czy facet zawsze czuje, ze dziewczyna jest dziewica?
Moderator: modTeam
czy facet zawsze czuje, ze dziewczyna jest dziewica?
a ja mam pytanie czy facet czuje, ze kobieta jest dziewica, czy nie zawsze tak jest?
- JohnyBravo
- Bywalec
- Maniak
Zależy od faceta i zależy od dziewicy. Jeśli on dokładnie wie czego szuka i jeśli ona jest bardzo podręcznikowo zbudowana, to wyczuje. Inaczej praktycznie nie ma szans (jeśli nie ma widocznych objawów, od grymasu bólu po krew). Bo niby jak?
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
-
- Zaglądający
- Weteran
- Weteran
- Maniak
Zależy od błony - fakt, ale generalnie sam "opór" może wynikać z innych rzeczy. Sama błona zresztą może być naderwana czy nawet pęknięta od ćwiczeń, jazdy konno i mnóstwa innych wypadków, a kiedy dziewczyna do tego jest bardzo rozluźniona, to równie dobrze mogłaby udawać, że dziewicą nie jest.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
-
- Zaglądający
- Weteran
schizofremik pisze:tylko ciekawe jak dziewczyna podczas pierwszego razu nie bedzie spieta... tylko rozluzniona...
Powinna być rozluźniona, jeżeli facetowi ufa. Jakieś nerwy będą ale nie takie, żeby się w tamtych rejonach spinać w tej sytuacji.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
księżycówka pisze:No w jego odczuciu. Przecież najczęściej jak na dłoni widać czy ma się do czynienia z prawiczkiem/dziewicą czy osobą bardziej doświadczoną poprzez podejście do seksu i zachowanie w łóżku.
no masz racje faktycznie juz po 1 pocalunku jak mnie do domu kiedys po kinie odwiozl sie kapnal ze ja jestem zielona he he
po pewnym czasie mi powiedzial o tym ze wie
CZASEM CHCIALABYM W GORSZE DNI ,UCIEC STĄD NIE MÓWIĄC NIC....
- Rebeca2006
- Uzależniony
Wszystko zależy od dziewczyny, w każdym przypadku jest inaczej. U mnie npo nie byłoby opcji żeby się nie poznał że dziewicą jestem. Moja kumpela wręcz przeciwnie zero bólu i krwi. T0 bardzo indywidualna sprawa.
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
Wesołek pisze:czy dziewice sa bardziej taki zamkniete, maja lek przed poruszaniem roznych temato i czy nie sa wyczulone na dotknieca przez nas facetow?
Jak byłam bardzo młoda dziewica, która dopiero zaczynała sie interesować pieszczotami to trochę taka byłam. Jak byłam już starsza dziewica, to wiedziałam co to orgazm od faceta, jak smakują pieszczoty więc nie byłam jakaś taka wycofana i płocha
- ksiezycowka
- Weteran
Spytać. Seks to nie jest temat tabu.Wesołek pisze:a jak poznac czy dziewczyna miala juz faceta czy nie?
Tak mają jakieś nieśmiałe tylko albo młodziutkie niektóre. Niekoniecznie dziewice.Wesołek pisze:czy dziewice sa bardziej taki zamkniete, maja lek przed poruszaniem roznych temato i czy nie sa wyczulone na dotknieca przez nas facetow?
Tylko zrób to w takim momencie żeby pani przedszkolanka was nie usłyszała.
Na cholerę Ci to? Pomyśl sekundę! O takie rzeczy można spytać osobę którą się dobrze zna albo jest się z nią już troszkę bliżej (i o takiej sytuacji pisała ponętna i świetnie tańcząca
dziewczyna znana tu jako Księzycówka ) a nie koleżankę na przerwie.
Na cholerę Ci to? Pomyśl sekundę! O takie rzeczy można spytać osobę którą się dobrze zna albo jest się z nią już troszkę bliżej (i o takiej sytuacji pisała ponętna i świetnie tańcząca

- ksiezycowka
- Weteran
No to nie tylko masz problem z pisaniem, ale i czytaniem. O takie rzeczy można spytać podczas normalnej rozmowy, a nie "Cześć, jestem Krzyś, jesteś jeszcze dziewicą?"Wesołek pisze:ksiezycowka napisala zebym sie jej zapytal. (tak to zrozumialem) wiec ja to tak zrozumialem, zeby podejsc do niej i sie zapytac czy uprawiala kiedys seks.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”