Co robić, żeby "mały" nie spał ?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

beejot
Początkujący
Początkujący
Co robić, żeby "mały" nie spał ?

Postautor: beejot » 17 kwie 2005, 12:04

Witam!
Napisze coś, czego pełno na tym forum już jest, ale ... nigdzie nie znalazłem odpowiedzi/raczy czy jak by to inaczej nazwać na mój problem ...
Sprawa wygląda tak, że: Ja chce, ona chce a mój "mały" mówi nie!
Nie pomaga ani błaganie ani najróżniejsze metody na obudzenie go, mały się buntuje i zamiast stać woli sobie poleżeć ...
Są momenty, że nagle się obudzi, cały zadowolony zakładam gumę i pach... on znowu śpi... •mam naprawdę bardzo atrakcyjną dziewczynę;
•nie masturbuje się (gdzieś na forum czytałem zeby przestać to robić)...
Czemu on nie chce?
PS. Mam zamiar się wybrać do lekarza, tylko cholera mam małą trmę przed tą wizytą :(
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 17 kwie 2005, 12:26

a moze tak niech ona sprobuje oralnie ??
W ogole sie nie masturbujesz... :547: ?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 kwie 2005, 14:19

I to wlasnie dlatego !! brak masturbacji prowadzi do zgonu!!! a organ nie uzywany zanika ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
beejot
Początkujący
Początkujący
Postautor: beejot » 17 kwie 2005, 14:31

Nie to że w ogóle, ale w jakims temacie ktos mial podobny problem i poradziliscie zeby zaprzestał machania łapom, no to sobie pomyslalem "moze i mi to pomoze" ... no i od jakiegos czasu nie trenuje bicepsa...ale nie pomogło
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 17 kwie 2005, 14:32

Mozesz sprubować np: Jedzenia więcej jajek np kogiel mogiel z samych żółtek. Z cukrem i kakałem :] Pomaga!! Od rana będziesz łażił nabuzowany :D
Ps. to ja miałem ten problem ale nie poradze co zrobic zeby go rozwiązać bo sam tego nie zrobie ...
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Pogosia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pogosia » 17 kwie 2005, 14:40

a może po prostu przestać myśleć "stanie, czy nie stanie?" i skupić się na przyjemności... :DDD
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
Awatar użytkownika
zielony kot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zielony kot » 17 kwie 2005, 15:49

ot, pogosia ma racje. nie stresic sie za bardzo. nie czekac. a jeszcze lepiej- zalozyc ze bedzie petting, a nie seks. a noz i seks sie uda? a jak nie- i tak bedzie fajnie. bo mam wrazenie, ze to przez stres i wyczekiwanie, az przyjaciel stanie, ten wstawac nie chce.

a ja bym sprobowala oralnie, jak tu juz bylo mowione...
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 17 kwie 2005, 16:40

zielony kot pisze:nie stresic sie za bardzo. nie czekac. a jeszcze lepiej- zalozyc ze bedzie petting, a nie seks. a noz i seks sie uda? a jak nie- i tak bedzie fajnie. bo mam wrazenie, ze to przez stres i wyczekiwanie, az przyjaciel stanie, ten wstawac nie chce.

Swieta racja. Moj chlopak tak sie przejmowal na poczatku i caly czas opadal. Pozniej podszedl to tego luzniej, nie bylo zalozenia seksu, po prostu tak jakos wyszlo.
beejot
Początkujący
Początkujący
Postautor: beejot » 17 kwie 2005, 18:10

"trzeba sie wyluzowac" ... zobaczymy co z tego wyjdzie, dzieki :]
SET
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: SET » 18 kwie 2005, 10:22

Racja nie spinaj się tak bardzo i nie myśl czy bedzie stał czy spał .I nie myśł czy bedzie bzykanie i kolejna klapa .

Może zrócie sobie jakiegoś spontana :). I bardziej koncentruj się na partnerce a nie małym , jak zobaczysz że ona iskrzy i się nakręca to ty sam też sie nakręcisz tylko pamiętaj spokój bez nerwów
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 18 kwie 2005, 11:04

Pogosia pisze:a może po prostu przestać myśleć "stanie, czy nie stanie?" i skupić się na przyjemności...

Wiesz powiem tobie ze to w sytuacjach extremalnych np zakłądanie gumy nie działa !!

Well...

Why is the man...

SET
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: SET » 18 kwie 2005, 11:23

Krzych(TenTyp) pisze:
Pogosia pisze:a może po prostu przestać myśleć "stanie, czy nie stanie?" i skupić się na przyjemności...

Wiesz powiem tobie ze to w sytuacjach extremalnych np zakłądanie gumy nie działa !!

a od kiedy zakładanie gumki to taki wyczyn :) ? denerwujesz się podczas zakładania gumki ? czy może to dla ciebie krępujące ? jeśłi tak to żle . Może rób to razem z partnerką ona też powinna to umieć robić a jeśli nie umie to nauczycie się razem i nie będzie po problemie .
Awatar użytkownika
SANCHEZ
Bywalec
Bywalec
Postautor: SANCHEZ » 18 kwie 2005, 14:51

Mam ostatnio ten sam problem (srednio raz na 5 zblizen z moja dziewczyna) i jest to frustrujace. Podczas gry wstepnej jest wszystko jak nalezy, a gdy ma juz do czegokolwiek dojsc to moj "instrument" odmawia posluszenstwa. Nawet dotyk dziewczyny wtedy nie pomaga. Dziwne to, bo moja partnerka bardzo mnie podnieca. Tak sie zastanawiam czy to moze zbyt dlugi wstep nie jest tego przyczyna. Po prostu po 1,5 godziny pieszcznia jej przeze mnie staje sie znuzony, zmeczony itd. Czy ktos z was tez ma albo mial taki problem?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 kwie 2005, 15:00

To po co ja tak długo piescisz ???? 1,5 h ??? to albo zle to robisz , albo Ona jest mało podatna , moja juz po 15 minutach jak ją pieszcze by sie wsciekła jak bym jej go nie włozył !! :564:
Awatar użytkownika
SANCHEZ
Bywalec
Bywalec
Postautor: SANCHEZ » 18 kwie 2005, 15:14

Andrew pisze:To po co ja tak długo piescisz ???? 1,5 h ??? to albo zle to robisz , albo Ona jest mało podatna , moja juz po 15 minutach jak ją pieszcze by sie wsciekła jak bym jej go nie włozył !! :564:

Tzn. zapomnialem dodac ze moja dziewczyna jest jeszcze dziewica i narazie nie planujemy rozpoczac wspolzycia. Ona potrzebuje jeszcze troche czasu i takich wlasnie dlugich pieszczot. Wyglada to u nas w taki sposob ze to ja ja pieszcze praktycznie caly czas, a ona ogranicza sie tylko do robienia mi 'tego' raczka, ale juz na samym koncu. I nie wiem, moze dlatego ten schemat mnie juz troche deprymuje i ulatnia sie ze mnie podniecenie. Bo naprawde czuje sie wtedy tak jakbym mial za chwile zasnac, a przeciez do niczego nie doszlo. Nie wiem co jest nie tak.
Aaron

Postautor: Aaron » 18 kwie 2005, 20:54

Chyba każdy ma z tym czasami. Ja już raczej nie mam problemów że mi nie staje albo coś :D to poprosu trzeba się przełamać psychicznie,stres najgorszym wrogiem.
Ja np musze mieć atmosfere, bo inaczej nic z tego. Np całkiem niedawno chciałem coś zdziałeć z dziewczną w knajpie tak przy osobnym stoliku :P mały klipsik albo coś,podczas gdy ona zajęłą się moją kolegą z dołu, a on spał w najlepsze. NIc go nie obudziło. Chyba ta knajpa była niezadobra,albo już za mało czułem. Normalnie to wszędzie się budzi i jest gotowy do pracy. Czasami w różnych głópich miejscach.

Nie bój ziaby, zobaczysz samo minie!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 kwie 2005, 21:08

No a dziewczyny by tak chciały w takim miejscu własnie ..... ale jak jak partner nie moze ???!! :547: :547: :547: :567:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 kwie 2005, 21:11

A moze zbyt sie tym przejmujesz? Olej to. Im bardziej sie bedziesz staral tym efekt bedize gorszy.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 18 kwie 2005, 21:44

A ja mam takie pytanie: czy w momencie snu partnerka nie stara się go obudzić? Przecież to też w jej interesie i działa.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 18 kwie 2005, 21:45

Fajne Mav to sie w ogóle nie będę starał to będzie najlepiej ;)
U mnie najgorsze jest to ze prubowałem 1 jedyny raz który był niczym tonący czerony październik. A już od 2 miesięcy nawet nie widziałem na oczy sutka :D
Przesrane. :/ nawet niema opcji sprawdzić sie ponownie....

Well...

Why is the man...

beejot
Początkujący
Początkujący
Postautor: beejot » 18 kwie 2005, 23:36

Kiedyś uslyszalem takie stwierdzenie ze cos jest "proste jak j.e.b.a.n.i.e" - sorry ze mięsem rzucam ale tak to ktos wymyslil - i nie powiem do niedawna myslalem ze to wszystko jest banalne, a tu kurde psikus straszny ... pocieszanie sie tym ze nie tylko ja mam podobny problem jakos nie skutkuje, mam cholera "spiącego krolewicza" w gaciach i kicha wielka!
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 19 kwie 2005, 11:19

Przestań w ogóle myśleć o tym "królewiczu", to nie jest metoda na wzwód. Patrz na dziewczynę i myśl o niej, o tym co by tu jej zrobić i już - jesteś wzrokowcem, twój maluch sam się obudzi.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 19 kwie 2005, 12:45

No ale wiesz on właśnie nie może jej zrobić ;) ALe faktycznie jest wiele innych opcji, Ale tak samo jak nie można myśleć tylko o sobie, idzie to też w drugą stronę.

Well...

Why is the man...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”