Seks grupowo
Moderator: modTeam
karolinam pisze:Hmmm Ja probowalam sexu grupowego tz Ja i 3 chlopakow i musze powiedziec ze bylo mi super! Moze najpierw sprawdzcie jak to jest we 3 czy 4 a dopiero po tem piszcie o tym wszystkim!![]()
widzę, że normalnie pani expert <uklony> lol
dla mnie to nie jest seks grupowy tylko jazda w kolejarza haha
[ Dodano: 2005-05-31, 16:38 ]
lollirot pisze:Hardcore, uwazaj, kolega opowiadal kiedys jak zaklinowal sobie fiutka w butelce po plynie do kapieli <boje_sie> eheheh
OMG czytaj posty uważniej.... a tego komentować już nie będę
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

susanne pisze:Hm... a w takim razie co jest dobre?
habicik
nie noj
jak ktos chce to prosze bardzo
ale w tym wieku...
krzyniu pisze:e tam nie trzeba kolekcjonowac mocne wrazenia:)
jestem za ale tylko jesli chodzi o inne wrazenia
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
- Sir Charles
- Weteran
sekszenie sie w 3 czy 4 moze byc niebezpieczne ale nie musi - lazenie po pijaku po takielunku raczej jest glupie- sam sie proszisz
karlionam ma racje - zeby sie wypowiadac o czym trzeba tego sprobowac
tymczasem wiekszosc tu offtopicuje paskudnie piszac ze oni nigdy by tego nei sprobowali - pisza to po X razy w watku - problem w tym ze to nie o tym watek hehe
sekszenie sie w 3 czy 4 moze byc niebezpieczne ale nie musi - lazenie po pijaku po takielunku raczej jest glupie- sam sie proszisz
karlionam ma racje - zeby sie wypowiadac o czym trzeba tego sprobowac
tymczasem wiekszosc tu offtopicuje paskudnie piszac ze oni nigdy by tego nei sprobowali - pisza to po X razy w watku - problem w tym ze to nie o tym watek hehe
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
w analu tez wiekszosc osob tego nie robila

tam wiedzialem co mi grozi
a przy sexie grupowym jest duze ryzyko zarazeniem HIV'em itp
nie powiesz mi yba ze bys mial stalych i wiernych partnerow do sexu grupowego...
a nawet 2 - zwazane przy maszcie w jednen prosty odcinekBender pisze:kurek - bom ?
sex grupowy jest o wiele bardziej niebezpiecznyBender pisze:sekszenie sie w 3 czy 4 moze byc niebezpieczne ale nie musi - lazenie po pijaku po takielunku raczej jest glupie- sam sie proszisz
tam wiedzialem co mi grozi
a przy sexie grupowym jest duze ryzyko zarazeniem HIV'em itp
nie powiesz mi yba ze bys mial stalych i wiernych partnerow do sexu grupowego...
ja rozumiem seks grupowy: 2 kobiety, 2 facetów, a co to za seks grupowy 1 kobieta i 3 facetów..... po prostu jeden skończy, drugi wchodzi, a potem kolejny? czym się to różni od zwykłego seksu z jedną osobą? niczym szczególnym! a nawet powiem wam, że pewnie gorzej, bo facet jak już trzeci raz dochodzi pod rząd to już kotłuje, że nie ma zmiłuj, a jak 3 raz przyjdzie gość dla którego to jest pierwszy raz pod rząd to będzie to trwało w sumie 10 minut
w dodatku uważam, że takie prowadzenie się nie tylko w wieku 17 lat (sic!) jest bardzo naganne i nie ma się czym tutaj chwalić! w zasadzie to mnie to obrzydziło, bo jakbym np. dowiedział się że moja obecna kobieta robiła to naraz z 3 gościami to bym na pewno z nią nie był.
w dodatku uważam, że takie prowadzenie się nie tylko w wieku 17 lat (sic!) jest bardzo naganne i nie ma się czym tutaj chwalić! w zasadzie to mnie to obrzydziło, bo jakbym np. dowiedział się że moja obecna kobieta robiła to naraz z 3 gościami to bym na pewno z nią nie był.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

Ja mialam okazje to robic z 2 facetami.wiec za pierwszym razem jeden we mnie wszedl a drugiego zaspokajalam oralnie.natomiast za 2 razem kazdy wzedl w jedna z dziurek.co prawda to troche bolalo ale takiego orgazmu nigdy wczesnej nie przezylam.jest to swietna sprawa ale tylko niektorzy sie do tego nadaja.pozatym rodzi to pewne konflikty itp.dlatego wazne jest zaufanie
Hardcore pisze: filmach za którymi nie przepadam...
Hardcore, ale z ciebie Hardcore <brawo1>
Hardcore pisze:w dodatku uważam, że takie prowadzenie się nie tylko w wieku 17 lat (sic!) jest bardzo naganne i nie ma się czym tutaj chwalić!
w 100% sie z toba zgadzam
a mi sie wydaje ze tu wazna jest milosc a dokladniej jej brakAsica pisze:dlatego wazne jest zaufanie
ale kazdy ma inne pojecie milosci
moze ty masz takie ze sex nie z twoim partnerem jest ok
Valpurgius pisze:Krystian skąd Ty mieszkasz? Pani z "Pamięci Absolutnej" też miała 3 cyce. Przecież jest pełno tricków, fotomontaży itd a Ty we wszystko co zobaczysz wierzysz? A jak Ci pokaże filmik gdzie baba ma 4 pindy to też uwierzysz że to odchył natury czy jak? Czy aby na pewno wiek, który widnieje pod Twoim nickiem jest Twoim prawdziwym wiekiem?ROTFL
...
Fotomontaż?
tam sa 2 kobity ale nie naraz
mi to i tak na fotomontaz wyglada
szczegolnie finisz
krystian-> http://www.dziewulscy.home.pl/index.htm
mi to i tak na fotomontaz wyglada
szczegolnie finisz
krystian-> http://www.dziewulscy.home.pl/index.htm