawiania przeze mnie sexu, tyle ze zeby utrzymac sie przy rzekomym dobrym zdrowiu nie bede chodzila z facetami do lozka.

no dokładnie,
te zasady - nie musisz ich stosować, ale mówienie o forumowiczce że jest chora ( ztego własnie powodu) jest wręcz obraźliwe.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 16 sty 2006, 10:58

Andrew pisze:a gdzie , ze to zdrowe ? (nieuprawianie)

Ludzie seks seksem a choroby chorobami...
Zakaźić się jakimś syfem jest o wiele łatwiej niż np zajśc w ciąże..i taka choroba może człowiek spier*olić całe życie i odebrać ochte na cokolwiek.Dlatego nalezy uważać n to co się robi..i uważać należy czy miało się jedną partnerke , cale mnóstwo, czy ani jednego..zawsze trzeba uważać..Wg ostatnich badań np AIDS juz nie jest taką egzotyką jak kiedyś..i nie dotyczy tylko ludzi homo czy ćpunów..a taki niestety w polsce panuje stereotyp..nie wiem czy slyszeliście o przypadku ze szwecji kiedy jakiś facet celowo zaraził kilkanaście osób..i nie jest powiedziane czy używali zabezpieczenia..a wystarczy troche uważać i panować nad popędem.

[ Dodano: 2006-01-16, 11:00 ]
Zainteresowanym polecam piosenke Kalibra 44-+/-
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 16 sty 2006, 11:05

Cała sytuacja z najazdem na samą80 wygląda na dość niesmaczną i niesprawiedliwą. Ludzie! Każdy ma prawo żyć tak, jak mu się podoba (w granicach zdrowego rozsądku i nieszkodzenia innym ludziom zgodnie z hamiltonowską zasadą "Moje prawo do wymachiwania pięścią kończy się na czubku twego nosa"), ba, każdy ma prawo wypowiadać się tak, jak chce, bo to prawo zagwarantowane kategorycznie. Takie ocenianie ex cathedra, jakie stosują tu co poniektóre osoby bywa cholernie szkodliwe. Kto czegoś nie chce, nie musi. A argumentacja zdrowotna nie do końca się sprawdza, kiedy coś się robi na siłę.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 16 sty 2006, 17:08

Rozmawiam wlasnie z kolezanka przez GG n.t. takiego niezobowiazujacego seksu. Pozniej napisze co mowila, bo wychodza calkiem ciekawe rzeczy.
sama80
Bywalec
Bywalec
Postautor: sama80 » 16 sty 2006, 22:12

Teraz już nie wiem, czy jestem "chora", bo nie współżyję, czy nie współżyję, bo jestem "chora". Hmm... Andrew, może mi wyjaśnisz? :?
”Oczekuj najlepszego, przygotuj się na najgorsze, bierz to, co przychodzi”
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 17 sty 2006, 00:54

sama80 to najp[ierw rozwaz czy w ogóle jestes "chora"
ale cos nam sie ludzie rozpisuja na inne tematy niz trzeba <pejcz>
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 17 sty 2006, 07:21

Eisenritter pisze:Moje prawo do wymachiwania pięścią kończy się na czubku twego nosa"),

hmm a ja myslałem że to Milton Friedman wymiślił: "wolność twojej pięści jest odwrotnie proporcjonalna do bliskości mojego podbródka". <browar> Klasyka liberalizmu, coś dla Mavericka, no i ciekawe co na to lewicowy patriota Ted Bundy.

[ Dodano: 2006-01-17, 07:23 ]
Eisenritter pisze:Moje prawo do wymachiwania pięścią kończy się na czubku twego nosa"),

hmm a ja myslałem że to Milton Friedman wymiślił: "wolność twojej pięści jest odwrotnie proporcjonalna do bliskości mojego podbródka". <browar> Klasyka liberalizmu, coś dla Mavericka, no i ciekawe co na to lewicowy patriota Ted Bundy.

sama80, moim zdaniem jesteś urocza w swoim traktowaniu seksualności, a w żadnym wypadku nie jest z Tobą nic nie tak. Bardzo szanuję ludzi którzy maja odwagę bronic swoich "niepopularnych" poglądów.

[ Dodano: 2006-01-17, 07:31 ]
Aha, w swoim pierwszym poscie na tym forum piszesz o lęku przed zbliżeniem. Lęk co do zasady nie jest pozytywny, ale myslę że to kwestia znalezienia odpowiedniego partnera. Myśle że z facetem któremu zaufasz nie będziesz sie intymncyh sytuacji, w końcu seksu też. A mozesz mi powiedzieć z czego może wynikać Twój lęk przed zbliżeniem?? <browar>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 sty 2006, 08:00

Wstreciucha pisze:
Andrew pisze:powody są dwa , tan moralny , i tan czysto fizyczno psychiczny

pod uwage nie bierzesz trzeciego powodu - kazdy zyje wg wlasnych zasad i wybiera to co dla niego najlepsze - jesli ona nie czuje takiej potrzeby to jej sprawa. Badania badaniami, ja sama zdaje sobie sprawe z konsekwencji jakie powstaja podczas nieuprawiania przeze mnie sexu, tyle ze zeby utrzymac sie przy rzekomym dobrym zdrowiu nie bede chodzila z facetami do lozka. Uprawiam sex wtedy kiedy mam na to ochote i mam do tego odpowiedniego partnera, nie szukam okazji z powodu zdrowia bo to byloby absurdalne. Andrew mylisz troche pojecia , dlatego ze nie odkryles Ameryki mowiac iz sex dobrze wplywa na nasze zdrowie, ale nie uwazam by korzystnie na nie wplywalo rowniez chodzenie do lozka z byle powodu tylko po to by "pomoc zdrowiu", bo wlasnie w ten sposob dzialamy na niekorzysc.

Troche sie nie zrozumielismy
Ja nie kaze nikomu uprawiac sexu dla samego sexu , ma mały temperament no to sie i nie kocha , nie ma takiej potrzeby , zas czy to jest zdrowe ? to juz inny temat .To tak jak z dziewczynami co ważą po 45 kg <aniolek> ciagle są za grube , ciagłą też mają dietę .Albo odwrotnie ...z nadwaga czują sie dobrze i wali im ze ją mają , jedza ile chca i z tym im dobrze , zas czy to zdrowe? to juz znowu inny temat <browar>
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 17 sty 2006, 08:47

Andrew pisze:Troche sie nie zrozumielismy
Ja nie kaze nikomu uprawiac sexu dla samego sexu , ma mały temperament no to sie i nie kocha , nie ma takiej potrzeby , zas czy to jest zdrowe ? to juz inny temat .To tak jak z dziewczynami co ważą po 45 kg ciagle są za grube , ciagłą też mają dietę .Albo odwrotnie ...z nadwaga czują sie dobrze i wali im ze ją mają , jedza ile chca i z tym im dobrze , zas czy to zdrowe? to juz znowu inny temat

To sa skrajnosci , a ja wciaz stoje na stanowsku z poprzedniego posta. Zrozumielismy sie, tyle ze mamy odmienne opinie .
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 sty 2006, 09:08

Skrajnoscia jest też kobieta w wieku lat 25 nie uprawiajaca sexu , wiec ? <aniolek>
sama80
Bywalec
Bywalec
Postautor: sama80 » 17 sty 2006, 11:35

Nie będę się tu nikomu zwierzać, to na tym forum nie ma sensu. I proponuję zamknąc ten temat.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 17 sty 2006, 13:22

Andrew pisze:Skrajnoscia jest też kobieta w wieku lat 25 nie uprawiajaca sexu , wiec

Andrew, tak samo można powiedzieć, że skrajnością jest:

-liberał (hehe, to akurat prawda <evilbat> )
-facet chodzący w dresie
-Murzyn który osiedlił się w Polsce
-koleś z dredami

i tak dalej itp brednie.....co to ma do rzeczy, Andrew??? Grzecznie pytam <chory>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 17 sty 2006, 13:27

Andrew pisze:Skrajnoscia jest też kobieta w wieku lat 25 nie uprawiajaca sexu

Gdzie tam. Wystarczy pokazać kobietę w wieku 35 lat nie uprawiajacej seksu i już będzie to nowa skrajność.

Skrajność jest pojęciem granicy. Skrajny przypadek = odjechany niemal na maxa przypadek, że gorzej/lepiej się nie da. Dzisiejsze skrajności mogą nimi nie być za kilka, kilkadziesiąt lat. Wszystko się zmienia! Skrajności też!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 sty 2006, 13:54

Tedi ...pomysl Ty bystry jestes ,jak wysilisz swój umysł , to zrozumiesz o co mi chodzi <aniolek>
Powiem jeszcze tak , dlaczego ładna kobieta jest sama do 25 roku zycia ? pomijam szczegulne przypadki , chocby taj nowej naszej kolezanki co pisze w innym topiku , gdzie miala partnera pzrez 5 lat i sie rozstali , tu wiadomo dlaczego ktoś kto ma lat 25 jest sam , ale w innym przypadku ? co wszyscy byli do bani ! nikt sie nie nadawał , nikt nie zabiegał o wzgledy ? nie wierze w to !

[ Dodano: 2006-01-17, 13:57 ]
sama80 pisze:Nie będę się tu nikomu zwierzać, to na tym forum nie ma sensu. I proponuję zamknąc ten temat.

to zdanie wiele mi Tobie mówi ...dlaczego sie nie bedziesz zwierzać ?
skoro taka pierdoła nie ma sensu to przekłada sie to i w twoim prywatnym zyciu , moze wlasnie miedzy innymi dlatego jestes sama ! ?? <browar>
bez urazy prosze
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 17 sty 2006, 19:01

Andrew pisze:dlaczego ładna kobieta jest sama do 25 roku zycia ? (...) co wszyscy byli do bani ! nikt sie nie nadawał , nikt nie zabiegał o wzgledy ? nie wierze w to !

Andrew ! Zrozum - ludzie są różni.

Mam koleżankę, która jest tak "kochliwa", że każdy choć trochę zabiegający o nią facet po 2 tygodniach - już jest dla niej wspaniały, cudowny, nadaje się na chłopaka, męża itp. Było ich dotychczas chyba z dziesięcu, i za każdym razem to był TEN....

Poza tym twierdzi, że ma przyjemność z seksu z facetem - wystarczy jeśli tylko żywi do niego trochę sympatii, szacunku.... no i trochę jej się podoba...

Czy Twoim zdaniem ona jest normalna... ? prawidłowo się rozwija tak ?

A może Sama80 jest tak DOBRA w uczuciach, że nie potrzebuje się szkolić i sprawdzać w kolejnych związkach - bo to ona tak naprawdę wie o co chodzi w te klocki... i po prostu CZEKA NA TEGO SWOJEGO JEDYNEGO ?

A może ma jakieś zahamowania i kompleksy ? Też możliwe. Ale my tego nie wiemy....

I wybacz, ale obowiązku uprawiania seksu (w wieku 25 lat) naprawdę nie ma.... <glaszcze>
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 17 sty 2006, 22:07

jabłoń pisze:i po prostu CZEKA NA TEGO SWOJEGO JEDYNEGO ?

Tak naprawde czekanie na tego jedynego/ta jedyna swiadczy jedynie o naiwnosci i idealistycznym podejsciu do zycia.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 sty 2006, 01:54

jabłoń pisze:może Sama80 jest tak DOBRA w uczuciach, że nie potrzebuje się szkolić i sprawdzać w kolejnych związkach - bo to ona tak naprawdę wie o co chodzi w te klocki... i po prostu CZEKA NA TEGO SWOJEGO JEDYNEGO ?
Taaaa....moze i kochac potrafi jak nikt inny ale zwiazek to nie tylko uczucie. To owe klocki. I on atez bedzie miec pod gorke i wtedy bedzie czytac co robic tematy Yas czy innych 18-19 latek. :]

jabłoń pisze:Mam koleżankę, która jest tak "kochliwa", że każdy choć trochę zabiegający o nią facet po 2 tygodniach - już jest dla niej wspaniały, cudowny, nadaje się na chłopaka, męża itp. Było ich dotychczas chyba z dziesięcu, i za każdym razem to był TEN....

Wi\dać jest kretynka i tyle.

jabłoń pisze:Poza tym twierdzi, że ma przyjemność z seksu z facetem - wystarczy jeśli tylko żywi do niego trochę sympatii, szacunku.... no i trochę jej się podoba...

No i ma racje. Fizyczna przyjemnosc z tego ma.

A ja sie z Andrew nadal zgadzam. Moe nie do konca ale jednak ma wiecej racji. Z tym, ze wy jej bronicie ale jej tu nikt nie atakuje. :)
Z punktu widzenia bilogii ona jest nienormalna. Bo nie jest wg niej normalnym wstrzymywanie swoich popedów [wszelkich nie tylko płciowego!].
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 18 sty 2006, 06:25

moon pisze:Z punktu widzenia bilogii ona jest nienormalna. Bo nie jest wg niej normalnym wstrzymywanie swoich popedów [wszelkich nie tylko płciowego!

Nie jest też normalnym lekkomyślne słuchanie swoich popędów. Prawda jak zwykle jest gdzieś po środku. :]
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 sty 2006, 08:48

Jablon pisze: "A może Sama80 jest tak DOBRA w uczuciach, że nie potrzebuje się szkolić i sprawdzać w kolejnych związkach - bo to ona tak naprawdę wie o co chodzi w te klocki... i po prostu CZEKA NA TEGO SWOJEGO JEDYNEGO ? "

Ty nadal nie mozesz zrozumiec o co mi chodzi <aniolek>
to tak jak z pracą , nie bierze pracy która jej nie odpowiada , albo przynosi za mało greatyfikacji , bo ta zas musi być nie wiadomo jak wysoka a praca taka jaką sobie wymazyła , i tak według Ciebie czeka na tą pracę wymazoną , którą i tak nie dostanie ! a lata leca ! potem ................ to juz nikt starej baby nie chce przyjać , bo sa młodzi ! i jest ich wile , i nie grymaszą ! <aniolek>
Ja to uwazam iż w wiekszosci (choc to nie regóła ) ludzie co są sami do tej pory wiekowej , pomijam oczywiscie pechozole i inne zbiegi okolicznosci , to sa dlatego iz srają wyzej niz dupe mają ! <browar>

Jablon pisze:Poza tym twierdzi, że ma przyjemność z seksu z facetem - wystarczy jeśli tylko żywi do niego trochę sympatii, szacunku.... no i trochę jej się podoba...

mnie też to wystarczy i to jest własnie normalne !
Ostatnio zmieniony 18 sty 2006, 08:52 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 18 sty 2006, 08:51

Andrew !! To Ty nadal nie rozumiesz.... tzn. nawet rozumiesz ale NIE CZUJESZ ! To o czym TY piszesz to jest rozsądek i kalkulacje życiowe. Porównywać miłość do PRACY ?!?

Gdyby się ZAKOCHAŁA to by na takie rozumowanie nawet nie miała czasu. By nago po śniegu latała z miłości. Widocznie jest mądra i wszechstronna dziewczyna i byle fluś jej nie podnieca.

To co ? Ma się zmusić ?!?

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 sty 2006, 08:59

jabłoń pisze: Widocznie jest mądra i wszechstronna dziewczyna i byle fluś jej nie podnieca.

To co ? Ma się zmusić ?!?

Tak madra , zaiste ! <lodzik> <lodzik> <lodzik> <lodzik> <lodzik> wszyscy są głupkami , Ona mądra .Tak madra ,ze nikt jej nie chce ? - uchowaj mnie Boze bym był tak madrym .
Nie bede Ci tłumaczył jak działa ludzka psychika
teraz to ten wlasnie brak partnera , sexu spowodował u niej to co pisalem (chorobe ) specjalnie to dalem w nawias , bym dobrze zostal zrozumiany .Moze też byc tak, iz wychowanie "jakie dostala " ja spaczyło
pisze ogolnie , do nikogo personalnie mój post sie nie odnosi ! <browar>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 18 sty 2006, 09:00

moon pisze:Bo nie jest wg niej normalnym wstrzymywanie swoich popedów [wszelkich nie tylko płciowego!].

idąc tym tokiem rozumowania, aktualnie niezrealizowany mam popęd "finansowy". Więc by go jak najszybciej zrealizować, powinienem wziąść kominiarkę i dokonać w niej bezzwrotnego transferu gotówki do mojej torby a potem odjechać z piskiem opon spod banku?? Toż przecież wstrzymywanie się od swoich popędów jest "nienormalne"..No wybacz:).... <hahaha>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 18 sty 2006, 09:07

Andrew pisze:Tak madra ,ze nikt jej nie chce ?

Ależ tego nie wiesz ! Może to właśnie ONA ich NIE CHCE. A i może oni też nie chcą babki mądrzejszej od siebie... : ) A co ? Może nie jest tak ?? Dla większości facetów atrakcyjna kobieta to: ładne ciało plus bycie miłą i komplementowanie swojego pana (przynajmniej na początku).

Hej Sama80 ! POstaraj się o takie nastawienie jakie reprezentuje ta moja koleżanka:

Doceń w facetach chociaż to, że fiuta mają <banan>

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 sty 2006, 09:11

Tedi ? dlaczego wybraleś najszybsza najłatwiejsza droge ? w tej dziedzinie o której piszesz ?
Jabłon ! zeby cos dostac , to trzeba tez cos dać ! i mam na mysli , iż rozumiesz <browar>
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 18 sty 2006, 09:17

Andrew pisze:Jabłon ! zeby cos dostac , to trzeba tez cos dać ! i mam na mysli , iż rozumiesz

Andrew - zgadza się ! Tylko to dawanie musi wychodzić spontanicznie i szczerze a nie w wyniku kalkulacji. W tym problem !

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 sty 2006, 09:27

Imperator pisze:ie jest też normalnym lekkomyślne słuchanie swoich popędów. Prawda jak zwykle jest gdzieś po środku.

Z pnktu widzenia biologii jest właśnie. A ja o tym mówię.
TedBundy, wyrwałeś z kontekstu. Wszystkich w sensie głodu, pragnienia itd itd. BIOLOGIA!
sama80
Bywalec
Bywalec
Postautor: sama80 » 18 sty 2006, 09:37

moon pisze:Z punktu widzenia bilogii ona jest nienormalna

Naprawdę? Nie wiedziałam. Człowiek to nie tylko biologia. Rozumując w tych kategoriach - wszystkie zakonnice, księża i inni, którzy nie współżyją są nienormalni. Absurd jakiś.
moon pisze:Bo nie jest wg niej normalnym wstrzymywanie swoich popedów [wszelkich nie tylko płciowego!].

A słyszałaś kiedyś o sublimacji?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 sty 2006, 10:08

Sublimacja ?? a nie mówiłem ,ze brak sexu Ci zaszkdził ! <aniolek> <browar>
I Ty ze slaska jestes ? :> choc sie umówimy na piwo , to obgadamy sprawe <aniolek>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”