prosze o bardzo szybka odpowiedź!!!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
charlie
Zaglądający
Zaglądający
prosze o bardzo szybka odpowiedź!!!

Postautor: charlie » 03 sty 2005, 09:39

pisaliscie na forum juz pewnie nie jeden raz o pieszczotach czy pocieraniu sie przez bielizne!mam jednak nie co inne pytanie! czy istnieje mozliwośc zapłodnienia poprzez pocieranie narządów płciowych (nie chodzi mi o sam stosunek) tylko własnie o dotyk!wiem ze w wydzielinie u chłopaka znajduje sie jakas ilość plemników ale czy podczas gdy członek nie został wprowadzony do pochwy lecz tylko delikatnie ja muskał istnieje możliwosć zapłodnienia?? Proszę się nie smiać, moze dla Was jest to głupie pytanie!prosze o bardzo szybka odpowiedź!!pozdrawiam serdecznie i życzę Szczęśliwego nowego roku!![color=444444][/color]
karol

Postautor: karol » 03 sty 2005, 09:46

Nie ma takiej mozliwosci , jesli juz jest tak znikoma , ze nie warto brac ja pod uwage bo to to samo co igła w stogu siana , nawet wprowadzenie członak do pochwy , ale bez wytrysku w niej nie musi spowodowac zapłodnienia , bowiem do zapłodnienia potrzebna jest dosc duza ilosc plemników , takowej jednak w płynie który sie wydobywa z penisa podczas podniecenia nie ma ! ale jak sie ma pecha to ....? wiadomo o co chodzi ! Nalezy jeszcze dodac iz jak juz by miala dojsc do takiego zaplodnienia w ten sposób to kobieta musiała by miec dni płodne , a przeciez ma ich tylko kilka w calym cyklu i dlaczego ma je miec wtedy gdy Ty akurat masz ochote po pocierac sobie czlonkiem po jej myszce ? temat jak rzeka ! poczytaj wiec o kobietach i ich dniach płodnych !i nie płodnych
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 03 sty 2005, 09:57

Daruj sobie, nie ma szans. Musiałbyś syna nazwać McGyver :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 03 sty 2005, 13:53

a ja chcialem delikatnie poprosic czy moglbys jakos ksywke zmodyfikkowac bo cie beda ze mna mylic...? :/

pozdrawiam :564:
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 03 sty 2005, 13:56

charlie81 jak ciebie mozna z kims pomylic? ;) :564:
a co do tematu to tez nie sadze zeby byla jakas duza szansa, jesli juz to jakis tam czas po przecinku ;) wiec bez stresu :)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 03 sty 2005, 13:58

Elspeth pisze:charlie81 jak ciebie mozna z kims pomylic? ;) :564:

hihihi dzieki straszne Elspeth, nie masz pojecia jak mnie dowartosciowalas :D
czyzbym byl az taki nietuzinkowy? :P :564:
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 sty 2005, 22:05

A ja mogę powiedzieć tyle ze jest szansa znikoma ale zawsze jakaś tam jest . np:
Czysto hipotetycznie:
-Jeżeli chłopak podczas owego pocierania będzie "kropelkował" Chodzi tu dokładnie o wydzielinę która ma na celu zmniejszenie tarcia,A dzieczwyna będzie dostatecznie podniecona i mokra plemniki spokojnie mogą zapłodnić partnerkę.
[znam takie przypadki a dokładnie 1 z własnego otoczenia, a drugi z telewizji]

Więc stary niema sie czym martwić pewnie takie zapłodnienie zdaża się raz na 10 000 takiego typu zbliżeń nie pękaj będzie ok :564:

POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 sty 2005, 22:15

No jasne, jezeli plemniki przebeda jakims cudem kilkanascie cm pochwy w pH ok 5 czyli kwasowym=dla nich zabojczym, potem te dlugodystansowce przeplyna macice (tu juz warunki maja korzystne) i na dodatek ta mala garstka nielicznych wybrancow trafi do odpowiedniego jajowodu... Dajcie mi kupon, skresle 6tke, predzej trafien iz Twa dziewczyna w ciaze zajdzie od tamtego :)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 03 sty 2005, 22:19

Maverick pisze:No jasne, jezeli plemniki przebeda jakims cudem kilkanascie cm pochwy w pH ok 5 czyli kwasowym=dla nich zabojczym, potem te dlugodystansowce przeplyna macice (tu juz warunki maja korzystne) i na dodatek ta mala garstka nielicznych wybrancow trafi do odpowiedniego jajowodu... Dajcie mi kupon, skresle 6tke, predzej trafien iz Twa dziewczyna w ciaze zajdzie od tamtego :)

dlugodystansowce? malo powiedziane... to chyba musialby byc jakis maratonczyk z ekwipunkiem rambo :D
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 03 sty 2005, 23:25

po prostu MACgajwer
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Awatar użytkownika
kroliczek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: kroliczek » 04 sty 2005, 02:25

Prawdopodobnie nie ma sie o co martwic ale ja tez czytalem na necie ze takie przypadki sie zdazaja
Awatar użytkownika
charlie
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: charlie » 04 sty 2005, 10:05

no to świetnie!!widze ze nie ma sie czym martwić!!slicznie dziekuje za słowa otuchy i psychicznego wsparcia!!bardzo pomogliliscie mi a ja tym samym uspokoiłem moja dziewczyne!!jeszcze raz slicznie dziekie!! pozdrawiam!!
Jeśli wiara czyni cuda! trzeba wierzyć że się uda!!!
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 05 sty 2005, 17:42

Al na przyszlosc i tak lepiej nieryzykowac :P. I w ten sposob sie niebawic :>.
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 07 sty 2005, 23:39

nie no,prosze :552:

:)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”