ketjow pisze:Mam też pytanie do dziewczyn o to czy należy kończyć (wytrysk) w ustach kobiety czy też jest to raczej mało przyjemne dla Was. Oczywiście powinnem o to zapytac mojej dziewczyny, ale ona jest pod tym względem trochę wstydliwa i nie lubi rozmawiać o seksie a ja nie chciałby żeby sie czymś brzydziła cze też sprawiało jej nieprzyjemności.
Nie musisz pytać jej o to "wprost"... To samo pytanie wczoraj usłyszałam od mojego:) powiedział, że nie muszę tego robić 'do końca", że w ogóle takie pieszczoty sa dla Niego cudowne i że możemy skończyć jakoś inaczej:) ja mu na to odpowiedziałam, że robie z Nim w łóżku tylko to, na co mam ochotę i że uwielbiam to:) powiedziałam mu też, że to CUDOWNE, że pyta mnie o to i że nie myśli tylko o sobie i o swojej przyjemności tylko myśli też o tym, aby mi wszytko, co robimy w łóżku sprawiało mi radość:)
jeśli chcielibyście zapytać o cos swoich partnerów (związanego z sexem), to najlepszy moment według mnie to chwila po udanym numerku. lezymy wyluzowani i gadamy sobie przytuleni na co byśmy mieli ochotę:)
dlaczego do cholery macie takie problemy z mówieniem o sexie???
przełamcie się, a zobaczycie, jak zmieni się wasz sex!! usłyszycie od swoich partnerów, co im sie podoba, a co nie... powecie sami, co wam daje rozkosz... tylko rozmawiając, można budowac prawdziwy, cudowny sex:)