prosze o bardzo szybka odpowiedź!!!
Moderator: modTeam
prosze o bardzo szybka odpowiedź!!!
pisaliscie na forum juz pewnie nie jeden raz o pieszczotach czy pocieraniu sie przez bielizne!mam jednak nie co inne pytanie! czy istnieje mozliwośc zapłodnienia poprzez pocieranie narządów płciowych (nie chodzi mi o sam stosunek) tylko własnie o dotyk!wiem ze w wydzielinie u chłopaka znajduje sie jakas ilość plemników ale czy podczas gdy członek nie został wprowadzony do pochwy lecz tylko delikatnie ja muskał istnieje możliwosć zapłodnienia?? Proszę się nie smiać, moze dla Was jest to głupie pytanie!prosze o bardzo szybka odpowiedź!!pozdrawiam serdecznie i życzę Szczęśliwego nowego roku!![color=444444][/color]
Nie ma takiej mozliwosci , jesli juz jest tak znikoma , ze nie warto brac ja pod uwage bo to to samo co igła w stogu siana , nawet wprowadzenie członak do pochwy , ale bez wytrysku w niej nie musi spowodowac zapłodnienia , bowiem do zapłodnienia potrzebna jest dosc duza ilosc plemników , takowej jednak w płynie który sie wydobywa z penisa podczas podniecenia nie ma ! ale jak sie ma pecha to ....? wiadomo o co chodzi ! Nalezy jeszcze dodac iz jak juz by miala dojsc do takiego zaplodnienia w ten sposób to kobieta musiała by miec dni płodne , a przeciez ma ich tylko kilka w calym cyklu i dlaczego ma je miec wtedy gdy Ty akurat masz ochote po pocierac sobie czlonkiem po jej myszce ? temat jak rzeka ! poczytaj wiec o kobietach i ich dniach płodnych !i nie płodnych
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Weteran
A ja mogę powiedzieć tyle ze jest szansa znikoma ale zawsze jakaś tam jest . np:
Czysto hipotetycznie:
-Jeżeli chłopak podczas owego pocierania będzie "kropelkował" Chodzi tu dokładnie o wydzielinę która ma na celu zmniejszenie tarcia,A dzieczwyna będzie dostatecznie podniecona i mokra plemniki spokojnie mogą zapłodnić partnerkę.
[znam takie przypadki a dokładnie 1 z własnego otoczenia, a drugi z telewizji]
Więc stary niema sie czym martwić pewnie takie zapłodnienie zdaża się raz na 10 000 takiego typu zbliżeń nie pękaj będzie ok :564:
POZDRO 4 ALL
Czysto hipotetycznie:
-Jeżeli chłopak podczas owego pocierania będzie "kropelkował" Chodzi tu dokładnie o wydzielinę która ma na celu zmniejszenie tarcia,A dzieczwyna będzie dostatecznie podniecona i mokra plemniki spokojnie mogą zapłodnić partnerkę.
[znam takie przypadki a dokładnie 1 z własnego otoczenia, a drugi z telewizji]
Więc stary niema sie czym martwić pewnie takie zapłodnienie zdaża się raz na 10 000 takiego typu zbliżeń nie pękaj będzie ok :564:
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
No jasne, jezeli plemniki przebeda jakims cudem kilkanascie cm pochwy w pH ok 5 czyli kwasowym=dla nich zabojczym, potem te dlugodystansowce przeplyna macice (tu juz warunki maja korzystne) i na dodatek ta mala garstka nielicznych wybrancow trafi do odpowiedniego jajowodu... Dajcie mi kupon, skresle 6tke, predzej trafien iz Twa dziewczyna w ciaze zajdzie od tamtego 
- Sir Charles
- Weteran
Maverick pisze:No jasne, jezeli plemniki przebeda jakims cudem kilkanascie cm pochwy w pH ok 5 czyli kwasowym=dla nich zabojczym, potem te dlugodystansowce przeplyna macice (tu juz warunki maja korzystne) i na dodatek ta mala garstka nielicznych wybrancow trafi do odpowiedniego jajowodu... Dajcie mi kupon, skresle 6tke, predzej trafien iz Twa dziewczyna w ciaze zajdzie od tamtego
dlugodystansowce? malo powiedziane... to chyba musialby byc jakis maratonczyk z ekwipunkiem rambo
- Lady_Jesika
- Uzależniony