Wielokroty orgazm u mężczyzny.
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Gangrel pisze:Witam. Tak jak w temacie. Czy wielokrotny męski orgazm jest możliwy ? Czy ktoś na forum posiada taką "umiejętność" ? Jeśli tak w jaki sposób do tego "doszedł" ?
1. Tak jest możliwy.
2. Tak posiadam.
3.Umięjętność zaciskania mięśnia Kregla (bodajze tak się to nazywało). Gdy czuje iż napięcie we mnie narasta, zaciskam mięsien Kregla, jest to naprawdę zajebiste uczucie, mam orgazm( z wytryskiem), po czym kontunuuję i mam następny.Raz zdarzyło mi się mięć 3 podrząd. Jak narazie tylko jeden raz udało mi się do tego dojsc z partnerką podczas oralala, niestety musi Ona znać dobrze Twe ciało i reakacje, aby nie ruszyc nim o dwa razy za dużo bo już będzie po ptokach.
Przy masturbacji w samotnośći zawsze dostraczam sobie tego typu przezycia:)
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2009, 16:45 przez Kusiciel18, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jakoś to będzie, jakoś-dobrze"
- ksiezycowka
- Weteran
No to wytrysk czy nie wytrysk, bo zaciskajac te miesnie wytrysku nie bedzie.Kusiciel18 pisze:Gangrel pisze:Witam. Tak jak w temacie. Czy wielokrotny męski orgazm jest możliwy ? Czy ktoś na forum posiada taką "umiejętność" ? Jeśli tak w jaki sposób do tego "doszedł" ?
1. Tak jest możliwy.
2. Tak posiadam.
3.Umięjętność zaciskania mięśnia Kregla (bodajze tak się to nazywało). Gdy czuje iż napięcie we mnie narasta, zaciskam mięsien Kregla, jest to naprawdę zajebiste uczucie, mam orgazm( z wytryskiem), po czym kontunuuję i mam następny.Raz zdarzyło mi się mięć 3 podrząd. Jak narazie tylko jeden raz udało mi się do tego dojsc z partnerką podczas oralala, niestety musi Ona znać dobrze Twe ciało i reakacje, aby nie ruszyc nim o dwa razy za dużo bo już będzie po ptokach.
Przy masturbacji w zawsze dostraczam sobie tego typu przezycia:)
-
- Zaglądający
- Zaglądający