poddanie się.......na czułości
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Pomóżcie mi!!od jakiegoś miesiąca kocham się z moim chłopczykiem...on jest moim pierwszym partnerem...ale ja nie jestem jego 1 partnerką...jest juz doświadczony seksualnie...i właśnie w tym jest problem...on jest cudowny, ciągle mnie pyta czy wszystko ok...i bardzo mnie podnieca...tylko, że w któryms momencie,,,ja zamiast poddac się jego dotykowi, pieszcotom ja zaczynam ANALIZOWAĆ i mysleć co zrobić, zeb było super!!....i wszytsko tym psuje:(a najgorsze jest to...że nie mam orgazmu...i to jego bardzo boli...bo on chyba odbiera to tak...ze nie potrafio mnoie do niego doprowadzić:(....a tak nie jest!!co ja mam zrobić??!!tak bardzo go kocham i chcę zeby nasz seks był ekscytujący!!!! :567:
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
a ja mam takie zdanie że skoro Twoj chłopak nie potrafi zrozumieć że nie masz orgazmu bo na to jeszcze za wcześnie i mu to przerszkadza to znaczy że jest trochę... egoistą!!!
bo gdyby wiedział że zadawala sexualnie swoją partnerkę to czuł by się prawdziwym mężczyzną
a przecież wiadomo że trudno jest kobiecie osiągnąć orgazm
szczególnie niektórym i szczególnie na początku współżycia
naucz się czerpać z samego sexu przyjemność i wtedy wyda Ci sie on ekscytujący
orgazm sam przyjdzie
bo gdyby wiedział że zadawala sexualnie swoją partnerkę to czuł by się prawdziwym mężczyzną
a przecież wiadomo że trudno jest kobiecie osiągnąć orgazm
szczególnie niektórym i szczególnie na początku współżycia
naucz się czerpać z samego sexu przyjemność i wtedy wyda Ci sie on ekscytujący
orgazm sam przyjdzie
-
- Zaglądający
- Weteran
Ewuniu , posluchaj serca, w takich wytuacjach nie mysli sie glowa : D
Najwazniejsze jest przełamać tą bariere, bo jesli jej nie przełamiesz to ciezko bedzie osiagnac orgazma.
Orgazm... ja zawsze powtarzam, ze pierwszy raz to trzeba sie uprzec i za wszelka cene- oczywiscie na tyle zeby było to przyjemne. Niech sie skoncentruje kilka razy na orgazmie a nie na sexie!
Najwazniejsze jest przełamać tą bariere, bo jesli jej nie przełamiesz to ciezko bedzie osiagnac orgazma.
Orgazm... ja zawsze powtarzam, ze pierwszy raz to trzeba sie uprzec i za wszelka cene- oczywiscie na tyle zeby było to przyjemne. Niech sie skoncentruje kilka razy na orgazmie a nie na sexie!
RADZE CI ZAPODAJ INNEGO ZAGANIACZA NIECH POGONI TWOJA CNOTE JESLI OCZYWISCIE MA OCHOTE !! Koles norma ty tez calkiem dopasowana chodz wydaje mi sie ze nie wyluzowana Bez stresu i zbednego okresu!! Orgazm przyjdzie SAM koles nie wytrzyma i pujdzie Tam !( gdzie kobieta bedzie mu sciemniac jaki to z niego nie OGIER) hehe zartowalem sobie zycze powodzenia koles niech zrozumie ze nie mozesz tak szybko osiagac pelni szczescia bo to jeszcze nie twoj czas chwile poczekaj a przyjdzie wszystko samo ! A narazie pelen luz i smaz z nim ale to juz !
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Zaglądający
- Weteran
- Zaglądający
Ewunia zapomnij o cały otaczajacym Cie świecie, mysl o tym co facet z Toba robi, baw się razem z nim. Poddaj sie jego pieszczota i mysl o tej przyjemnosci , a orgazm przyjedzie na pewno...
P.S zycze cudownych podniet i wspaniałego orgazmu...
P.S zycze cudownych podniet i wspaniałego orgazmu...
"Szukaj tego co jest tak ważne, bez czego życie staje się nie ważne..."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”