Brak pociagu fizycznego...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 lut 2005, 10:24

Ale czesc badan, jesli nie wszystkie stwierdzaja ze feromony jedynie moga pomoc podswiadomosci.
Awatar użytkownika
woman
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: woman » 09 lut 2005, 13:23

Może Twoja koleżanka kocha w nim poczucie humoru, inteligencję, może odbrze im się romawia... Ale to jest bardziej przyjaźń. Jeśli mówimy o miłości to pociąg fizyczny musi być... Nie powiem, że na pierwszym miejscu, ale przecież przede wszytkim od tego się zaczyna związek.
Myślę, ze jeśli do teh pory nie czuje do niego żadnego pociągu, to ciężko będzie. Przecież pociągu nie można się nauczyć. On po prostu jest, albonie. Chyba powinna jak njaszybciej zakończyć ten związek, bo z czasem ten problem zacznie rosnąć co raz bardziej i bardziej- a wtedy rozstanie bedzie bolało znacznie mocniej
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 09 lut 2005, 15:19

A z poprzednimi facetami było inaczej? Podniecali ją tak naprawdę porządnie?
Może ona ma jakiś problem z libido - no bo tak: on jej nie kręci, więc ona unika seksu - ale chyba go nie zdradza co? - a jeśli nie to dziwne że młoda kobieta tyle czasu wytrzymuje bez bzykania. Nie ma jakiejś takiej nieukierunkowanej ochoty na seks po prostu, jeśli już nie na tego konkretnego faceta? Przecież kobiety też takową odczuwają.
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 10 lut 2005, 23:02

no w tym wlasnie rzecz ze poprzedni facet pociagal ja fizycznie...i bylo jej z nim w lozku super.....

I z cala pewnoscia nie zdradza swojego chlopaka :)

ja tez mysle ze to bardziej przyjazn z jej strony,ale chyba ona sama do konca nie chce tego zrozumiec wiec ja tu tym bardziej nic nie moge

dziekuje wam za odpowiedzi :) :564:
Awatar użytkownika
ona bez nicku
Początkujący
Początkujący
Postautor: ona bez nicku » 10 lut 2005, 23:50

sytuacja rzeczywiście niezdrowa i trzeba szybko coś z tym zrobić, najlepiej w ogóle sie zasnawić czy oni są razem z miłości czy przyzwyczajenia, pociąg fizyczny musi być w każdym związku bo inaczej sex nie da im przyjemności,

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”