paluszki

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Amelia

paluszki

Postautor: Amelia » 09 sty 2005, 20:58

siedzę na forum od ponad 2,5 h. szukam i szukam konkretnych informacji na interesujacy mnie temat:
"czy można starcić błonę dziewiczą poprzez zabawę paluszkami?".
młoda jestem, niewiele jeszcze wiem :P dotychczas myślalam, że nie jestem już dziewicą (sama się dziwiłam, że tak jakoś szybko, łatwo i w ogóle :547: ) bo od jakiś 5-6 miesięcy mój chłopak pieści mnie na różne sposoby (wiadomo o co chodzi ;) ) ale nie uprawialiśmy jeszcze seksu. no i myślałam, że "problem" (z wielką ironią w głosie :P ) mam z głowy. no bo przecież męski palec jest długi i w ogóle. aż tu któregoś dnia przeczytałam, że "to może zdziałać" tylko penis. no i szok. co teraz?
więc jak to jest?
tak, wiem, że różne są typy błon dziewiczych. zaraz pewnie co poniektózy wyskoczą mi żebym poszła do ginekologa. może to i jest rozwiązanie, ale myślę, że najlatwiejsze. a ja już jestem taka, że utrudniam sobie życie :P i wole powolutku ale do skutku.

czekam na jakieś fachowe rady ;) no nie, bez przesady. ale czy po moim poście możecie coś stwierdzić? jeśli potrzebne są jakieś dodatkowe informacje to napiszcie, odpowiem :)
karol

Postautor: karol » 09 sty 2005, 21:13

Wez lusterko , mocne siatło do tego i sama zobaczysz , błone zapewne masz naderwaną , skoro Ci tam wkładał paluszki , ale też mógł ja przerwac całkowicie w zaleznosci ile paluszków tam wkładał i jaką miałaś błone , choc nie sadze by była cała juz zrewana ,Dziewicą jestes , bo sie jeszcze nie kochałas ! wszystko kto jak pojmuje dziewictwo , bo jak ktos kojazy ja z błoną , no to mamy problem , ale jak z pierwsza inicjacją to cos innego ! Zreszta po co Ci to wiedziec ??? bedziesz sie z nim kochać , to sie samo wyjasni ! :564:
Amelia

Postautor: Amelia » 09 sty 2005, 21:44

wiesz, w sumie to mi na tej błonie zbytnio nie zależy :P
utrata dziewictwa, jako takiego, jest dla mnie związana ze współżyciem poraz pierwszy. no wkońcu o chłopakach mówi się, że są prawiczkami a nie mają żadnych błon itp. (tym to dobrze :P )
a po co mi to wiedzieć? hm, z ciekawości chyba. poza tym jakoś tak się do tego przywiązałam. nie no, żartuję :) po prostu wolę wiedzieć, czy przygotować się psychicznie na ból za tym pierwszym razem, czy nie. a nie, że nagle "podczas akcji" (sorki za mój dzisiejszy mało poważny ton wypowiedzi, ale mam naprawdę zajefajny humorek :D ) myślę sobie: "czemu to do cholery tak boli?!". :566:
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 sty 2005, 23:25

Może zajrzyj do topicu "Co z tą błoną?" ?
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 09 sty 2005, 23:44

A ja właśnie zajadam się paluszkami... solonymi :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 09 sty 2005, 23:49

Hardcore pisze:A ja właśnie zajadam się paluszkami... solonymi :D

no to zes sie idealnie wypowiedzial w temacie :P :564:
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 09 sty 2005, 23:56

charlie81 pisze:
Hardcore pisze:A ja właśnie zajadam się paluszkami... solonymi :D

no to zes sie idealnie wypowiedzial w temacie :P :564:

no ty również :D hehe
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Amelia

Postautor: Amelia » 10 sty 2005, 18:51

mmm, dyskusja wrze :P
a tak apropos tych paluszków.. solonych, to są fuj, nie lubię, ble
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 10 sty 2005, 19:04

o rety,no pewnie ze mozna...zalezy od tego ile tych paluszkow bedzie itp...

troche bez sensu pytanie,przeciez to nie jest tak ze blone mozna pzrerwac tylko i wylacznie penisem....
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 sty 2005, 19:11

no ale jesli mimo tych pieszczot masz dalej blone, z tego co napisalas to ne przywiazujesz wagi do tego zadnej czy ona tam jest czy jej nie ma ;) , a rownoczesnie moze rzeczywiscie lepiej miec problem z glowy no bo po co sie narazac na nieprzyjemnosci przy pierwszym razie... to moze sprobuj jakims urzadzonkiem typu ogorek :566: .. nie wiem...

tylko sie ze mnie nie smiac chcialem doradzic :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 10 sty 2005, 19:27

tylko nie proboj kaszanki przypadkiem,hehehehe
Awatar użytkownika
jaTOja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jaTOja » 10 sty 2005, 19:52

Trzeba po prostu podczas zabawy uważać, podczas zabawy mozna naderwać błone i moze pojawić się troszke krwi, ale również krew moze pojawić sie po prostu od nieostrożnej zabawy =) myśle że 1 paluszek nic za wiele nie zdziala -zalezy od błony ale juz 2 [zaleznie jaka szerokosc] ale 2 mają szerokość mniej więcej męskiego penisa i wtedy jest już większa mozliwość. Zycze milej zabawy =)
Amelia

Postautor: Amelia » 10 sty 2005, 21:05

sprobuj jakims urzadzonkiem typu ogorek
nie no wiesz... moze nie przywiązuje AŻ takiej wagi do mojej błony dziewiczej, ale to raczej kijowo stracić ją z.. OGÓRKIEM :547:

troche bez sensu pytanie
Lady, zadaje takie pytanie bo gdzieś przeczytałam coś takiego. Lepiej zapytać i wiedzieć, niż nie zapytać i nie wiedzieć ;)

jaTOja: jeden paluszek bez problemu wchodzi, z dwoma próbowaliśmy pare razy ale było ciężko. zdarzały się sytuacje, że leciało mi trochę krwi. bardzo się wtedy denerwowałam, bo nie wiedziałam dlaczego :) a teraz wszystko jasne :D dzięki!
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 10 sty 2005, 21:16

no tak wszystkim mozna to zrobic ogorek srubokret łyżką nawet można.....ale mi się wydaje że ta błoa to w ogóle nie potrzebnie zostałą stworzona tylko a nią problem....!
Voodoos>>>green
Amelia

Postautor: Amelia » 10 sty 2005, 21:31

voodoos no żebyś wiedział. chociaż jak kto do tego podchodzi... niektóre dziewczyny bardzo jej "pilnują". ale myślę, że nie o to chodzi. ale dobra, na tej mysli skoncze, bo jak zaczne gadać to długo nie skończe.
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 11 sty 2005, 00:01

nie no,pewnie Amelia,a my jestesmy po to by odpowiedziec :)

Voodos masz racje...cos czesto pojawiaja sie problemy z blona...dobrze ze mnie ominely :553:
Awatar użytkownika
charlie
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: charlie » 07 lut 2005, 21:01

błona dziewicza jest u kazdej kobiety inna, ma inny kształt a takze umiejscowiona jest w innym miejscu(jedna wyzej druga nizej) i co z tego ze np przerwałbys błone dziewicza palcem!ja uwazam ze dziewczyna traci dziewictwo w momencie odbycia stosunku płciowego! a nie pieszczot! to tak jak z facetami!przecierz zaden facet jest prawiczkiem do momentu współzucia a nie do momentu kiedy pierwszy raz zacznie sie onanizowac!według mnie temat bez wiekszego sensu!ale cózdziewczyna jest młoda i po prostu chce wiedziec!ale skoro napisała ze na błonie jej nie zalezy to ja juz w ogóle nie kumam po jakiego gwinta pisała ten post!!pozdrowionka!dla stałych bywalców,moderatorów,pomysłodawczyni AGNIESZCE jak i wszystkim którzy na tym foum sie znajduja!!
Jeśli wiara czyni cuda! trzeba wierzyć że się uda!!!
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 07 lut 2005, 21:50

temat sie pojawil bo dziewczyna jest ciekawa,i tyle.Nie ma tu sensu doszukiwac sie innych motywow :)

pozdrawiam rowniez

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”