passion_flower pisze:nie oznacza że będzie taki dżentelmen traktował ją w łóżku jak damę.
myślę, że wtedy jej "koledzy" panem się odpowiednio zajmą
fernandez pisze:szarmanccy, eleganccy i mili panowie nie płacą za seks
nie? zdziwiłbyś się pewnie

Moderator: modTeam
passion_flower pisze:nie oznacza że będzie taki dżentelmen traktował ją w łóżku jak damę.
fernandez pisze:szarmanccy, eleganccy i mili panowie nie płacą za seks
Martinoo pisze:Jak bedziesz miała 40-stkę, dupe do ziemi i cycki do pasa to takie myśli głowe najść mogą
księżycówka pisze: Ja nigdy nie pojmę jak można płacić (i to tyle) za coś co można mieć za darmo.
crazy_joe pisze:Bo trzeba się urodzić brzydkim i mało pewnym siebie, żeby to zrozumieć. Nie wszyscy mieli tyle szczęścia co ty.
Miltonia pisze:Mati, Andrew, za duzo filmow ogladacie.
Miltonia pisze:To wygodna wymowka facetow, ze prostytutki widac lubia seks.
Mati pisze:i jak nie lubi, to ma wyglądać tak jakby to uwielbiała![]()
Mati pisze:tego oczekuje się od dziwki,
Mati pisze:a jakiś % z nich na pewno lubi się bzykać ze swoimi klientami, niektórymi przynajmniej
Mati pisze:fernandez napisał/a:
dlaczego ?
bo za to jej płacę. jak będę chciał zapłacić za otwór, to sobie kupię sztuczną cipkę, a ja płacę za seks z kobietą
fernandez pisze:Ok, płacisz zatem za złudzenia. Wiesz co, jak lubisz sie łudzić, to idź lepiej na dobry film erotyczny i zonanizuj się w trakcie. Jesteś świadomie niemoralny....
fernandez pisze:Te kobiety są wykorzystywane, a Ty do tego przykładasz rękę.
fernandez pisze:Skąd taka zatem obrona tej fabryki snów ?
Ale póki co nie mamMartinoo pisze:ak bedziesz miała 40-stkę, dupe do ziemi i cycki do pasa to takie myśli głowe najść mogą
Fakt, niektórzy dojrzali jako życiowe niedojdy. Ma mi być przykro?crazy_joe pisze:Bo trzeba się urodzić brzydkim i mało pewnym siebie, żeby to zrozumieć. Nie wszyscy mieli tyle szczęścia co ty.
Na jedno wychodzi....Mati pisze:płacę za seks z kobietą, nie z otworem czy cipką, czy wypiętą dupą.
Mati pisze:fernandez napisał/a:
Ok, płacisz zatem za złudzenia. Wiesz co, jak lubisz sie łudzić, to idź lepiej na dobry film erotyczny i zonanizuj się w trakcie. Jesteś świadomie niemoralny....
płacę za seks z kobietą, nie z otworem czy cipką, czy wypiętą dupą.
księżycówka pisze:Martinoo napisał/a:
ak bedziesz miała 40-stkę, dupe do ziemi i cycki do pasa to takie myśli głowe najść mogą
księżycówka pisze:Mati napisał/a:
płacę za seks z kobietą, nie z otworem czy cipką, czy wypiętą dupą.
Na jedno wychodzi....
fernandez pisze:prostytutka nie jest kobietą, a seks z nią nie jest seksem, tylko rąbaniem drzewa
Martinoo pisze:Jak bedziesz miała 40-stkę, dupe do ziemi i cycki do pasa to takie myśli głowe najść mogą
Mati pisze:płacę za seks z kobietą, nie z otworem czy cipką, czy wypiętą dupą
Mati pisze:nabijam posty
fernandez pisze:prostytutka nie jest kobietą
Mona pisze:Dlaczego nic mi nie wisi, kurde?
Mona pisze:E tam, nie warto płacić...
runeko pisze:Tylko, że licznik postów przy nicku został skasowany jeszcze chyba przed Twoim pojawieniem sie na forum. Nie rozumiem pisania 'dla pisania", które do tematu nic nie wnosi.
runeko pisze:Nie rozumiem dlaczego bronisz tej postawy i hipotetyzujesz wielce, skoro nigdy nie byłeś i nie chcesz byc klientem takiej pani
Miltonia pisze:
Mati, Andrew, za duzo filmow ogladacie. Prostytutki nie lubia seksu z klientami. Poczytajcie sobie ksiazki o nich, wywiady, prace naukowe (tak, takie tez juz sa).
Miltonia pisze:
albo nie maja umiejetnosci myslec, albo odsuwaja to myslenie od siebie.
fernandez pisze:
szarmanccy, eleganccy i mili panowie nie płacą za seksFilmy typu Pretty Woman to bajka dla naiwnych i ubogich.
runeko pisze:To na pewno te operacje plastyczne
runeko pisze:Ja na przykład daję za darmo Co prawda jednemu od dłuższego czasu ale za darmo
Andrew pisze:Bo co ? bo FERNANDEZ tak napisał ? nie zozsmieszaj mnie , ja wiem ze płacą ! i wiem ze prostytutkom ! i nie koniecznie ją bzykają , czasem tylko na kawe, czy obiad zabierają , ale ty pewnie wiesz lepiej
Andrew pisze:prac byc moze naukowych, ktorych jednak negowac ja nie zamierzam , ale ktore dla mnie są o kant dupy rozczas bo pzreciez nie stanowią o WSZYSTKICH prostytutkach, a zaledwie o grupie nad która ktos rozłozył badania - i tyle![]()
Andrew pisze:Moja opinia wyrazona nie opiera sie na zadnym filmie
endriuł pisze:I tu sie mylisz - wszystko zalezy od klienta ! Jesli bedzie to prosty napalony ryl - to lubienie tego jest naprawde dla niej ciezkie, ale jesli to jest szarmancki elegancki Pan w dodatku miły, to sex moze dla niej byc całkiem całkiem.
Mia pisze:a na czym?
Znam jedną osobą, z moich bliskich znajomych, która z takich usług korzystała - i miło je wspomina, też upierając się, że dziewczyna miała z tego przyjemność. Pewnie bywa i tak. Ale tu chodzi o większość.
Andrew pisze:Czyli Ta osoba to facet...widzisz a ja znam ta druga stronę
Andrew pisze:to po co mam czytac owe dla mnie dyrdymały ?
Andrew pisze:a badania wiem jak sie pzreprowadza. <browar>
Andrew pisze:wszak kazdy robi to co lubia ty lubisz robic to co robisz ? wiec dlaczego zakladasz iż one np. NIE ?
Jesli bedzie to prosty napalony ryl - to lubienie tego jest naprawde dla niej ciezkie, ale jesli to jest szarmancki elegancki Pan w dodatku miły, to sex moze dla niej byc całkiem całkiem.
trueboy pisze:Nie widzę w tym nic złego...Najistotniejsze jest to czy facet jest na tyle zdesperowany i twardy psychicznie, że przyjmie taką wizytę jako zwykły seks czy nie da rady?Jeśli da to OK. Jeśli nie to wtedy tacy żałują ,że tak postąpili.
Każdy z nas inaczej odczuwa różne "rzeczy"....
fernandez pisze:prostytutka Ci powiedziała ?
Mia pisze:Ganisz kogoś, za dokładnie taka sama postawe jak sam prezentujesz - bo Twoje zdanie, Twoja opinia, jest tą lepszą. O prostytutki, nie będę się spierać, nie pracuje w burdelu, nie znam nikogo, kto z takich usług regularnie korzystał
Andrew pisze:to po co pyszczysz w temacie ? w tej kwesti ? co chcesz udowodnic ? Badania ? co mnie jak pisalem , tu nie jest temat o badaniach ....
Andrew pisze:Nic podobnego i szkoda, ze tego nie widzisz !
Miltonia pisze:Taka prace wybieraja kobiety o specyficznej psychice, czesto molestowane w dziecinstwie, albo w inny sposob traktowane przedmiotowo, pozbawione mozliwosci odczuwania uczuc wyzszych.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 249 gości