Moderator: modTeam
Student pisze:A moj najgorszy to chyba ten pierwszy. Na poczatku niedosc ze mi stanac nie chcial ze stersu , partnerka byla "jak kloda" ,a jak juz stanal i zaczelo sie to po 6 ruchach byl koniecCalkowita porazka
marinka pisze:Najgorszy seks dla kobiety jest wtedy gdy partner na niej to wymusza...nię chodzi nawet o to czy oni są razem...uogólniem temat ale dla mnie to jest najgorszy seks! :550:
porter79 pisze:kilka lat temu mieliśmy z kumplami zdrowa imprezę nad jeziorem , będąc już dostatecznie pod wpływem alkocholu położyłem się w samochodzie na przednim siedzieniu i kimałem z lekka , przetrzeźwiałem kiedy zobaczyłem że mam spodnie opuszczone do kolan a na mnie siedziała pewna dziewczyna, wszystko byłoby spoko gdyby nie fakt że urodą nie grzeszyła wyrwałem z tego samochodu jak poparzony...a na drugi dzień miałem takiego moralniaka że spedziłem go na klęcząco przy sedesie...do dzisiaj jak sobie przypomnę to jakoś mi samopoczucie nawala(nie zapomne tego do końca życia ..a fuu)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 241 gości