księżycówka pisze:Nie, to nie jest błahy powód.pracocholik pisze:Błahym powodem jest co najwyżej to że on jest prawiczkiem
A czy jest to powód dyskwalifikujący go jako partnera w takim razie?
Moderator: modTeam
księżycówka pisze:Nie, to nie jest błahy powód.pracocholik pisze:Błahym powodem jest co najwyżej to że on jest prawiczkiem
pracocholik pisze:Albo właśnie dostarczy, tylko wy myślicie inaczej.
Blazej30 pisze:masz odpowiedź
pracocholik pisze:W takim razie, z dwojga złego chyba lepiej żeby wiedziała że jest prawiczkiem?
pracocholik pisze:Ciekawi mnie dlaczego dla kobiet to jest aż taki minus
pracocholik pisze:A czy jest to powód dyskwalifikujący go jako partnera w takim razie?
Dzindzer pisze:pracocholik pisze:Albo właśnie dostarczy, tylko wy myślicie inaczej.
Czemu piszesz do Księżycówki w liczbie mnogiej
Dzindzer pisze:Dla mnie minus bo mam swoje doświadczenia, etap dziewicy zaczynającej miałam 11 lat temu. Nie potrzebuje ucznia, potrzebuje partnerapracocholik pisze:Ciekawi mnie dlaczego dla kobiet to jest aż taki minus
Nemezis pisze:Dzindzer pisze:Nie potrzebuje ucznia, potrzebuje partnera
No dobrze, tylko jak się zmienia partnera, to też w pewnym sensie jest to nauka od nowa (choć niekoniecznie od podstaw)
Nemezis pisze:No dobrze, tylko jak się zmienia partnera, to też w pewnym sensie jest to nauka od nowa (choć niekoniecznie od podstaw)
Mijka pisze:Grunt, że nie trzeba uczyć podstaw, albo samego sposobu inicjowania seksu, uwodzenia kobiety (ja poznając nowego faceta, wolę, żeby to on przejął inicjatywę, kiedy pierwszy raz lądujemy w łóżku, ale czasem tego gorzko póżniej żałuje)
Nemezis pisze:No dobrze, tylko jak się zmienia partnera, to też w pewnym sensie jest to nauka od nowa (choć niekoniecznie od podstaw)
pracocholik pisze:doświadczenie to nie wszystko...
kordon pisze:Moim skromnym zdaniem partnerzy dobierac sie powinni mniej wiecej na tym samym poziomie doswiadczenia w lozku.
kordon pisze:Moim skromnym zdaniem partnerzy dobierac sie powinni mniej wiecej na tym samym poziomie doswiadczenia w lozku.
Blazej30 pisze:zauważyliście że kobiety wolą mężczyzne zajętego? im ma ładniejszą partnerkę tym lepiej. i podobnie jest w sferze seksu
Blazej30 pisze:i podobnie jest w sferze seksu - im partner ma więcej konkurentek z tyloma wygrałam
Wydaje się być łatwo wytłumaczalne - podświadomość mówi, że facet zajęty jest w czymś lepszy od wolnego, a im ładniejsza kobieta jest u jego boku tym więcej może zaoferować.Blazej30 pisze:zauważyliście że kobiety wolą mężczyzne zajętego?
Mijka pisze:Grunt, że nie trzeba uczyć podstaw, albo samego sposobu inicjowania seksu, uwodzenia kobiety
Blazej30 pisze:a może niechęć do prawiczków ze strony kobiet wynika z upodobania tychże do zajęty mężczyzn zauważyliście że kobiety wolą mężczyzne zajętego?
Zwyczajna psychologia i nic więcej. To znany fakt jest przecież, ale nijak ma się do tego tematu, bo tu nie o to bynajmniej chodzi. Tu chodzi tylko o kwestię potrzeb.Blazej30 pisze:zauważyliście że kobiety wolą mężczyzne zajętego?
księżycówka pisze:Dla mnie bycie prawiczkiem byłoby powodem do skreślenia kogoś
Możliwe, że więcej osób niż myśliszDzindzer pisze:Cos czuje, ze mało kto mnie zrozumie
Takich też. Uczenie ich, dostosowywanie do siebie... No dobra - zwyczajnie tresura. Taki "aniołek" we władzy "diabła" i budzące się w nim pod tym wpływem takie instynktyDzindzer pisze:Ale nie takiej anielskiej i dośc konserwatywnej
jest też prześwietnyDzindzer pisze:suczej diablicy
Ale to działa w dwie strony. To, że autor pisze, że ona ma doświadczenie też może znaczyć, że miała raptem 1 czy 2 przez jakiś tam okres czasu i nic więcej. Więc możliwe, że są dokładnie na tym samym poziomie niemal i seks nie będzie żadną przeszkodą. Kwestia tylko zdobycia się na szczerość. Tego właśnie tu nie rozumiem - jak jeśli nam zależy na drugiej osobie można zastanawiać się nad okłamaniem jej w ogóle w takiej kwestii?Dzindzer pisze:Fakt prawiczka można pomylić z takim mało doświadczonym( to, że ktoś spał po dwa razy z 6 pannami nie czyny go doświadczonym).
księżycówka pisze:Takich też. Uczenie ich, dostosowywanie do siebie... No dobra - zwyczajnie tresura. Taki "aniołek" we władzy "diabła" i budzące się w nim pod tym wpływem takie instynkty
księżycówka pisze:Ale to działa w dwie strony. To, że autor pisze, że ona ma doświadczenie też może znaczyć, że miała raptem 1 czy 2 przez jakiś tam okres czasu i nic więcej. Więc możliwe, że są dokładnie na tym samym poziomie niemal i seks nie będzie żadną przeszkodą.
księżycówka pisze:Kwestia tylko zdobycia się na szczerość. Tego właśnie tu nie rozumiem - jak jeśli nam zależy na drugiej osobie można zastanawiać się nad okłamaniem jej w ogóle w takiej kwestii?
księżycówka pisze:To, że autor pisze, że ona ma doświadczenie też może znaczyć, że miała raptem 1 czy 2 przez jakiś tam okres czasu i nic więcej
Dzindzer pisze:A ja piszac tamto miałam raczej na myśli panienkę która ma do urozmaiceń w sypialni podobny stosunek do Teda.
No to przecież właśnie ja tu od początku próbuję wyjaśnić, że jedna może chcieć prawiczka, druga takiego co miał małe doświadczenie, a jeszcze inna co pitolił wszystko co się rusza przez ostatnie lata i nikt nie powinien czuć się gorzej, bo udane życie seksualne nie zależy od tego czy on miał czy nie doświadczenia, ale od tego jak oni się do siebie (a nie do wszystkich wkoło i ich opinii) dopasują.Leśny Dziadek pisze:Poza tym dalej nie rozumiem powodów, dla których miałby robić to gorzej albo czuć się gorzej.
Mylne założenieLeśny Dziadek pisze:po złośliwym skasowaniu pytania przez Ciebie
księżycówka pisze:No to przecież właśnie ja tu od początku próbuję wyjaśnić, że jedna może chcieć prawiczka, druga takiego co miał małe doświadczenie, a jeszcze inna co pitolił wszystko co się rusza przez ostatnie lata
Blazej30 pisze:zauważyliście że kobiety wolą mężczyzne zajętego? im ma ładniejszą partnerkę tym lepiej. i podobnie jest w sferze seksu - im partner ma więcej konkurentek z tyloma wygrałam
Dzindzer pisze:Nie spotkałam się z Tym.
Lata doświadczeń niewiele pomogą, jeśli owa otwartośc, śmiałość i zuchwałość nie będą siedziały w naturze (charakterze) faceta. Jeśli będą - niepotrzebne z kolei lata doświadczeń.Dzindzer pisze:Lata doświadczeń z własna ręka nie zastąpią doświadczeń z kobieta, nie dadzą tej otwartości, śmiałości, zuchwałość.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 296 gości