Problem z błoną?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Problem z błoną?

Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 18:54

Mam niewielki problem! Chcieliśmy przezyć ten pierwszy raz za pierwszym razem nie mogłem przerwać jej błony wiec zrobilem to jednym palcem lecz nie do konca delikatnie krwawiła! Na kolejnym spotkaniu zrobiłem to 2 było o wiele większe krwawienie i jest dalej niewielkie od 2 dni i nie wiem co robić jak przerwać do końca? Czy jest potrzeba wizyty u ginekologa? Z góry dziękuje za pomoc!
Awatar użytkownika
charlie
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: charlie » 08 sty 2005, 19:29

hmm myślę ze sam sobie robisz problem!ponieważ błona dziewicza nie zawsze zostaje przerwana, jak wszyscy wiedza nie każda błona jest taka sama i każda moze mieć inny kształt!!to ze dziewczyna krwawi to raczej normalne!to ze dziewczyna ma błone dziewicza wcale nie oznacza ze jest dziewica, pamiętaj ze dziewczyna traci dziewictwo w momencie kiedy Twój ptaszek wejdzie tam gzie potrzeba!!błona moze byc umiejscowiona np troche wyzej i mozesz jej do konca nie przebic!ale skoro kochaliscie sie to nie widze problemów i myśle ze sam sobie problem stwarzasz!!wizyta u ginekologa staje sie zbędna!a pozatym to podobne tematy jak i pewnie takie same poruszane były juz tu na forum i wystarczyło tylko poszukac!!pozdrawiam!!
Jeśli wiara czyni cuda! trzeba wierzyć że się uda!!!
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 19:41

Nie kochaliśmy się jeszcze w tym problem chcemy tego bardzo ale włożyłem 2 palce i nie wiem co robić dalej! Chce zrobić przerwe by się przełamała psychicznie!
Voodoos>>>green
karol

Postautor: karol » 08 sty 2005, 20:01

RANY PALCE WKŁADAJĄ !! w nosie sobie nimi podłubaj (sorki ale nie mogę , normalnie sie denerwóję , po co ?? chyba za stary jestem juz sie tu nie nadaje :547: )
:564: :564:
Twa dziewczyna ma stracic dziewictwo z Tobą czy z Twoimi palcami ! ja jako starej daty facet jestem stanowczo przeciw takim praktykom , wiec wybaczcie jesli was to młodych razi , ale mam wrazenioe jak czytam takie posty iz prosto z piaskownicy do sexu zmierzacie ! CZŁOWIEKU !! to musi byc cały swojego rodzaju ceremoniał , czy ty ja piescisz , czy wiesz co to gra wstepna ? juz spowodowałes ze bedzie sie bała podejscia kazdego kolejnego ! teraz trzeba czasu i czółosci !! :564:
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 20:07

to co maiłem zrobic no napisz mi? jak nie moglem czlonkiem przerwac blony dziewiczej no co? nie dalo sie!!!!!!!!!!!!
Voodoos>>>green
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 sty 2005, 20:24

Wejdz w nia penisem a nie palcami. Musi byc tylko wilgotna i mus pozycja byc odpowiednia. Palcami tego nie zorbisz. Bedizesz ja tylko meczyl co jakis czas nadrywajac blone! Do kitu zupelnie!
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 20:34

teraz juz tak zrobie!!! bardziej sie boje o te krwawienie od 2 dni jest! Czy moze wizyta u ginekologa?
Voodoos>>>green
karol

Postautor: karol » 08 sty 2005, 20:37

Jak najbardziej , bo jesli ma błone siatkowatą a w dodatku jeszcze dosć gróbą , to nie zrobisz tego ! fiutem ! znaczy sie nameczycie sie oboje jak diabli , niech ginekolog blone ponacina ! , wygon ja :564: do ginekologa najpierw zanim cokolwiek bedziecie robic , bo jak mam racje , to kicha !!
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 20:49

Czy to grożnie wygląda? Czy to może operacja czy coś w tym stylu?
Voodoos>>>green
karol

Postautor: karol » 08 sty 2005, 20:53

E tam nawet bolec ja nie bedzie , po prostu nacina blone ! zostawi troche dla twojego małego jak poprosisz zebyś miał tą ucieche zes rozdziewiczył ! , ale jak nie zrobi to tak ze bedzie dobrze ! :564:
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 08 sty 2005, 20:54

Nie kochaliśmy się jeszcze w tym problem chcemy tego bardzo ale włożyłem 2 palce i nie wiem co robić dalej! Chce zrobić przerwe by się przełamała psychicznie!

hehehehe jak włozyłes te palce to je wyjmi bo z nimi na pewno nie bedziecie mogli sie kochac...........
Palcami tego nie zorbisz. Bedizesz ja tylko meczyl co jakis czas nadrywajac blone!

a poza tym dzieki twoim paluszkom dziewczyna moze nabawic sie bardzo nieprzyjemniej dolegliwosci np nadzerki!!!
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 20:58

Hmm to dobre przynejmniej ja bolec nie bedzie!! Pewnie to nic nie kosztuje? A nie ma problemow jak juz jest deliketnie naderwana?
Voodoos>>>green
karol

Postautor: karol » 08 sty 2005, 20:59

Nadrzerki z powodu paluszków ?????? a to Ci dopiero , predzej od prezerwatyw sie tego nabawi !! no chyba ze ktos ma brudne lapy ! ale nie sadze !! ;)

Paluszki zwinne tak , ale nie na tym etapie !!!! :564:
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 21:00

ze co jakiej nadzerki? o co w tym chodzi? Jakei sa tego objawy?
Voodoos>>>green
karol

Postautor: karol » 08 sty 2005, 21:02

Widzisz koego jaka TWA WIEDZA JEST SKĄPA !! nie zawracaj sobie teraz głowy nadrzerka , zapomnij o tym , nie bedzie problemów ze juz troche naderwana ! :564:
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 21:04

wiem ze jest skapa bo dopiero zaczynam ale chcialbym wiedziec co to takiego jest?
Voodoos>>>green
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 08 sty 2005, 21:07

ze co jakiej nadzerki? o co w tym chodzi? Jakei sa tego objawy?
nadzerka to nic innego jak stan zapalny tzn nagromadzenie bakterii powoduje ze dziewczyna odczuwa baardzo nieprzyjemne dolegliwosci typu swiad i niestety nie jest to przyjemne ,wydzielina ma wtedy konsystecje twarozka!!na szczescie jest łatwo zwalczyc te infekcje,ale co sie dziewczyna nameczy to sie nameczy
lilith
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lilith » 08 sty 2005, 21:09

Jej... nie panikuj tak od razu. Powoli. Wizyta u lekarza... a dlaczego nie, szczególnie jak krwawi. Tam dowie sie wiecej, ale może się okazać, że zabieg wcale nie będzie potrzebny. I odczekajcie trochę, niech ją przestanie boleć. Rozgrzej ją, rozpieść... nic na skróty. Powodzenia
Ostatnio zmieniony 08 sty 2005, 21:10 przez lilith, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 21:09

narazie nie ma takich objawów ! jest tylko lekkie krwawienie!
Voodoos>>>green
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 08 sty 2005, 21:11

o boshe jak to wszytsko brzmi :552:

jak to dobrze ze u mnie nie bylo problemow z blona...
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 21:12

a co gdy dziewczyna przyblokowała się psychicznie? Bardzo spinała mięśnie podczas tego!
Voodoos>>>green
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 08 sty 2005, 21:13

agata pisze:

hehehehe jak włozyłes te palce to je wyjmi bo z nimi na pewno nie bedziecie mogli sie kochac...........

buahahaha dokladnie mialem ten sam obraz :D jeszcze dodatkowo ze koles pisze jedna reka bo druga ma w.... :) nie no sorry voodoos ale strasznie sie usmialem... :)
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 21:14

a co gdy dziewczyna przyblokuje sie psychicznie? Ostatnio bradzo spinała mięśnie!
Voodoos>>>green
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 21:16

i tak to jest zapytac sie o cos na forum! wysluchac dobrej rady! Chciec pomocy a tu wszyscy sa przeciwko bo sa wyzsi bo maja to za soba!! inteligencja zchodzi na psy...
Voodoos>>>green
lilith
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lilith » 08 sty 2005, 21:18

no tak, z tym przyblokowaniem psychicznym to inna historia. Sama to mialam ;) Gdzies na forum już o tym było. Przede wszystkim dużo czułości i czasu... i nic na szybko. Nam wyszło jak przestaliśmy się starać "za wszelką cenę"
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 21:21

ja tez juz przystopowalem bo zauwazylem co sie dzieje! Caly czas sie obwiniala ze to jej wina ze nie wyszlo! A ja natomiast widzialem caly czas jej lzy i to mnie dobilo!
Voodoos>>>green
lilith
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lilith » 08 sty 2005, 21:26

Tak, skąd ja to znam. Tez cały czas myslalam, że to moja wina... i czułam się później podle. Ale na szczęście mój Tygrysek jest bardzo wyrozumiały... i dużo ze mną o tym rozmawiał.
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 08 sty 2005, 21:26

tak to jest zapytac sie o cos na forum! wysluchac dobrej rady! Chciec pomocy a tu wszyscy sa przeciwko bo sa wyzsi bo maja to za soba!! inteligencja zchodzi na psy...

spokojnie!!przeciez nikt nie chce robic sobie z ciebie i twoich problemów zartów...po prostu tak to smiesznie troche napisałes i tak jakos sie skojarzyło
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 08 sty 2005, 21:29

Przynajmniej jedna osoba mnie rozumie....dzieki za poparcie! Kazdy z was pewnie musial sobie poczytac zanim to zrobil! Ja tez myslalem ze mi to wyjdze ale nie wyszlo i teraz po prostu chce wiedziec wiecej! jeszcze tu wróce...
Voodoos>>>green
Awatar użytkownika
Samael
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Samael » 08 sty 2005, 21:35

Spokojnie, bro. Przede wszystkim - odpuść trochę temat. Idźcie do kina, na spacer - trochę przerwy sie przyda. Przynajmniej do czasu, kiedy dziewczyna, niepoganiana, sama zacznie się "wpieszczać". Jak już będziecie bardzo nagrzani, to po prostu to zróbcie.
Smith&Wesson - the original point&click interface

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”