A CO POWIESZ NA TO ; Powiedzialem kiedys lasce ze byla slaba w temacie Franczyzny tak ulubionego dla wielu zjawisko!!! Wiec Kiedy to jej powiedzialem i wyjasnijlem to Czlowieku jak bylo a jak to sie dowiesz kiedys jak bedziesz szczery w takich tematach z kobietami i powiesz czego potrzebujesz ! a jesli chodzi o ta laske ktora napisala ze by sie obrazila jak by ktos jej powiedzial ze jest slaba TO wiesz co kochana Musisz miec jakies dziwne zycie bo boisz sie prawdy a w glebi duszy mozesz sobie zdawac ze jestes KLODA !! SZCZEROSC LUDZIE SZCZZEROSC !! k*** BEZ LISKOW ! BO W PEWNYCH SPRAWACH ....... ;p;p
Zacznijmy od tego, ze nie klnij, może tak do ciebie ktoś mówi,a le ja sobie nie życze aby ktoś "rzucał mięsem". Jeśli mach chęć, to mów sobie jak chcesz, ale nie pisz tego, błagam, bo to źle o tobie świadczy.
Ponadto nie jestm jak kłoda, wręcz przeciwnie, jestem raczej kocicą ( w sumie jestem lwiczka). Ponadto, nie mów do mnie kochana, bo nie znasz mnie.
Po wtóre, nikt nie mówi aby kłamac w żywe oczy, ale mowa jest o nie ranieniu cudzych uczuć. Czasem warto nie jechać kogoś, bo nie potrafić kazdy moze, ale sztuka pokierować nim tak aby nauczył się. moze to trudno To Tobie pojąć, ale taka jest prawda. Czasem warto przemilczeć coiś, albo delikatnie komuś powiedzieć, ze nie było super. liczy się sposób. Nie problem kogoś zbluzgać, ale sztuka komuś wytłumaczyć co jest nie tak. Jeśli z kimś decyduje się człowiek kochać, to raczej nie chce go ranić, no chyba, ze ty kochasz sie aby "zaliczać" (ale wtedy zalecałabym wizyte u jakiegoś lekarza)