Problem z błoną?
Moderator: modTeam
Problem z błoną?
Mam niewielki problem! Chcieliśmy przezyć ten pierwszy raz za pierwszym razem nie mogłem przerwać jej błony wiec zrobilem to jednym palcem lecz nie do konca delikatnie krwawiła! Na kolejnym spotkaniu zrobiłem to 2 było o wiele większe krwawienie i jest dalej niewielkie od 2 dni i nie wiem co robić jak przerwać do końca? Czy jest potrzeba wizyty u ginekologa? Z góry dziękuje za pomoc!
hmm myślę ze sam sobie robisz problem!ponieważ błona dziewicza nie zawsze zostaje przerwana, jak wszyscy wiedza nie każda błona jest taka sama i każda moze mieć inny kształt!!to ze dziewczyna krwawi to raczej normalne!to ze dziewczyna ma błone dziewicza wcale nie oznacza ze jest dziewica, pamiętaj ze dziewczyna traci dziewictwo w momencie kiedy Twój ptaszek wejdzie tam gzie potrzeba!!błona moze byc umiejscowiona np troche wyzej i mozesz jej do konca nie przebic!ale skoro kochaliscie sie to nie widze problemów i myśle ze sam sobie problem stwarzasz!!wizyta u ginekologa staje sie zbędna!a pozatym to podobne tematy jak i pewnie takie same poruszane były juz tu na forum i wystarczyło tylko poszukac!!pozdrawiam!!
Jeśli wiara czyni cuda! trzeba wierzyć że się uda!!!
RANY PALCE WKŁADAJĄ
w nosie sobie nimi podłubaj (sorki ale nie mogę , normalnie sie denerwóję , po co
chyba za stary jestem juz sie tu nie nadaje :547: )
:564: :564:
Twa dziewczyna ma stracic dziewictwo z Tobą czy z Twoimi palcami ! ja jako starej daty facet jestem stanowczo przeciw takim praktykom , wiec wybaczcie jesli was to młodych razi , ale mam wrazenioe jak czytam takie posty iz prosto z piaskownicy do sexu zmierzacie ! CZŁOWIEKU
to musi byc cały swojego rodzaju ceremoniał , czy ty ja piescisz , czy wiesz co to gra wstepna ? juz spowodowałes ze bedzie sie bała podejscia kazdego kolejnego ! teraz trzeba czasu i czółosci
:564:

:564: :564:
Twa dziewczyna ma stracic dziewictwo z Tobą czy z Twoimi palcami ! ja jako starej daty facet jestem stanowczo przeciw takim praktykom , wiec wybaczcie jesli was to młodych razi , ale mam wrazenioe jak czytam takie posty iz prosto z piaskownicy do sexu zmierzacie ! CZŁOWIEKU

Nie kochaliśmy się jeszcze w tym problem chcemy tego bardzo ale włożyłem 2 palce i nie wiem co robić dalej! Chce zrobić przerwe by się przełamała psychicznie!
hehehehe jak włozyłes te palce to je wyjmi bo z nimi na pewno nie bedziecie mogli sie kochac...........
Palcami tego nie zorbisz. Bedizesz ja tylko meczyl co jakis czas nadrywajac blone!
a poza tym dzieki twoim paluszkom dziewczyna moze nabawic sie bardzo nieprzyjemniej dolegliwosci np nadzerki!!!
nadzerka to nic innego jak stan zapalny tzn nagromadzenie bakterii powoduje ze dziewczyna odczuwa baardzo nieprzyjemne dolegliwosci typu swiad i niestety nie jest to przyjemne ,wydzielina ma wtedy konsystecje twarozka!!na szczescie jest łatwo zwalczyc te infekcje,ale co sie dziewczyna nameczy to sie nameczyze co jakiej nadzerki? o co w tym chodzi? Jakei sa tego objawy?
Jej... nie panikuj tak od razu. Powoli. Wizyta u lekarza... a dlaczego nie, szczególnie jak krwawi. Tam dowie sie wiecej, ale może się okazać, że zabieg wcale nie będzie potrzebny. I odczekajcie trochę, niech ją przestanie boleć. Rozgrzej ją, rozpieść... nic na skróty. Powodzenia
Ostatnio zmieniony 08 sty 2005, 21:10 przez lilith, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Weteran
agata pisze:Nie kochaliśmy się jeszcze w tym problem chcemy tego bardzo ale włożyłem 2 palce i nie wiem co robić dalej! Chce zrobić przerwe by się przełamała psychicznie!
hehehehe jak włozyłes te palce to je wyjmi bo z nimi na pewno nie bedziecie mogli sie kochac...........
buahahaha dokladnie mialem ten sam obraz
tak to jest zapytac sie o cos na forum! wysluchac dobrej rady! Chciec pomocy a tu wszyscy sa przeciwko bo sa wyzsi bo maja to za soba!! inteligencja zchodzi na psy...
spokojnie!!przeciez nikt nie chce robic sobie z ciebie i twoich problemów zartów...po prostu tak to smiesznie troche napisałes i tak jakos sie skojarzyło
Spokojnie, bro. Przede wszystkim - odpuść trochę temat. Idźcie do kina, na spacer - trochę przerwy sie przyda. Przynajmniej do czasu, kiedy dziewczyna, niepoganiana, sama zacznie się "wpieszczać". Jak już będziecie bardzo nagrzani, to po prostu to zróbcie.
Smith&Wesson - the original point&click interface
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”